{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Rex Sixteen {Solgt} 1991

2.663 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

~ Rikke Matthiesen :} .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 25. jan 2008


Connemara Rex Sixteen {Solgt}

Fødselsår:
1991
Højde:
148 med sko, godkendt kat. 1 pony :]
Temperament
Rex har et stille temperament for det meste.

MARK: han er stille og trække ud, han har dog løbet fra mig én gang hvor jeg ikke kunne holde ham. Han vil også gerne have noget græs mens man trækker med ham men det er han dog ved at vende sig af mig. Ude på marken kan han gå med de fleste { De gør ikke ham noget og han gør ikke dem noget }.

STALD:Han står stille i sin boks, nogen gange bliver han dog sur på den der står ved siden af ham fordi den tager hans hø. Han står også stile på staldgangen når folk går forbi gør han ingenting. Han er også stille at sadle op.

DRESSUR/SPRING: 'Han har sit eget tembo' Lidt langsom og stille men han springer da næsten altid alligevel, også dressur han går fint selvom han godt kan gå langsom, men han kan så også Trave hurtig i dressur :) <3

TUR: forskelligt, Skridttur er han helt stille og skridter bare, galop tur er han ikke så stille igen, vis man bare skridter foran den anden hest og den så sætter i galop så ''jorder'' rex også bare med, og vis man holder ham tilbage så stegler han op og flyver frem, Han har steglet lodret med mig på stranden fordi jeg holdte ham tilbage.
Gangarter
over middel :)
Stævner
ikke med mig men med hans ejer men regner med at jeg skal til både spring og dressur :)
Stamtavle
m - Pilgårds Patricia
mf - Padraig of rosenaharley
mm - Sofienbjergs halla
mff - Doon Paddy
mfm - Rosenaharley may milis
mmf - Rosenaharley lavelle
mmm - Rosenaharley grey dimmet
mfff - Carna dun
mffm - Doon lily
mfmf - may boy
mfmm - Retreat
mmff - Corrib
mmfm - Revel of lea
mmmmf - Mac namara
mmmm - Monkcastle grey easter

f - Øxenholm godot
ff - Lambay rebel
fm - Glann beauty
fff - mac dara
ffm - Moonshine
fmf - Island king
fmm - Derreen star
ffff - Dun lorenzo
fffm - Dolan rose
ffmf - Inver rebel
ffmm - Little nell
fmff - Carna bobby
fmfm - Doon lass
fmmf - Lavalley star
fmmm - Derry grey <3 :D
Køn
Vallak !
Bemærkninger
Lørdag D. 7 marts 2009 mistede jeg min gamle part da han desværre døde, så jeg skulle have ny osv.

Søndag D. 8 marts 2009 gik jeg og snakkede lidt med louise om Pilgrim [ min gamle ] også spurte Louise om jeg skulle have part i star, ved bare ikke hvorfor hun spurte om det xD . men jeg sagde nej. Så skulle vi ind og øve ryttermærker, og louise sad på rex og jeg spurte ; Var det ikke dig der kendte en der søgte part ( jeg havde misforstået det med star nemlig ) men hun sagde ehm nej det gør jeg ikke. Men Rex søger og så snakkede vi om det!

Uge 11 2009 Gik vi og snakkede mere og mere ind til det og vi aftalte at min mor skulle ringe til hendes og snakke om pris og alt det der mødre de snakker om d; .

Tirsdag D. 10 marts 2009 prøvede jeg Rex første gang jeg startede med at ride dressur på ham og det gik mega godt, louise undervisede mig lidt ogsagde hvordan jeg skulle gøre og sådan, bagefter sprang jeg på ham og skal lige siges det var i dressur sadel, men sprang ca. 80 cm . :D

Torsdag D. 12 marts 2009 Ringede min mor og de fik aftalt det hele jeg skulle have rex fra D. 1 april 2009 jeg var virkelig glad :D !

Fredag D. 13 marts 2009 red jeg ham igen og jeg sprang, jeg sprang 125 og jeg var ret stolt, for jeg har aldrig sprunget så højt på ham + det var kun anden gang jeg sad på ham! :D

Rex er min veninde, Louises pony :D
Kommentér på:
Connemara Rex Sixteen {Solgt}
Annonce