{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Little Miss Lesly [Himmelhest] 1997

12.338 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

.:Mate:.
Kvinde | 30 år | Oprettet: 25. aug 2007


Hannoveraner Little Miss Lesly

Fødselsår:
1997
Højde:
172 cm, en dejlig højde jeg aldrig bliver for stor til.
Temperament
Super dejligt temperament. For det meste er hun virkelig rolig, men hvis hun har sin egen mening om en ting, kan hun godt blive lidt hidsig.
Gangarter
Skridt: Ok, kunne godt være friskere og størrer skridt. Arbejder jeg rigtig meget med at få bedre.

Trav: Hun har en rigtig fin trav når man får hende drevet godt frem.

Galop: Rigtig god galop, har også arbejdet virkelig meget men den og den er simpel hen blevet så god. Det var virkelig hendes svage side da jeg fik hende men nu er det næsten hendes bedste gangart.
Stævner
Dressur:
Antal 1. pladser: 5
Antal 2. pladser: 3
Antal 3. pladser: 3
Antal 4. pladser: 2
Antal 5. pladser: 1
Andre rosetter: 3

Pokal fra Klubmester 2010 Dressur
Pokal fra 2. plads Klubmesterskab 2011 dressur
Roset fra RVV championat 2010 dressur 3. plads

Bedste LC1: 62,08%
Bedste LC3: 67,67%
Bedste LB1: 69,26%
Bedste LB3: 68,84%
Bedste LA1: 68,08%

Spring:
Antal 1. pladser: 1
Antal 5. pladser: 1
Andre rosetter: 6

Ponygames:
Antal 1. pladser: 4
Antal 2. pladser: 1
Antal 3. pladser: 2
Antal 4. padser: 1
Andre rosetter: 1
Stamtavle
F: Landkoenig
FM: Luna
FF: Landadel
FMM: Galaxy
FMF: Landsknecht
FFM: Novella
FFF: Landgraf I
FMMM: Duenenstadt
FMMF: Gotthard
FMFM: Erlensilber
FMFF: Lasso
FFMM: Furth
FFMF: Farnese
FFFM: Warthburg
FFFF: Ladykiller XX

M: Walhalla
MM: Gerlinde
MF: Wanderer
MMM: St. Pr. Kurtraube
MMF: Goldstein
MFM: Genua
MFF: Wagner
MMMM: Almtraube
MMMF: Kurier
MMFM: Stienchen
MMFF: Gotthard
MFMM: Alina
MFMF: Glander
MFFM: Granada
MFFF: Wendekreis
Køn
Utrolig køn! Heh, hun er en hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Lesly den 15. marts 2009.
Hun er en super dejlig hoppe som elsker alt form for opmærksomhed og er utrolig madglad. Hver gang hun ser en, skal man lige undersøges i alle lommer for at se om man har noget spiseligt. Hun er en hannoveraner men har også lidt holstener i sig. Hun kommer vidst fra holland? Eller hun har værtfald en stamtavle på tysk.
Jeg er virkelig glad for hende og bruger næsten al min fritid på hende (: Selv min far er blevet rigtig glad for hende XD Når han kommer ved Lesly godt hvad der sker! Hun får en hel masse gulerødder XD

Jeg rider dressur pt på LB-niveau men er igang med at træne øvelserne til LA. Springer på hende cirka en gang om ugen og starter også stævner. Dog starter vi dog kun de små klasser til stævner da vi lige skal have lidt rutine. Vi springer ca bane på 100-110 cm der hjemme. Hun har sprunget 135 med mig på rygen :D Vi rider også ponygames og har været med til både DM & SM i 2010. Jep ved godt hun er 172 og det hedder ponygames men hun er faktisk ret god til det XD

Hun er en hoppe som dels har sine egne meninger om tingene. Hvis hun ikke lige synes hun fx vil springe eller andet, kan hun godt finde på at stejle lidt. Men hun er for det meste nem at overtale.

Jeg ved ikke hele Lesly's fortid men ved lidt om den. Hun har været på Gentofte Rideklub, hvor efter en dame som var rigtig glad for hende købte hende. Men da hun desværre ikke kunne have Lesly mere efter 2 år, blev hun solgt. Men da ham hun blev solgt til ikke betalte pengene, tog den tidligere ejer ud for at se til Lesly. Det var en meget kedelig historie. Han mødte ikke op til hende, så hun blev fundet i sin boks, uden sko og i virkelig dårlig stand. Så den tidligere ejer solgte hende til den hestehandler jeg købte Lesly hos. Bliver så ked af det, hver gang jeg tænker på en bare har ladt Lesly stå i en boks. Hvordan kan man gøre det imod sådan en dejlig hest!

Den 27. november 2012 jeg farvel til min hest, familie medlem og bedste ven igennem 3½ år, som desværre sluttede alt for tidligt. Føler der er så mange ting vi aldrig nåede sammen, men de ting vi har haft sammen har været de bedste i mit liv! Selvom jeg nogen gange har kaldt dig en lorte hest, så har jeg jo aldirg ment det! Og jeg ved du altid har gjort det bedste du kunne for mig! Aldrig at kunne sidde på ryggen af dig mere, tage billeder af dig (for fotogen var du virkelig!) aldrig mere få dine øre i hovedet når du ledte efter gulerødder i ens lomme og kørte mulen hen over en. Ja jeg ville kunne blive ved med at nævne ting jeg vil savne ved dig! Men en ting er sikkert: Du vil altid blive husket og savnet!
R.I.P Little Miss Lesly <3
Kommentér på:
Hannoveraner Little Miss Lesly
Annonce