{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lazy [Tidl. hest] 2003

4.731 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma B
Kvinde | 29 år | Oprettet: 1. sep 2006


Anden særlig race Lazy

Fødselsår:
2003
Højde:
lazy er en super pony på 127cm.
Temperament
hun er bare super til mig. hun er fremdagåend men på den gode måde. er nem at få gang i. Men hun er også et KÆMPE hussehovde:D en smule varm :P
Lazy er virkelig en pony med det bedste temperamen, hun kunne aldrig finde på, at løbe eller stikke af, enten hvis hun blev bange, eller de var andre der løb fordi hende. (hun bliver ALDRIG bange)
Gangarter
Skridt: er midel, hun arbejder dejlige med hoved:D
trav: kan både gå hurtig, og langsom så hun er nem at side ned på, hun har mange gir i trav.
Galop: over middel:D den er virkelig fantastisk! er bare blevet så go!
Stævner
Vorse første sprinstævne samme: Lf fejlfrit og en roset :D
Ld fejfrit i hovderunden og 8 fejl i om spring men en 4 plads blev der da til
er mega stolt!!
Har redet stævner med anden rytter også..
Stamtavle
nej.
Køn
ja en rigtig køn hoppe!

en pony der har udsenet med sig :D
Bemærkninger
D.27 marts: jeg har kun faft Lazy i 6 dage så kan ikke sige så meget om hende. men hun er bare en super sød pony.
i sin boks vil hun gerne være sig selv og sit hø.
i dag sprang jeg på Lazy, og det kig til over forventning, hehe hun gjorde det
rigtig godt.
Ja nu hedder Lazy jo Lazy men det passer ikke for hun er overhoved ikke doven, lige det mod satte.
den enste ting jeg synes Lazy kunne lade være med er at hun kølr sig meget
op ad mig, og ander. med der er også en hygge ting ved det.
På tur er hun helt sikker, og elsker at komme ud og se skov og natur, hun er
også frisk på en lille galop tur, men også en lille hygge tur uden sadel. En af
de bedste ting ved lazy, hun er jo en rigtig dejlig pony men hun er så dejlig. nem at ride og styre, vis man bare siger det mindste gør hun det. Lazy springer mega godt har sprunget 80 cm med rytter ikke mig :), og ELSKER det hun trækker helt mod springende vis de står fremme. Men i dressur kan hun også sagtens gå pænt med hoved.
D.12 september. I dag har bare været en rigtig hygge dag, jeg har strilet lazy rigtig grundig, og der efter fik hun rette hovende, også stod det på bad og vand pjaskeri, din lille vand trold. Alle underlag blev vasket og dækkender, og til sidst en hygge tur uden sadel:D

11-05-2010
Lazy bliver beder og beder til at springe, det går frem ad men dressuren også. hun er lige så stille begyndt at gå til bidet selv. hendes teknik i spring er stading rigtig fin, og hun har haft rigtig godt af stå stille i venter pga. alt det sne:) så endtil vider går det stadig godt:)

Der er ingen trivel om at lazy er den bedste skovturs pony der findes!! hun er lige så rolig i skoven som jeg ved ik hvad kan ride 100% alene og sammen med en hel flok, hun er ligeglad. det kan godt ske hun ikke er den bedste i dressur men i skoven er der ingen der kan slå hende!! :D <3

20-09-2010
Nu hvor jeg er begyndt på efterskole, så det bliver ik til så meget ridning, men dog ridder min far hende lidt i skoven, så hun får virkelig, sin bjerg ged vist frem. men hun er dog kommet rigtig godt igen i springning. hendes galop, er bare blevet perfekt!! :D

Lazy er nu sat til salg da hun er en 3 pony, og jeg er ved at være for stor til hende, d´hhun vil dog stadig bliver redet til hun bliver sogt:( jeg er meget ked af at skulle af med hende, da hun er den bedste pony. <3 huner virkelig en pony der har udsenet med sig, en rigtig smuk pony. Vil du have opmærkesomhed til stævner, så er hun lige ponyen, jeg har altid fået af vide, fuck en nuttet pony, "ej hvor er den smuk" hvor er det en lækker pony"

d.02-01-2011
så er vi kommet ind i det nye år, og Lazy er bare den samme dejlige pony, jeg havde hende med den lokale rideskole, i går hvor vi skulle springe ind i det nye år, hun tog det meget pænt. Det er alså mærkeligt at hun er varm, når der ikke er så mange i ridehallen, også snart der er mange er hun helt kold igen. :D på vej der ud tog hun det stille og rolig som hun plejer!! :D Lazy er en super dejlige pony.

12-02-11
Lazy er ikke rigtig blevet redet side november(på grund af sne) så vi lige så stille begyndt at starte op igen. Hun er stadig væk ligesom sig selv i stalden. Men er dog blevet mere varm på banen. Jeg startede med at strigle hende rigtig godt, da hun er begndt at fælde. klipper hendes man fik jeg også. Udstyret kom på og vi var klar. efter 10 minutter tog jeg tæppet af hende, og begyndte at trave, det var ikke kønt de første gang da hun hoppede og dansede. men med det nye bid bliver det beder og beder. vi har ingen kampe længer. Hendes galop erdog ikke længer så go´men når den får noget træning er den helt fin igen. jeg fik hende til bidet i både tav og skridt, dog hænger galopen lidt.

Lazy skal nu med på Ridelejer på RDH hvis hun ikke er solgt til den tid. Det bliver sjovt at se hvordan hun tager det. Om den lille carzy nu kan opfører si pænt. Ej det er jeg nu meget sikker på:) Hun er virkelig blevet en helt anden pony, end da jeg købte hende. Hun er virkelig en power pony nu :D

Nu er Lazy det man kalder for en perfekt pony!! Hun er alt hvad man kunne tænke sig! Jeg ville sådan ønske, jeg kunne være 4 år yngrer og 30 cm mindre! Hun er bare så dejlig! Håber bare snart jeg kan finde en ny ejer som ville sætte lige så stor pris på hende som jeg gør!!!

Så er vores træning blevet beder end nogle sinde!! Hun er dejlige. Havde Thea med ude, hun filmede alt hvad vi lavede. Det var ret sjovt at se hvordan vi tager det sammen. Hun er så skøn at have med at gøre. Dejligt lige at komme i skoven igen, hun er bare for dejlige i skoven! Plus vi fandt træer der var væltede!! Så bliver det ikke meget bedre, fuld fart op af bakkerne, mens man stadig har helt styr på hvad hun laver! :D

Det er ret hårdt at hun skal sælges, men det er det bedste for både Lazy og jeg!<3

Nu er dagen rundet hvor jeg har haft Lazy i 4 år. Jeg synes det er helt utroligt hvad Lazy og jeg, har fået uviklet sammen! Hun er uden tvivl gjort mig til en meget bedre rytter! Jeg nyder nu bare hverdag med hende, i tanken om at hun måske snart skal væk!
D. 02-04/12
Jeg stod tidligt kl.8 i min påskeferie. Fordi jeg skulle nå at ride og hygge med Blackie og Lazy enden jeg skulle hente min bedste veninde. Jeg startede med at finde mine støvler og stod kort i boksen med Lazy og hyggede med gulerødder. Efter strigle jeg heden rigtig godt, så noget af den vinterpels kunne komme lidt mere af. Så blev sadelen, hovedtøjet, gamacher laget på. Så var vi klar til dressur træning. Det kig super godt. Vi startede bare stille og roligt, men efter lidt tid kom hun til at gå rigtig fint. Hendes fri trav, var bare super. Så jeg synes efter det gode arbejde, fortjente hun en tur i skoven! Så det fik hun. Efter kom hun ind og blev striglet.

28/05-12
Så var første vaskedag i år.. I går fik Lazy lige hele ture, med have slagen efter træning.. Hun nød det rigtig meget. Hun er nu en dejlig lille pony :) Træning går bedre og bedre! Håber på en god omgang dressur i aften. :)

L: Livlig;)
A: Anderleds:D
Z: zmuk:)
Y:Ynglings:P

Du vil altid være i mit hjerte! <3

D.14-06-12
Nu er Lazy solgt, til en sød familie, som jeg håber vil få lige så meget glæde af hende som jeg har haft!! Sød Lazy jeg håber du ved at jeg elsker dig rigtig højt!! Jeg lover at komme at besøge dig!!

JEG ELSKER DIG!!!
Kommentér på:
Anden særlig race Lazy
Annonce