{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Cruzado Ballerina 2001

2.982 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anja K
Kvinde | 50 år | Oprettet: 9. maj 2007


Cruzado Ballerina

Fødselsår:
2001
Højde:
158 cm - havde håbet på at hun blev lidt højere, men det gør ikke så meget, da hun føles højere:-)
Temperament
Ballerina er cool, rolig og stoler helt på mig - så hun lader sig sjældent hidse op over noget. Bliver hun nervøs eller bange står hun som regel bare helt stille og kigger indtil hun får afvide, at det er ok også stoler hun som sagt på os mennesker. Helt igennem skønt temperament.
Gangarter
Rigtig fine gangarter - dog spansk race - så der er meget sving i forbenene i traven:-)
Stævner
Nej
Stamtavle
Far: Olé
Mor: Bohemia
Har stamtavle, som går rigtig mange mange år tilbage. Da hendes mor aldrig blev reg. pre er Ballerina det heller ikke og kan derfor kun kaldes Cruzado på trods af at hun er efter 2 en laaaang række spanske heste.
Køn
Meget dejlig hoppe
Bemærkninger
Ballerina er som sagt pre -uden papir, derfor Cruzado. Jeg har haft hendes mor Bohemia også og var tilstede da Ballerina kom til verden. Vi har været sammen hele hendes liv og kender derfor hinanden så godt. Ballerina er en smule reserveret overfor fremmede, men meget hengiven når du kender hende og hun vil hellere være sammen med mennesker end med andre heste. Meget social.
Meget lærenem også, man skal passe på ikke at komme til at kede hende, for så finder hun på sjove numre, for at gøre træningen lidt spændende.
Ballerina har været længe om at vokse færdig og blev i sommeren 2007 tilredet efter klassiske principper, hvilket gik super. Vi arbejde nu videre på denne form for ridning, da det er det eneste vi føler passer til os.
Kommentér på:
Cruzado Ballerina
Annonce