{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Adima - Prinsessen [Tidl. hest] 1995

22.253 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- Emma Hindhede :D
Kvinde | 27 år | Oprettet: 24. jul 2008


Haflinger Adima - Prinsessen

Fødselsår:
1995
Højde:
137,5 super fin 2'er pony! Hun passer godt til mig!
Temperament
Hun har et fantstisk tempermang, passer lige til mig! I dressur kan hun gå som den dejligs rolige pony og dagen efter til spring kan man gejle hende op til at, få store næse bor, høj hals ovs. Og på tur er det bare mere end fantsatisk dog lidt træls at hun ikke rigtig vil stå stille, når vi skal ride om kamp xD men hun vinder altid hehe. Og til stævner kunne det ikke være bedre, på opvarming er hun som der hjemme men inde på banen er hun bare super hun bliver vildt nemt tændt om man kan vinde hende enden hun er landet! Og hun er en hurtig lille haffer! Og så kan man da også bare tage alt udstyret af hende og hun erstadig helt fantastisk! Elsker min prinsesse!
Gangarter
Skridt: Det er behagelig, hun tager det helt roligt, hun er ned at få til at arbejde med bagparten. Det er nemtatarbejde med bidet i skridt, så det er ikke så svært at få hende ned, og når hun først er der, ligger hun fint på biddet, og bruger sin bagpart rigtig fint (;

Trav: Hun har en rigtig trippe trav, den er dog blevet meget bedre, og har fået lidt mere romelighed i den. Hun er ikke altid let at få til at arbejde med bidet og vi har haft vores kampe, men jeg rider hende frem og ned og det går rigtig godt. Og når hun først ligger der arbejder hun rigtig godt med bagparten, og får bag benene rigtig godt ind under sig. I hendes øninger er hun beyndt at få benet rigtig godt frem, så hun er ved at blive en hel lille dressur pony.

Galop: Det er helt klart hendes bedste gangart, den er meget kort, men det er godt på spring banen. Hun er vildt svært at få til at søge ned i galop, men bruger bagparten rigtig meget. Hun er meget nem at korte ind, eller øge. Man kan komme fra en ønong og så tilbage til middel galop, på få meter.
Stævner
Hun har været b-pony med tidliger ejer og det er også det vi satser på at blive (:

2009:

(D) Hedensted rideklub den 28/3
LC met. B4: Disket
LB met. B3: 0 fejl - 2. plads
Komentar: Hun var super, men så skulle jeg jo lige ride fejl bane! Men i lb'en var vi bare klasse!

(C) Vejle rideklub den 4/4 09
LC met. B4: 0 fejl
LB met. B3: 0 fejl
Kommentar: 2 super runder, kom dog til at trave igennem mål, så have jeg ikke gjordt det var jeg blevet placeret.

(C) Hedensted rideklub den 10/4-09
LC met. B4: 0 fejl
LB met. B3: 0 fejl
Kommentar: 2 fine runder

(D) Grejs rideklub den 25/4-09
LB met. B3: 0 fejl - 1. plads
LA met. B3: 0 fejl - 1. plads
Kommentar: Hun var der bare 100 % Og 2 dejlige 0 runder, vi var de eneste fejl frie i begge klasser :b

(D) Vestbrik rideklub den 2/4-09
LC Cup met. B1: 4 fejl hovede runden
LB met. B3: 4 fejl omspring
Kommentar: Ja? Emma læratride.dk! Men prinsessen var fantastisk! I lcen var det i hovede runden og i lben var det i omspring!

(D) Møllebjerg rideklub den 20-21/5-09

Lørdag:

Lb met. B3: 0 fejl - 2. Plads
La met. B3: 0 fejl - 2. Plads

Søndag:

Lc met. B3: 0 fejl - 1. Plads
Lb met. B3: 0 fejl - 2. Plads
Kommentar: HUn var bare pisse god! Og det var kun sådan en pony der bare er pisse hurtig der vandt over os, så det var rigtig fint, mega stolt!

Landsskuet i herning den 2-4/7-09
Fredag: Show
Lørdag: Show
Kommentar: Det gik ikke vildt godt fredag, men lørdag gik det super godt!

(D) Ride klubben Hinnitus, ride lejr uge 31
LD met. B3: 0 fejl - 3. Plads
Lc1: 62% - 3. Plads
Show Kvadrile
Strigle konkurence
Kommentar: Super, dejlig ride lejrer! Vi red dog forkert 2 gange i kvaldrilen, men der var okay vi havde det sjovt :b

(C) Egtved rideklub den 15-16/8-09

Lørdag:

La met. A: 0 fejl - 5. Plads
MB met. A: 4 fejl hovede runden - 4. Plads

Søndag:

La met B1: 0 fejl - 1. Plads
MB met B4: 4 fejl - 2. Plads
Kommentar: Hun var bare perfekt, og de fejl der var, var bare sådan nogen dumme sjuske fejl!


(C) Kløvergård rideklub den 30-31/8-09

Lørdag:

Lb cup kval met. B3: 0 fejl - 5. Plads
La met. B3: 0 fejl - 2. Plads

Søndag:
La cup finale: 0 fejl - 1. Plads
MB: Disket
Kommentar: En total super godt weekendt! Red self bedst søndag :b Men hun havde stået hele dagen, på stævne pladsen så hun var mega træt i mben og da vi får det første stop, blev hun nervøs, og gled rundt, så det var fint man kan jo ikke vinde hver gang.


(C) Bollerrideklub den 10-11/10 2009

Lørdag:
La met B3: 4 fejl hovede runden
MB met. A:4 fejl

Søndag:
MB met. B4: 0 fejl - 5. Plads *FØRSTE NULRUNDE*
Kommentar: I la'en lørdag, havde jeg ikke benene ved og smed mig frem, så hun stoppede. I MB'en fik jeg hende ikke rigtig samlet op efter 1'eren så vi tog en træls bom, men hun var pisse god på de andre spring. Søndag red vi kun MB og hun redet min røv så meget! Så vi var nul og blev nummer 5, mega stolt!

(D) Grejsrideklub den 17/10-09
Jokerspring: 880 p - 2. Plads
Kommentar: Hun avr rigtig sød vi fik ikke den bedste opvarming men så kom vi på banen, hun stopper på joker første gang fordi jeg kaster mig frem s; Men så kom vi over og det gav jo ikke minus hehe så eller havde vi jo vundet men det var rigtig godt hehe den evige 2'er!

(C) Middelfrat-rideklub den 14-15/11 2009

Lørdag:
La met. A: Disk
La met. B4: 6 fejl

Søndag:
Lb met. B3: 4 fejl
La met, A; 0 fejl
Kommentar: Lørdag var hun ikke rigtig sig selv, første klasse røg jeg af på første spring s; men der skete ikke noget. I anden klasse, var hun fin ind til, dobbelt springet hvor hun stoppede, hun fik lige lov at se det. Og så var hun bare rigtig fin bag efter, og fik modet tilbage. Og vi fik desværre to tids fejl, men det var okay. Søndag, var hun rigtig fin, først i lb'en hvor vi var fejlfri i hovede runden, vi fik desværre en trille bum i omspringningen men hun var rigtig fin! Og vi var fejlfrie i la'en, jeg statsede ikke, men jeg red godt og sad tilbage og hun sprang med stort mod! Så stolt af hende.

(D) Klubmester skab Grejsrideklub 27-28/11 2009

Fredag:
Klubmester dressur kval Lc2: 60,9%
Klubmester spring kval Lc met A: 0 fejl 1.Plads

Lørdag:
Klubmester finale dressur Lc3: 58,9%
Klubmester finale spring Lb met B1: 0 fejl 2 x 1.Plads
Kommentar: Så blev vi Klubmestre i spring (; Fredag, statsede vi rigtig meget og vandt jo så, der var hun der bare 100% og jeg var med, sad tilbage, og hun var fremme i vendingerne. I dressur var hun rigtig fin (; Lørdag, tog vi det stille i hovede runden og var fejl fri, så til omspring hvor vi self stastede da vi kun var 2 der var vidre og jeg vandt kun med 22 milli sekunder! Men jeg vandt xD Hun var super sød, elsker dig smukkke<3 (;

(D) Hornstrup handicapcenter den 6/12 2009
80-100 Met A: 4 fejl - Rosette for gennemført
Kostume delen: 1. Plads
Kommentar: Vi var ikke helt enige og hun var vildt hyper, og så startsede jeg sgu lidt xD Så vi fik et stop, men ja det er okay (; Vi var så klædt ud som riddere, og vi vandt kostume delen xD

2010:

(C) Hammelevrideklub og omregn 16-17/1 2010

Lørdag:
La Met B7: 0 fejl
La+5 Met B3: 12 fejl

Søndag:
La Met B4: 8 fejl
La+5 Met A: Opgav
Kommentar: Lørdag var hun rigtig fin i den første La, sprang godt, i den anden kommer vi vildt dårligt på dobbelt springet og tager en bom, derfor bliver hun lidt usikker, og stoppede. Og så fik vi 4 tids fejl. Søndag pumterede tralieren, så lejede vi en anden og fik en lorte opvarming og fik et stop men det var okay, og igen 4 tids fejl. I La+5 var fint hen til dobbelt springet hvor afstanden passer dårligt og tager en bom, så får vi to stop på næste spring og vælger at give op og få et godt spring på opvarming. Så nu tager vi nogen Lb'er og La'er.

(C) Boller rideklub den 30/1 2010
Lb Met B3: 4 fejl
La Met B4: Disk
Kommentar: I Lb var hun virkelig super god, men da vi så nåde til dobbelt springet smed jeg mig frem og fik et stop. I La'en kom vi fint over 1'eren og red hen mod 2'eren og så stopper hun, hun var virkelig fej, og hun stoppede to gange i dobbelt springet selvom jeg red frem og blev tilbage! Så hun holder vi pause og finder ud af hvad vi gør.

(C) Horsens rideklub den 27/3-2010
LB Met B4: 0 fejl - 5.Plads
LB Met B4: 0 fejl - 16. Plads
Kommentar: I første klasse fik vi en masse gode afstande og en masse fine spring red ikke for at vinde men lavede alligevel nogen fine vejninger og blev så nummer 5 ;D I anden klasse fik vi også en masse fine aftstande ovs, kig super godt, vi blev nummer 16 ud af 79, var så stolt af hende! Det har bare været så dejligt med lidt succes ;D

(C) Hedensted rideklub den 9/4-2010
LA* Met B4: 0 fejl - 4.Plads
LA** Met A: Disket
Kommentar: Hun var mega fin i hoved runden og også i omspringningen. Fik en masse fin afstande ovs, alt i alt en super runde og så endda med placering. I den anden klasse var hun rigtig fin ind til spring nummer 4er kom til at ride for skarpt så hun stoppede, det var også fair nok, men så havde Prinsessen sat sig i hovedet at hun ikke ville springe, men ellers et ok stævne. Vi er ved at være tilbage igen ;D

(D) Grejs rideklub den 17/4-2010
LC3: 57,9%
LB1: 55,9%
Kommentar: Hun var okay, hun var sød og gik sådan okay med hovedet, kunne have været bedre men også meget værre. Hun er jo også en spring pony og jeg er jo spring rytter xD Så vil sige jeg er tilfres ;D

(C) Sdr. Hygum rideklub den 15-16/5-2010

Lørdag:
LB1* Cup kval Met B3: 0 fejl
LA1* Met B3: 16 fejl

Søndag:
LA1*: AFYST
LB1* Cup finale: AFLYST
Kommentar: Den første klasse var bare rigtig fin hun var godt fremme ovs, hun var bare super lækker at springe. Vi var dog lidt for langsome fordi vi brugte for meget tid hen til dobbelt springet men ville heller komme nul igennem det end at få et stop (: Vi gik så vidre til finalen. LA'en sprang hun sindsygt godt! Hun har ikke gået så godt til stævne, vi havde dog to stop. Det første var på et spring fordi det var lidt smattet og så bliver hun meget usikker på sine ben, men ro på og så kom vi over (: Det andet var et spring hun kiggede HELT vild meget på og hun kigger ellers aldrig xD Men det var okay, ro på igen og så kom vi over selvom hun tøvede lidt, så ange jeg bare ben til og så sprang hun! Hun var så god i den klasse! Vi fik dog også 4 tidsfejl men det er sgu lige meget (: Søndag var det aflyst pga regn, vi var så kørt der op for de skrev det først på hjemmesiden klokken 8 om morgen og min klasse startede klokken halv 9 og der er ligesom 140 km -.- og hun er ikke vild med at stå alene i tralier s; Så synd for den lille Prinsesse, sorry baby ;* <3

(C) Kløvergård ridecenter den 21-22/8-2010

Lørdag:
LB1* Met. B4: 0 fejl - 4.Plads
LB2** cup kval. Met. B3: 0 fejl - 4.Plads

Søndag:
LA2** Met. A: 0 fejl - 4.Plads
LA2** finale Met. B3: 4 fejl omspring
Kommentar: Lørdag i den første klasse var hun bare super god, og gik frem som jeg bad om. Det var bare super dejligt, og vi blev så nummer 4 (: I anden klasse var hun super fin kom i omspringning, men på 7'eren, glemte jeg lige at få hende frem, så vi mistede lidt tid der. Men blev igen nummer 4 (: Hun var bare super god i den førte LA og jeg var rigtig nervøs, fordi det var så længe siden vi havde redet 0, men satsede ikke helt vildt meget, men blev afligevel nummer 4 ;D ! Og i Cup finalen gik det vildt og i omspring lige ind til jeg fik hende vendt for skapt og fik en dum bom, som var 100% min fejl, men det var simpelhen en STJENE hest udenlige! Og vi er helt sikkert tilbage nu ;D

(C) Egtved rideklub den 18-19/9-2010

Lørdag:
LA1* Met. B4: 0 fejl - 1.Plads
LA1* Met. A: 0 fejl - 5.Pads

Søndag:
LA1* Met. B4: 0 fejl - 2.Plads
LA1* Met. B1: 6 fejl hovede runden
Kommentar: Lørdag var hun rigtig fin, lidt træls på opvarming, men den var også meget tung. Hovede runden gik godt, og lavede nogen små vendinger i omspring og det blev sgu til en !1.Plads :D Og i den anden var hun en smule svær at få frem men blev alligevel blev det til en 5.Plads. Søndag, var hun super fin i den første og sprang super godt, red nogn frække veninder men manglede lidt fart i dem, men hun var super sød. I den anden red jeg hende simpelhen for slap til at stare med, fordi jeg var for fokuseret på at jeg ville ride omspring så fik et stop på 4A. Jeg fik så ro på igen, og det tog lidt tid. Så vi fik to tidsfejl, men hun sprang bare godt resten af banen. Super godt stævne, og er så stolt af min lille pony (: <3 !

(D) Grejs rideklub den 2/10-2010
LB klubmesterskab Met B12: 0 fejl - 1.Plads - KLUBMESTER 2010
Kommetar: I den første runde var hun lidt svær at få frem. I den anden gik det e del bedre og sprang meget bedre. Hun var bare super og i omspring stastede vi det hele og så vandt vi sgu! Hun var bare en stjerne og tror hun nød at blive klubmester igen hehe (: - Stjerne pony!

(C) Boller rideklub den 9/10-2010
LA1* Met A: 0 fejl
MB1* Met B3: 0 fejl - 3.Plads *ANDEN NULRUNDE*
Kommentar: Hun var super god i LA'en, dog red alle de andre meget vildt så det blev "kun" til en anden uplaceret, men vi havde en super runde. Jeg var så nervøs til MB'en hun havde ikke gået MB siden sidste år, og hun redet min røv så mange gange, hun var bare en stjerne uden lige i; <3

(C) Frederica rideklub anno 2005 den 30/10
LA2** Met. A: 12 fejl
MB2** Met A: Opgav
Kommentar: I den første tabte jeg min bøjle efter 1'ernen og hun redet min røv mega mange gange. Men da vi kom til 7'erne så laver jeg en for lille vending, og hun stopper. Hvilket 110% var min skyld, hun tror ikke helt på den og får endnu et stop og resten er okay. Har aldrig redet så dårligt, sorry baby s; - I MB'en var hun slet ikke sig efter 2 krys begyndte hun at puste. Men på banen kommer vi fint over 1'eren, og hun stopper på 2'erne, vi kommer igen og kommer og, hun stopper så på 3'eren, og jeg vælger at tager 1'eren igen for at få et godt spring og dermed opgive. Vi skal finde ud af hvad der er med hende!

(C) Silkeborg rideklub (SIR) den 20/11-2010
LA2** Met A: 0 fejl - 6.Plads
MB2** Met B3: 8 fejl
Kommentar: Bunden var mega dårlig og så blev hun lidt tung i laen, og jeg havde svært ved at ride hende frem men og der var en del pilot fejl, men blev alligevel til en 6.Plads (: I mben have vi fået en rigtig lorte opvarmning. Men vi kommer på banen og jeg rider 1-4 rigtig fint og hun springer mega godt, så skal jeg ride ned til dobbelt springe hvor jeg sidder og sover og jeg troede slet ikke på det så vi fik et stop, men det var helt fair og 100% min fejl. Og så springer hun resten af banen mega fint. og ligger godt over alle springene en så lige på sidste spring tager vi en bom. Hun tager normalt aldrig bomme så det var helt i orden (: STJERNE PONY :D

(D) Vejle rideklub den 4-5/12-2010

Lørdag:
LB Met B3 1. afd. af klubmesterskabet: 0 fejl - 3.Plads

Søndag:
LA Met B3 2 afd. af klubmesterskabet: 4 fejl hovederunden
Kommentar: Lørdag trykkede hun sig rigtig meget, fordi hun ikke kan li når tingene ikke er som de plejer. Så hun kiggede meget men i var nul og nummer 3. Søndag trykkede hun sig endnu mere og reagerede ikke og så begynder jeg at lave en masse fejl og får så et stop på 8a. Men ja det går bedre næste gang.

2011:

(C) Frederica rideklub anno 2005 den 9/1-2011
LA1* Met B4: 0 fel
MB1* Met B1: Disk
Kommentar: Hun var fin i LA'en vi satsede ikke helt vild derfor lå vi udenfor placering.I MB'en kommer vi fint hen over 1'eren, får ikke nok galop i hendes til 2'eren så vi får et stop, kommer igen og får et super spring, hun er bare flyvende ind til dobbelt springet hvor hun bliver bange for noget flis halløj der lå i hjørnet. Så fik to stop, men hun har aldrig sprunget så godt i MB !

Kommende stævner:

Placeringer
1. Pladser: 11
2. Pladser: 8
3. Pladser: 4
4. Pladser: 5
5. Pladser: 5
Andre: 3
I alt: 36
Stald planketer: 7
Pokaler: 2
Æresdækner: 2

Bedste resultater:
LC - 1.Plads
LB - 1.Plads
LA - 1.Plads
MB - 2.Plads
Stamtavle
Far: Nadin
Farfar: Naxos
Farmor: Odessa
Oldefar: Nastrol
Oldemor: Wenka
Tipoldefar: Nastor
Tipoldemor: Marga
Tipoldefar: Widukind ox
Tipoldemor: Waldfee V.Borge

Mor: Rebecca
Mormor: Natural
Morfar: Ronni
Oldemor: Nabob
Oldefar: Babsy
Oldemor:vAkif ox
Oldefar: Rita
Tipoldemor: Nazl
Tipoldefar: Baer bel
Tipoldemor: Nelfried
Tipoldefar: Besse
Køn
Supper lækker hoppe
Bemærkninger
Min ridelære var ude at kigge pony med en af mine veninder og det var hende her. De syndes hun var for dyr, så de ville ikke have hende. Min ridelære syndes hun var så fin at jeg skulle prøve hende. Vi kom ud og prøvede hende, jeg skulle bare selv starte med at ride hende. Hun var vildt fin, i både skridt trav og galop. Men hun var svær at side på i trav. Og hun havde en meget lille galop! men hun var så dejlig at springe på. Det var dog lidt svært for mig t følge med fordi hun havde sådan en lille galop. Jeg sprang noget LB-LA bane på hende som er 80-90 cm for kat 2 ponyer. Jeg var helt vild med hende, og både min mor og ridelære var også vilde med hende. Vi kørte så på Burger King og snakkede om jeg skulle have hende eller ej. Det ville jeg rigtig gerne. Så vi fik dyrelæge til hende, dagen efter. Hun gik ikke igennem! Jeg var så ked af det men så sagde min mor at hun skulle stå i en uge og så ville vi have dyrelæge til hende igen. det var den længste uge i mit liv! Men så efter en uge fik hun dyrelæge igen. Og så gik hun igennem! Og så hentede vi hende dagen efter det var så spændene! Så den 16/1-2009 fik jeg min Prinsesse hjem (:
_______________________________________________________

Da jeg fik hende hjem gik det stille og roligt, hun var ret svær at ride i dressur men vi fik undervisning og det begyndte at gå meget bedre! Hun var meget svær at springe for mig, for jeg var van til en MEGET doven pony, og hun gik frem ad. Så jeg skulle lige vende mig til at hun gik frem, så is tarten fik jeg næsten katapult over alle springene. Men det blev bedre og bedre for hver gang vi sprang.

Da jeg havde haft hende i ca 2-3 måneder tog vi til vores første stævne sammen. Vi skulle starte LC og LB i LC'en blev vi disket, fordi jeg red fejl bane. Og i LB'en blev vi nummer 2! Det var bare et super fedt stævne og vi fik en hel masse gode afstande og ikke nok med det så var det kun min anden LB. Og så var vi fejlfri, og blev nummer 2! Jeg var rigtig stolt, og da vi kom til præmie overakelse havde jeg ingen sadel på og hovedetøjet var ikke spændt fordi min veninde som var min heste passer den weekend, havde sadlet hende af. Så det var lidt sjovt at komme til præmie overrakelse sådan og hende der blev nummer 1 havde sadel og pelham på og kunne ikke styre hendes hest, og så kom Adima lige bagefter som bare gik stille og roligt xD

Vi kom til flere og flere stævner og hun gik meget bedre i spring nu! Og nu startede vi også C-stævner, og vi kom hurtigt op og starte LA, og i vores første LA vandt vi (: Det var jeg ret stolt af, da den var 10 cm for høj så det var endeligt en MB. I sommerferien var vi også til Landskuet i Herning som gik rigtig godt og var en vild fed oplevelse! I sommer ferien sprang vi også 115 for første gang og udviklet os rigtig meget (:

Efter sommerferien var vi klar til MB, og i vores første MB fik vi kun en enkel bom, og så blev vi nummer 5. Det var jeg også rigtig stolt af, dagen efter red vi vores anden MB hvor vi også sprang stor vandgrav for første gang. Der fik vi også en enkel bom, og blev nummer2! Det var jo sidst på udendøres sæsonen og der kom lidt flere stævner bla, vandt vi en cup, som den eneste fejlfri i alle runderne, fik endda 2500 kr oven i. Vi startede stævne igen og fik vores første fejlfri runde i MB og blev nummer 5. Et skridt tætter på målet om at blive B-pony/rytter.

Jeg troede at jeg hurtigt skulle have de nul runder for hun gik så godt! Men så en dag skulle vi have undervisning, som vi plejede. Og hun gik sindsygt godt så vi satte banen op til MA-SB (110-120). Vi kom fint over de første spring, så skulle vi over kombinationen. Vi fik en dårlig afstand på det første spring så der var ALT for langt hen til okseren. Men hun satte af alligevel, som den søde pony hun er, og fortryd så i springet. Hun rød ind i springet mod forbenene. Jeg fik overbalance og rød u af sadlen og lanede på jorden, så kom hun og lanede oven på min mave. Hedlivis havde jeg spring vest på så den tog slaget. Men da hun rejste sig op satte hun af lige ned i mit lår. Bag efter stod hun bare og rytede jeg humpede hen tl hende og fik ro på hende, og sprang så lidt igen og det gik fint.

Efter styrtet troede jeg bare vi kunne starte hvor vi sluttede men det kunne vi ikke! Vi havde fuldstændig mistet tilliden til hinanden! Og det tog meget længer tid at få tilliden tilbage. For hver gang vi sprang stoppede hun for jeg var nok blevet lidt bange for at springe hende, eller nærmer for at styrte igen. Vi havde en masse dårlige ture til stævner. Men efter nyt året holdte vi 2 mpneders pause fra stævner og det hjalp helt vildt meget! Og vi lavedet et fot comback (:

Så nu starter vi LB LA ind til det hele køre igen, for vil ikke presse os til noget vi ikke er kalr til for, så kom vi bare tilbage til det gamle og det vil jeg ikke! Jeg vil heller ikke ødelægge min ponys spring glæde igen. Så vi skal nok kom op og starte MB igen, men det bliver når vi er 110% klar til det og ikke før (:

Datoerne:

>> Den 16/1-2009 fik jeg Adima.
>> Den 28/3-2009 startede vi vores første stævne.
>> Den 25/4-2009 startede vi vores første LA.
>> Den 1/8-2010 flyttede vi til Hornstrup Handicap Center.
>> Den 15/8-2009 startede vi vore første MB.
>> Den 11/10-2009 red vi vores første fejl frie MB.
>> Den 28/11-2009 blev vi Klubmestre i GJK.
>> Den 16/1-2010 havde vi et års dag.
>> Den 27/3-2010 blev vi placeret for første gang i 2010.
>> Den 9/4-2010 blev Prinsessen 15 år gammel.
>> Den 8/6-2010 blev beslutningen taget vi skal til VRK.
>> Den 9/6-2010 var Prinsessen meget halt.
>> Den 10/6-2010 fik Prinsessen sin diagnose; Forfanget.
>> Den 25/6-2010 Flyttede vi til Vejle rideklub.
>> Den 25/6-2010 startede vi genoptræningen.
>> Den 21/8-2010 startede vi vores første stævne efter skade.
>> Den 2/10-2010 blev vi klubmestre igen.
>> Den 9/10-2010 startede vi den første MB siden skaden og siden styrtet, vi var dobbelt nul og blev nummer 3.
>> Den 22/3-2011 blev Prinsessen solgt

Jeg kan ikke forklare det!
Sådan er det bare!
Jeg har ikke noget godt agoment!
Sådan er det bare!
Jeg elsker dig!
Sådan er det bare!

Hvis man han en ''soul mate'' er jeg sikker på at Prinsessen er min soul mate, for bare at se hende glad på folden kan få mig helt op i skyerne, hun er det bedste jeg ved i; <3

Adima blev/er sat til salg da hun fylder 16 og startede allerede med at være elevpony da hun var 4. Og der efter blev hun solgt til rundt omkring, og endte efter mange ejerskaber ved en pige der hedder Karen hun red hende rigtig op og de kom ud og starte landsplan og MA, da hun blev for gammel solgte hun hende til en hestehandler, og så købte vi hende. Og nu har hun været ved mig i 2 år, og vi er nået meget længer end jeg nogensinde havde drømt om. Derfor er det på tide at hun får lidt ro på hendes liv! Hun har mange gode år endnu bare ikke på landsplan (: - jeg kommer til at savne hende utroligt meget, men det er det rigtige for hende!(:

I giver bare lav giver bare lav og middel bare skriv hvorfor så jeg ved hvad jeg skal gøre bedre!
Kommentér på:
Haflinger Adima - Prinsessen
Annonce