{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Vanilla Ice 1998

2.617 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Vanilla Ice

Fødselsår:
1998
Højde:
Ice har en højde på 1,63 cm uden sko ... xD

Temperament
Hollansk temperament er det perfekte macht til mig xD ... Ice er en stille, rolig men til tider bestemt herre, som er dejlig at håndtere samt ekstrem lærenem.

Gangarter
Ice er en lille hest, men har har nogle rigtig flotte samt rumlige bevægelser, men samtidige har han den lille gallop, som virkelig er rar i springingen.

Skridt: Rigtig stor og fremadgående, rigtig flot og behaglig.

Trav: Stor og meget rumlig, rigtig lækker og hestens flotteste gangart efter min mening.

Galop: Ice har en kort men fremadgående samt lille gallop, men vi øver os på at få den lidt større og mere rumlig xD

Stævner
Ice er en fantastisk konkurrencehest, da han er sød at have med at gøre andre steder, samt han nyder at komme ud og se verden. Ice og jeg har startede rigtig mange stævner. Nogle med rigtige flotte placeringer og andre bare ren træning. Vi konkurrence lige for tiden kun på klubplan altså D-stævner. Men vi håber på i årens løb at kommer højere op. Ice og jeg stiller op i både dressur, ridebanespringning og millitray.

Stamtavle
Nej.... ;( bare surt ville ellers godt kende noget til hans Familie;)

Køn
I den grad<3 :* ...
Vanilla Ice er en gude skøn og flot vallak....


Bemærkninger
De silkebløde hår støj let og elegant over den lyse pels, da Anja lod den håndformede stile glide stille over den muskelløse skimmelede hals, kun få lyse hår dalede stille ned og landede på det lyse stengulv, som hele stalden var belagt med. De grå kæder gav en støjende lyd fra sig, da en urolig bevægelse fik Ice til at løfte hovedet og rette de lange hvide øre fremad. Han stod i få sekunder og stirrede mod den anden ende, som om han havde set et spøgelse.

Vanilla Ice er en kærlig, sød, stille, fantastisk og eventyrslysten hest, som i år 2011 er fyldt 13 år. Dette kan dog ikke mærkes, da han er en livsglad og ivrig rødskimmelede vallark. Ice er en skimmelede hest, hvor han om vinterne er hel hvid, men om sommer er han hel rødskimmelede.

Jeg købte Ice for tre år siden på Molger rideskole, af en privat ejer. Hvilket jeg aldrig vel fortryde. Da jeg købte Ice var han en lb hest i dressur og en lc i spring. På hjemmebane er hans dressur ved at nærme sig en la, men på stævnepladsen skal vi lige have det sidste på plads i lb og lc programmerne.

I de tre år jeg har haft Ice, har vi oplevet rigtig meget sammen. Vi har været til tre millitray stævner, et par stykker springstævner og få dressur stævner, samt vi har været i skoven, reden med veninderne og vennerne. Fået en masse undervisning i de forskellige disipliner af forskeliige undervisere. Men vi har også haft et par nedture og en masse bøvl med Ice's kropsbygning, hvilket vel sige manglede muskler og fedet samt fodersammensætningen. Men alt dette har bare gjort mig klogere og meget mere stærkere både fysisk og psysisk. Men i dag ser Ice meget bedre ud end for blot tre år siden, det har taget lang tid at bygge muskler op og få dem til at blive, men alt det besvær har været det hele værd.

Fremover skal Ice og jeg bare arbejde på at komme længere på konkurrence mæssig plan, samt hygge os og nyde livet sammen. Han er en ubeskriv dejlig hest, som betyder alt for mig, og jeg ser frem til endnu flere gode og lærrige oplever med ham.

Men da Martin dukkede op i døren trækkende han vejret dybt og åndet lettet ud, inden han løftet venstra forben og skrabede i gulvet. Anja stoppede stilen, da den skrigerne lyd af hoven der ramte gulvet skar i ørerne på hende. Hun klappede Ice på låret og bad ham være ordentlig.
Den smukke skimmelede krop skinnede, da Anja en sidste gang lod den silkebløde stile glide over den smukke rødskimmel pels, inden hun lagde den blå stile tilbage i stilekassen og beundret synet af den glade, tilfredse, smukke og livlige hest. Hun sukkede dybt og smilede, inden hun løsnede kæderne og træk Ice tilbage i boksen.
Kommentér på:
Anden særlig race Vanilla Ice
Annonce