{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Mynte Af Bakken 1998

2.450 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

New Forest Mynte Af Bakken

Fødselsår:
1998
Højde:
Myntemusen er en lille 1'er pony på 142 cm uden sko xD
Temperament
Da Mynte er en New Forest Pony har hun et rigtig godt børne temperament, en stille, chamerende og sød pony. Men selvom hun er en god børnepony, er hun en bestemt dame, som tager sine egne beslutninger.
Gangarter
Myntes gangarter er små og meget hurtige ...

Skridt: En mellem rumlig skridt...

Trav: En rumlig og meget behagelig gangart.

Galop: En kort men fremadgående samt en smule rumlig gangart.
Stævner
Mynte og jeg har været til talrige stævner i de syv år, jeg har haft hende i ... Hun havde aldrig deltaget i et stævne før jeg fk hende så alt har været nyt for hende, men hun har taget det med stl og kommen hjem med 1,2 og 3 samt 5 pladser i både dressur og spring. En fantastisk stævnepony, som jeg savner at tage med ud.
Stamtavle
Ja, det har Mynte, men jeg orker ikke til at skive det hele ned, men hendes forældre er:

Far : Anydale Martien

Mor : Højmarkens Merian.


Hvis der er nogle derude der kender til den har Rew forest familie, ville det være dejligt, at høre fra jer?.......
Køn
Ingen tvivl. Mynte er en vaske ægte New Forest hoppe, med stort H!!! ;D ...
Bemærkninger
Den tætte tåge havde lagt sig for længst, og solens varme stråler skinnende på den tæt befolket plads. Klokken var omtrent halv 12, da Anja Tjell klappede den svedige brune pony for sidste gang. Hun lod sig forsigtig glide ned af den sorte sadle, og idet hun klikkede med tungen, fik hun ponyen til at bevæge sig fremad.

Mynte Af Bakken er en chamerende, frisk, livsglad og børnevenlig pony, som i år 2011 er fyldt 13 år. Mynte er en Engelsk New Forest Pony, hel brun med en gennemløbende blis samt en hvid sok på venstra bagben. Mynte har både sort man, pandelok og hale.

Mynte er min første egen pony, som jeg fik af min far for ca syv år siden. Det bedste han nogensinde har købt til mig<3 Vi hentede Mynte i Midt Jylland, hvor hun kun havde boede i ca et halvt år. Hun var bleven solgt rigtig mange gange i årene før jeg købte hende. Dette resluterer i at hun havde svært ved at binde sig til et nyt sted og nye ejer. Men efterhånden som hun blev stående hjemme hos mig faldt hun godt til, og efter en hård kamp på ryggen af hende, blev vi tættere knyttet til hinanden. Året efter bandt os dog helt sammen, da vi ikke havde fået at vide, at Mullen var en astma pony. Mynte blev alvorlig syg og vi havde nær mistede hende! Siden den nat/morgen har vi været hinandens et og alt.

Mynte og jeg har oplevet sygt mange ting sammen i de syv år, og det indebære både op og nedture. Men nogle ad de federe oplevelser er klart de ridelejer vi har været på, de sindsyge ture på standen, i skoven, til konfirmationer og alle de stævner vi har været til sammen. Alt i alt har Mynte været den bedste pony at tilbringe alle sine pony år på. Jeg er lykkelig for, at vi har råd til at beholde hende, selvom jeg har købt hest. Men så er det skønt at min bror har tid og lyst til at rider hende, så hun kan kommer med ud til nogle flere stævner sammen med mig, bare med en anden rytter på ryggen. Men selvom mine ponyår er udløbet, kan vi jo godt opleve nye og spænende eventyr sammen, hvilket jeg ser meget frem til.

”Sikke en dag” Sagde Maiken og lænede sig fremover for at få øjenkontakt med en af sine bedste veninder. Anja nikkede inden hun lagde stævne jakke over lårene og lænede sig tilbage i sædet, derefter skubbede hun solbrillerne ned foran øjnene, og lod alle tankerne flyde rundt.
Kommentér på:
New Forest Mynte Af Bakken
Annonce