{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP A/G's Domena R.I.P. [Himmelhest] 2001

3.583 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emilie S
Kvinde | 28 år | Oprettet: 31. mar 2008


DSP A/G's Domena R.I.P.

Fødselsår:
2001
Højde:
Domena er blevet målt ved dsp kåring, og der var hun 146.5 i stang.
Temperament
På stald er Domena en lille kæle-gøj, og alle kan gå over og give hende noget(selvom hun er lidt grådig, altså med mad osv.) Hun er meget kærlig overfor næsten alle, og det er ikke ret tit man ser hende sur eller muggen. Det lykkedes hende tit at charmere sig ind på folk, så er det jo at der falder lidt ekstra godbidder af!
Når vi rider kan hun være ret ivrig, og lidt svær at holde. Dog kun til tider, og for det meste kun på tur. Så kommer araberen op i hende. Hun har simpelthen det største konkurrencegen, for så skal der dælme races. Normalen er dog efter vi har lært hinanden bedre at kende, at hun altid gør det bedste hun kan. Selvom hun kan hidse sig op, bliver temperementet for det meste kun brugt til hendes gangarter og for at puste sig op.
Overordnet set, har min lille pony haft det perfekte temperament i forhold til mig. Selvom vi har haft vores problemer, er vi altid kommet over det og har fundet ud af det sammen. Jeg kunne ikke have været alle oplevelserne foruden <3.
Gangarter
Hun har særdeles gode gangarter. Til hendes kåring i dsp blev hendes karaktere: 7 6 7.
Stævner
Hendes gamle ejer, havde en meget sød ungrytter til at ride hende nogengange og til stævner. Og jeg mener de startede en del stævner, op til lb klasserne i både dressur og spring (:
Jeg startede selv på travprogrammer, for at ride lidt højere klasser, og så igen, inden det gik op for mig, at jeg egentlig ikke er den store stævnerytter. For mig har det været nok at mærke fremskridt under mig, og glæden ved at mestre flere svære øvelser på hjemmebane, har jeg fundet bedre for mig og Dodos samarbejde. Det er udelukkende fordi jeg ikke er stævnerytter at vi ikke har startet, da Dodo med få undtagelser altid har gjort sit bedste! Der er jo intet bedre end når folk kigger på en, haha :-)

Til at starte med, fik vi startet et stævne der var godt for os begge:-)
beskrivelse af hvordan gik står nede i beskrivelse
*1. plads i ld1*
*2. plads i ld2* hende der vandt havde reddet i 9 år og burde ikk starte ld2.
men alt i alt syntes jeg at det var godt, når det nu var vores første stævne sammen:D <33

regner med at vi nu her til sommer skal ud at starte nogle stævner.

planen er at vi tager til stævne nu her om 2 uger (:

jeps, mig og Dodo kom til vores første udestævne i Uggerhalne. Rigtig hyggelig tur !:)
25/4 - 10:
*Lc1 - Dodo, var rædselslagen for det hvide hegn på banen, så det blev en ret komisk runde :D
*Lc3 - Dodo tog det så pænt! hegnet var pludselig bare et hegn, og vi fik en 1.plads :D <3 er stolt af den lille prinsesse, hun tog det helt pænt hele stævnet, kun med undtagelse af hegnet i lc1'en, men er meget tilfreds med det :D <3

var også til stævne i tylstrup. og startede det samme :)

Vi startede lb1 og lb3 i juni, hvor hun pga bule i hovedet kun var redet i 3 dage inden. Hun klarede det rigtig flot! :-)

Ellers har vi startet lidt stævner rundt omkring når det har passet os, uden at skulle tage det som en selvfølge. Dodo er bare en stjerne.
Stamtavle
Mors side:
M: Pomena Ox
MF: Apollo Ox
FM: Red Gipsy Ox DSAH Ox+204
MFF: Pohaniec Ox
MFM: Alucia Ox FA
MMF: Nasmeeshnik Ox
MMM: Lady Nasam Ox
fars side:
F: Søholm's MC cloud
FF: Don premo
FM: Madonna
FFF: Dorpas X
FFM: Fallada
FMF: Sofus
FMM: Lotte
.
Køn
Dodo er alletiders hoppe. Hun gjorde det til punkt og prikke, hun matchede både temperament og udseende!
Bemærkninger
Domena er en dejlig skøn pony, som jeg tror både har talent for dressur og specielt i spring.
til dsp hoppekåring fik hun udtagelsen: en betydelig, lidt kraftig hoppe med god teknik i springningen.
:D

Mig og min familie købte dodo den. 4 septemper. Det var nok en af de bedste dage i mit liv. Jeg var overlykkelig. Vi fik hende hjem den. 22. Den dag var MEGET længe ventet :D Men et stykke tid efter hun var kommet, fik vi nogle problemer specielt med at hun bukkede i galopen. Vi fik hende tjekket og fandt ud af at hun havde ondt i ryggen. Det betød meget bomtræning osv. til os. Jeg var og er utrolig ked af det, men nu går det fremad og vi bliver bedre og bedre, for hver dag der går. Og jeg regner da med at vi nok skal nå langt engang:D<3

Nu er mig og dodo flyttet til stald leere. Det har hjulpet os en del, og det er gået hurtigere fremad siden. Folkene derude har hjulpet os meget, og min nye underviser forstår både mig og dodo rigtig godt, og har gjort det lige siden. Lige til det sidste har hun stået ved mig og Ddos side, jeg kan ikke takke nok.

18/4-09
Idag var mig og dodo til vores første stævne, det gik rigtig godt på opvarmningsbanen, men da vi kom ind på banen kiggede hun lidt men det gik okay og vi sluttede med en første plads!!:D weeeeee<3
nu skal vi så se hvordan det går imorgen!? NERVØS!!!!

19/4-09
det gik sq ikk særlig godt, dodo kunne ikk rigtig koncentrerer sig og jeg var nervøs, men det blev til en 2. plads:) det er jo fint nok!:D

"Du kan sige det til en vallak, du kan spørge en hoppe, men du skal diskutere det med en hingst."

Det er nu sjovt at se hvad jeg har skrevet før :D
dodo er min stjeeeeerne! ord kan ikke fortælle, hvor meget jeg elsker dig <3

Efter næsten 5 år, var min tid med dodo ovre og hun skulle have været videre uden mig ved en nu ejer, men sådan skulle det ikke gå..
Onsdag d. 23 januar 2013, er mig og Dodos eventyr slut på en smuk vinterdag. Ihvertfald for nu, er ikke i tvivl om at jeg ser min stjerne igen. Efter længere tids behandling af spat i venstre bagbens øverste glideled, er der ikke mere at gøre, og i dag var så vores sidste dag sammen. Har nydt min sidste dag med hende, selvom jeg for alt i verden ville ønske det ikke skulle være endt sådan. Hun har lært mig så meget om livet, om venskaber, og om mig selv, og jeg kan virkelig sige at jeg ikke ved hvad jeg ville være uden hende.. Hun har været mit standpunkt, min stjerne og mit alting. Vi ses min pige, du vil være gemt i hjertet, men bestemt aldrig glemt. Jeg elsker dig!

Dodo<3
Kommentér på:
DSP A/G's Domena R.I.P.
Annonce