{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Freyja R.I.P 1992

1.511 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine Aaker
Kvinde | 28 år | Oprettet: 12. aug 2008


Anden særlig race Freyja R.I.P

Fødselsår:
1992
Højde:
142 cm
Temperament
Rigtig sød! står stille under strigling, behøver ikke at være brundet fast, da hun ikke går nogen steder (Men det er hun alligevel, hvis nu der skulle ske noget). Hun er 110% børne venlig, og man kan hoppe op på hende mens hun græsser uden at have set dig, og hun siger ingenting til det. Hun er vant til alle mulige salgs dyr.

På banen er hun meget sød og gør som man beder hende om. Hun kan dog godt finde på at være en smule fræk, men det kommer meget an på rytteren der sidder på ryggen. Kan hun mærke at rytteren er erfaren, så ved hun godt at det måske kan have konsekvenser at være fræk ;)
Gangarter
Freyja havde nogle middel gangarter. De lagde bestemt ikke til topkaraktere, men hun havde forbedret sig utroligt meget under den sidste tids træning, hvor det virkelig også gik godt, og hun kæmpede flot.
Hendes galop var nok det man kunne prale mest med.
Stævner
Hun blev aflivet mens hun var ved at blive trænet op til sit første stævne, og det var faktisk planen at hun skulle starte i August, da hun desværre døde i sommerferien.
Stamtavle
Hun har ingen stamtavle, og er en blandet race, men minder mest om den islandske del af hendes familie.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Freyja var jordens skønneste pony. Hun var jo stort set min bedsteven :) Altså alle de minder vi har sammen, for søren hvor jeg savner hende.

Vi var ved at træne op til at skulle ride nogle små stævner, både spring og dressur, og vi var under træning da hun blev aflivet.
Hun blev aflivet fordi hun havde en ukendt skade i benet. Hendes ene forben kunne hun ikke bøje, det var fuldstændigt umuligt for hende. Vi ved ikke hvorfor det startede, men hun var i starten kun halt, og så blev det bare værre og værre, og det endte med at vi tog den endelige beslutning, og sagde at Freyja havde haft et dejligt liv, men nu måtte det hellere slutte.

Vi har tit redet en tur på marken, hvor vi fulgte en sti og den ene vej af stien, skridtede vi, og snakkede med nogle af de andre piger vi red med. Når vi så skulle tilbage igen, så jordrede vi hele vejen tilbage, og hooold da op hvor vi nød det, vi havde det simpelthen så sjovt. Man kunne tydeligt se at Freyja nød det mindst lige så meget som jeg.

Ellers har vi tit redet ture i skoven, eller også har både Karoline og jeg trukket hestene ind på en anden mark, hvor de skulle græsse, fordi det skulle blive til en ridebane, så græsset skulle væk. Og så satte vi et tov i hver vores hest, og satte os op på dem mens de græssede, og så har vi bare lagt på dem og snakket.

Hestelivet er skønt, men det er ikke det samme når Freyja ikke er her mere.

Vi savner dig mus.
Kommentér på:
Anden særlig race Freyja R.I.P
Annonce