{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Højvangens Apollonia [Tidligere hest] [Tidl. hest] 2000

3.283 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara & Fenja
Kvinde | 28 år | Oprettet: 4. mar 2009


DSP Højvangens Apollonia [Tidligere hest]

Fødselsår:
2000
Højde:
147, dejlig højde.
Temperament
Pony aka. Fede aka. Apollonia har det mest fantastiske temperament, hun er virkelig en skøn pony med hjertet på det rette sted.

- Hun er er hidsig, hvilket jeg kun ser som en fordel, fordi det er så skønt med en hidsig hest som siger fra lige så snart man gør en fejl, hun reagere meget voldsomt på mine fejl og det gør mig jo kun til en bedre rytter.

- Dog er hun ikke kun hidsig, sammentiedig er hun utrolig tillidsfuld og venlig, et rigtigt nussehovede ;-). Hun er utrolig cool og hun er virkelig en der knytter sig til sin rytter, jeg er så heldig at have haft hende i snart 5 år, Apollonia er en pony med talenter.
Apollonia er meget uselvstændig, hvilket både er et plus og et minus, det gode ved det er at hun aldrig kunne finde på at løbe væk fra en, hun tør simpelthen ikke være alene. Det dårlige ved det er at man konstant skal være et skridt foran, dog er det noget som vi sammen er blevet bedre til at tackle. Alt i alt er Fede en pony udover det sædvanelige, hun er helt speciel og unik og det er derfor jeg elsker hende af hele mit hjerte.
Gangarter
Skridt: Apollonias skridt er blevet meget bedre gennem de år jeg har haft hende, den har udviklet sig utrolig meget og hun er begyndt at træde så flot igennem, så hendes skridt er rigtig god i forhold til det den engang var.

Trav: Hendes trav har også ændret sig, jeg har altid elsket hendes trav, og den er kun blevet bedre med tiden, så traven er det BEDSTE, jeg elsker hendes trav.

Galop: Hendes galop er her de seneste måneder blevet noget helt nyt og helt fantastisk, før i tiden løb hun og bukkede i galop, nu er den nærmere tøvende og hoppende, så fremad går det. Hendes galop er ikke helt god endnu, men det skal nok komme.
Stævner
Jeg har efterhånden redet en del stævner med Pony.
Stamtavle
mor: Penianka ox

far: Pan SPH 66
Køn
Hoppe, hoppe med et kæmpe stort H!
Bemærkninger
Apollonia er en skøn og unik araber blanding. Apollonia er kåret i DSP.

Apollonia er født d. 17/05 - 2000 - Den bedste dag i mit liv, må jeg indrømme.

- Over 4 år er der nu gået med min skønne prinsesse, 4 af de bedste år er du skyld i, og jeg kan ikke være med taknemmelig, jeg er så stolt over at eje sådan et smukt og specielt væsen. Og jeg kan ikke takke mine plejeforældre nok, de er grunden til at jeg kan have hende.

Vores historie <3.

~ Det hele startede en sommerdag for ca. 7 år siden, jeg kom gående hen over gårdspladsen med Savle. (Denver USA, min gamle pony). Vi havde været ude og ride tur kan jeg huske. En kæmpe lastbil holdt på parkeringspladsen og jeg var vild efter at se hvad der ville komme ud. Dog var det ikke hvad jeg forventede at der skulle komme. Ud kom nemlig en tynd, muskelfattig og sky araberhoppe, vild var hun, dog var der noget smukt over den flue skimlede, farlige pony. Ugerne gik og de andre i stalden havde forskellige meninger omkring hende, jeg var dog helt forelsket i hende, men jeg havde jo min lille prins og ham var jeg helt tilfreds med, så kom tiden hvor den farlige piny skulle tilrides, noget jeg var meget optaget af, en pige ved navn Maiken skulle hjælpe Karoline med at tilride hende og det gjorde de. Maiken overtog Apollonia, men jeg var dog stadig helt væk i den skimlede skønhed, dog turde jeg ikke spørge om jeg måtte ride hende, rent faktisk turde jeg heller ikke. Men så en dag, nogle år senere havde min veninde og jeg et væddemål igang, men turde først at ride på Apollonia?

- Så en dag tog jeg mig sammen og spurgte. ,,Øhm.. Må jeg egentlig gerne prøve at ride på Apollonia?". ,,Ja.. Det må du da gerne!".

Og sådan begyndte det, en vinter for 5 år siden. Det væddemål er nok den bedste beslutning i nogensinde i mit liv har taget.

Det blev sommer og jeg elskede Apollonia, næsten lige så højt som jeg elskede min lille Savle, jeg var n blevet for stor til min prins og jeg måtte forsøge med Apollonia fuld tid. Jeg savnede Denver i starten, men det gik hurtigt op for mig at Apollonia var værd at holde fast i. Jeg elskede hende, selvom jeg var bange for hende, hun var simpelthen en for stor mundfuld, hver gang vi havde været ude og ride begyndte jeg at græde. Dog ville jeg ikke give slip på min skat.
Som tiden gik og jeg blev ældre udviklede vi et helt specielt bånd, vi begyndte at lege lidt på banen og jeg begyndte at gå en masse ture med hende. Vi fik tillid til hinanden og jeg stolede nu 110 % på min skøre pony, 1 år gik der og vi voksede meget sammen, vi begyndte at træne tricks og vi hyggede os helt vildt.

- Indtil en dag som skulle vise sig at blive til det rene helvede, pony blev forskrækket i stalden og hun vrikkede om, dette var desværre en kodeledsforvridning, en værrer en af slagsen. Hun skulle først stå 3 uger, så måtte vi se. Dog blev hun ved med at være halt. Så jeg begyndte at ride en ny pony ved navn Snorgaardens Monty, en dejlig dejlig dreng. Dog var han på ingen måde som Apollonia og jeg ville aller helst have min pige tilbage.

Langtid gik der og hun blev ved med at være halt, der var tit tale om, om vi skulle give det op. Men vi kæmpede videre og lidt over 1/2 år efter hun blev halt var hun endelig haltfri. Vi begyndte stille og roligt at genoptræne, hvilket tog 1 år næsten. Og nu 3 år senere har jeg stadig min dejlige prinsesse hos mig, hende vil jeg aldrig skille mig af med, det må være døden der skiller os en dag!

Apollonia er og bliver min yndlings hest, ingen kan tage hendes plads hos mig, hun er den jeg altid finder tryghed hos, hun er min bedste ven.
Kommentér på:
DSP Højvangens Apollonia [Tidligere hest]
Annonce