{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP MØRKBAK'S KUNDU [Tidl. hest] 2004

15.099 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP MØRKBAK'S KUNDU

Fødselsår:
2004
Højde:
DRF målt d. 28/4 -09 149,0 med sko. (:
DRF målt d. 27/5 -10 149, 0 med sko (:
DRF målt d. 7/1-11 148,5 med sko (:

Færdigmåles til december ;-).
Temperament
Jeg har aldrig mødt en pony som var mere nusse agtig end Kundu er. Han elsker at stå og blive kløet om bag ørene og i manen, og sådan kan han sagtens stå i flere timer. Kundu er den cool type, og når han er på hjemmebane skal der meget til for at stresse ham. Han er god som dagen er lang, og han elsker kontakten med mennesker.
Kundu er også den type pony som knytter sig UTROLIG meget til hans rytter, og derfor forlanger han at kunne stole på sin rytter. Han krydser derfor heller ikke sin egen grænse for nogen han ikke stoler på, men når man er nået ind til ham er han villig til at gøre ALT! :-)
Gangarter
Kundu har tre store og taktfaste gangarter. Han får aldrig under 7 i gangarter, og han elsker at ligge og arbejde med gangarterne i den daglige dressurridning.

Hans skridt har han altid fået credits' for, og han får næsten altid 8 i hans skridt øvelser..
Hans trav er pænt stor og taktfast, jeg har øvet en masse bæring i den - og han er blevet helt god til at holde takten.
Hans galop er simpelthen det bedste.. Rigtig stor og gynge heste agtig. Han kan samles op og så bare rides frem for sædet, så kommer det ellers sving i galoppen :D
Stævner
2008

DSP kval Spring
- gik videre.

DSP semi finale Spring.
- vandt.

DSP finale Spring.
- 2plads.

Kundu gik også hele vejen til finalen i dressur men da han på det tidspunkt ikke havde helt de samme gangarter som de andre valgte de ikke at starte ham.

2009
NIBE
60cm: 4fejl.
70cm: 8fejl.

FORK
70cm: fald.

HURK
80cm: fald.

RSR
60cm: 12fejl.
70cm: 0fejl!.

NIR
80cm: 0fejl.

2010

SRLa
70cm: 2plads. (1pladsen var en hest.)
80cm: 1plads.

RSR:
80cm: 4 fejl.
90cm: 8fejl.

NIR
LC2: 1 uplac.
LC3: 1plads.
LD: 4plads.
LC: 4plads.

REB
LC2: 1uplac.
LC3: 1uplac.
70cm: 12fejl.
70cm: 2plads - 0fejl.

NIR
70cm: 4fejl.
70cm: 0fejl.
LC2: 3plads.
LC3: 4plads.

HURK
LC2: 3plads.
LC3: 4plads. (1point til 3pladsen.)

SRLa:
80cm: 2plads.
LC3: 1plads - 69,9%

LRF
80cm: 1plads.
90cm: 4fejl.
80cm: 4fejl.
90cm: 0fejl!!!

SINDAL
90cm: 0fejl!
90cm: 0fejl!

2011

HURK:
80cm: 2plads.
90cm: 2plads.

FORK
80cm: 4fejl.
90cm: 2plads!
LC2: 2plads.
LB1: 2plads.

SAO: 4fejl.

LRF
90cm: 0fejl


Kundu har nu efter at være blevet solgt til Emily debutteret i til og med LA4 .. den bette dressurpony. :-).
Han har altid været en dressurpony inderst inde, jeg ville ønske jeg havde været dressurrytter i sin tid.
Stamtavle
M: Twiga

F: Røgilds Kilimanjargo
FF: Antario
FM: Sullaatiks Bumble Bee
FFM: Aljoschka
FFF: Aronn
FMF:Emarco
FMM: Sulaatiks Bubbling Brown Sugar
FFFF:Aldan
FFFM: Bettina
FFMF: Losander
FFMM: Ajonia
FMFF: Eduard
FMFM: Tashmira
FMMF: Noordererf Chap
FMMM: Staplecross Sugar Puff
Far:
Røgild's kilimanjaro
Farfar:
Antario n
Farmor:
Sulaatik's bumble bee
Mor:
Twiga


Køn
Kundu er en skøn vallak.
Bemærkninger
Kundu var min bedste ven. Jeg købte ham som en 4 års pony som var alt for vild.. Han var blevet tilredet som 4 års, redet til championatet, blevet nummer 2 og så sat på en mark i 2 måneder.. Han var altså ikke engang redet et år da jeg købte ham.
Vi kunne alt sammen, vi sprang flere gange uden udstyr - med et reb om halsen sprang vi 100cm i bane.. Vi stolede et hundred procent på hinanden <3..
Kundu blev redet op fra ikke at kunne gå en 15m volte til at gå LA dressur og springe 120-130 i bane til træning.. :-).

Det er rigtig svært ja, specielt mangler jeg at han larmer sådan i stalden når han får mad.. Mangler at han vender hovedet på skrå og kysser mig ud gennem tremmerne mens jeg snakker med Jordan, jeg savner at han bider i min lynlås og går helt amok med den og ødelægger den.. <3 Jeg mangler ham til at grine af og stole på.. årh den pony<3. Jeg fik det til at virke tilsidst, det gjorde jeg virkelig :')

Jeg elsker dig Kundu - du er og vil altid være min bedste ven!

Allerede da jeg var oppe og prøve Kundu første og eneste gang vidste jeg at han var speciel. Han var ikke fyldt 5 endnu, og han gik rundt med mig som om han aldrig havde gjort andet. Han var tillidsfuld og jeg elskede ham. Jeg vidste at der var noget imellem os, og 6 dage senere hentede vi ham hjem på prøve. 14 dage derefter gik han igennem dyrlæge - og d. 9 April 2009 ændrede mit liv sig for alvor.
Jeg havde haft Kundu i knap 3 uger, og ikke en eneste gang havde han lagt an til ballade. Jeg troede at han var rene gode sager - men man må sige at jeg skulle kæmpe for at komme ind til ham. Kundu smed mig af, time efter time.. Han kylede mig af når det passede ham, og jeg elskede ham kun mere og mere. Jeg var ikke så gammel da jeg fik basse så jeg havde ham i ridning i 14 dage hos min dressurunderviser Merete Max Müller, og senere i 1 måned hos berider Laura Vejlby Riis, men uanset hvad jeg gjorde så kunne kun Rasmus Rise få mig til at tro nok på det, og ville det nok til at få Kundu til at fungere. Jeg begyndte at undersøge Kundus baggrund, og en dag fandt jeg ud af at hans mor var en vildhest, som var importeret, og hans far kun avlede nervøse heste. Jeg fik en helt anden forståelse for hvem Kundu var, og hvilket sind han havde - han var trods alt vokset op med en vildhest, så han havde nogle andre måder at reagere på når jeg ville have magten. Kundu og jeg begyndte at bygge et bånd op, og jeg red ham ofte uden udstyr - både til stranden og ned igennem byen. Vi var absolut bedste venner, og det var også grunden til at halvandet år inden mine ponyår udløb, da jeg fik et bud på Kundu ene og alene på baggrund af hans stamtavle, sagde jeg nej. Jeg vidste at det krævede sin person at forstå Kundu, og få ham til at fungere optimalt. Når han har dårlige dage skal man bære over med ham, ellers bliver han pisse sur og gider ingenting. Kundu husker alt og er utrolig klog <3. Jeg elskede Kundu af hele mit hjerte, virkelig virkelig meget. Der var blot en enkelt ting, jeg TROEDE at jeg elskede mere.. Jeg solgte Kundu et år inden jeg var færdig med ponyårene, ene og alene for at nå længere med springningen. Jeg solgte Kundu til den FORKERTE familie, og jeg har aldrig i mit liv fortrudt noget så meget. Nu er det 2 år siden, og jeg kan stadig ikke tilgive mig selv for det. Heldigvis har Emily taget sig af Kundu. Jeg ved dog at selvom Emily har passet på ham og elsket ham, så bliver han aldrig den samme pony som da jeg havde ham. Anna ejer nu Kundu og de er simpelthen så søde sammen - og jeg ønsker dem alt held og lykke i fremtiden. <3
Kommentér på:
DSP MØRKBAK'S KUNDU
Annonce