{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Magic's Nero [Himmelhest] 2009

7.135 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Klarskov
Kvinde | 33 år | Oprettet: 28. maj 2008


Anden særlig race Magic's Nero

Fødselsår:
2009
Højde:
Målt: 10Marts. 2009 ca. 76cm (FØDSELSDAG)
Målt: 22maj 2009 115cm
Målt: 1juni 2009 119cm

Målt: 29januar 2010. 131cm
Målt 16Marts 2010 136cm.
Målt: 15august 2010 142cm
Målt: 10Novenber. 2010 144cm

Målt: 17Febuar. 2011 148cm
Målt: 06August. 2011 154cm

Spændende at se hvor meget han skyder på inden næste år, han er stadig en del højere over røven ;P ..

Nero målte 156,5 inden han flyttede hjem til sin nye ejer :')
Temperament
Nero er meget kontakt søgende, han kommer stort set altid når jeg går på folden og kalder på ham. Han elsker at lege med de andre heste på folden, og skal nok sætte fut i det hele. I boks kan han være lidt mad sur, han vil meget gerne sikre sig at han har maden for sig selv. Det får han nu også lov til. Ellers er han bare begyndt at nyde at stå på staldgangen og blive nusset om.
Gangarter
Når han løber rundt på ridebanen eller folden med halen i luften svæver han bare der ud af. men det er meget middel når vi er i skoven og tager en løbetur. :)
Takfaste gangarter
Stævner
..
Stamtavle
Mor: Magic - Engelsk Fuldblod
Far: Rød broget blanding af Pinto og Oldenborg (billedet af ham i foto album.)
Køn
Vallak
Blev kasterreret den 25 januar 2010.
Bemærkninger
Babyhesten Magic's Nero - red and dangerous

Nero er desværre blevet aflivet da hans adfærd ikke var passende..


Babyhesten er en tillidsfuld frækkert. følger gerne med rundt, siger intet til biler lastbiler traktore busser men, men cykler de er jo lydløse, så dem kan vi godt få et lille chok over hvis de kommer bagfra, motorcykler skal heller ikke helt tæt på. men de må gerne køre forbi .

Når jeg kommer på folden er Nero den første der kommer en i møde når man kalder, og han følger gerne en helt ned til ledet .
Han er meget imøde kommende også overfor fremmede, han er ikke bange af sig, og det er ikke let at skræmme ham væk man kan vifte med arme og ben, stampe i jorden løbe i mod ham, han kigger bare på en som om man dybt åndsvag!

Vores første tur i vandet eller første gang jeg havde håbet han skulle i vandet, kunne jeg slet ikke forstå han ikke ture gå ud, jeg stod jo lige ved siden af ham, prøvede at lokke ham med guleroder og godbider men han ville ikke røre vandet.
Så kom jeg til at tænke lidt på hvordan jeg ville have det i hans situation, stå ved sin ejer som prøver at lokke en ud i noget hun ikke selv går ud i. Hmm. af med sko og sokker og så måtte jeg jo bevise at det ikke var farligt. og ganske let fuldte nero mig, som han følger mig alle andre steder over broer stubbe og sten.
så efterfølgene er han blevet tryk ved vandet, elsker at rulle sig i vandkanten og i sandet ..

BABYHESTEN ER TEENAGER !
Selvtilliden er ved at stige mansen til hoved, han er faldet rigtig godt til ude på Øvre mølle, og kommer godt ud af den med de andre :P. Lige som hans mor går han af og til væk fra flokken for at græsse og slappe af,. Han har gjort det fra han var helt lille, også da han var i føl-børnehave, hvilket han slet ikke kunne, han overgiver sig for de andre, og hvis de siger "MIN MAD" så venter han pænt, hvilket resulteret i INGEN MAD . Der gik det meget bedre med den 2½års hoppe han gik sammen med alene, hun mindede også rigtig meget om ham selv, de kunne gå i hver sin ende, rejse hoved og kigge på hinanden og byde til dans, og så gik det ellers løs! Nøj de kunne hygge, også bare ligge sammen på folden og sole sig.

NU har Babyhesten fået en hel lille familie i stedet bestående af flokkens overhoved på 19år, en dejlig hoppe, og tre drenge røve fra 6-14år inkl Nero drengen, Nero leger tumler og gnupper sig, nok er han den yngste men hvor falder han dog godt ind. Meget bedre end føl-børnehave.

..

D. 19/2-2011
Nero blev blev vist runt i longe for første gang i både trav og gallop. han fandt meget hurtigt ud af hvordan det fungerede. Tror bare vi skal vente med alt det løb og hopperi ind til jorden er blød. men det var rart at se ham bevæge sig. han lavede også en del reje hop midt i det hele.

Jeg regner ikke med at det bliver lige så let hele vejen igennem men jeg syntes nu at det er en dejlig start.

Nero bliver to år lige om hjørnet :D

Så er Babyhesten flyttet igen. Puha,
Han tog flytningen så pænt. og nu er han kommet i løsdrift med en flok drenge røve, og han ser ud til at have det rigtig godt, han kommer stadig når jeg kalder, og har nu haft sadel på en hel del gange, sidste gang fik han så også bøjler på, for syntes han var lidt for cool med det hele :P. Men sagde babyen noget til det ?, Naah, han ville stadig bare snakke og nusses, han opføre sig virkelig som en hund af og til. elsker at folk kigger nusser og snakker med ham, og på ham. og du kan sådan set gøre næsten alt ved ham,.

Han er stadig ikke helt god til at gå i longe, men det skal nok komme alt sammen ;) .
Glæder mig godt nok til at se hvordan han kommer til at tage det at bære en rytter :) .. uhj :)

Nero er blevet tilredet og tager det i stiv arm, der er video fra første gang vi rider uden "støtte" uden anden hest at følge, og en video af den senere ridning som er mere stabil og taktfast. Han er så cool. :D









Kommentér på:
Anden særlig race Magic's Nero
Annonce