{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Starlight´s Sidney [Himmelhest] 2004

5.809 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Starlight´s  ¤
Kvinde | 47 år | Oprettet: 29. dec 2006


Dansk Varmblod Starlight´s Sidney

Fødselsår:
2004
Højde:
1.66 målt i januar 2010
Temperament
Sidney er temmelig fantastisk! Han er bare en rigtig eksemplarisk ung herre, som er super nem i det daglige. Han trives klart bedst med at blive brugt, ellers bliver han "opfindsom". Han er en meget stor gadedreng, med masser af spilopper, men kun på den gode måde :-) Han er utrolig hengiven og kærlig :-) Der er ingen grænser for, hvor længe Sidney vil nusses og kæles, og han giver gerne igen ;-) Der udover er Sidney en meget intelligent hest.
Han har kun givet mig gode oplevelser.
Gangarter
God skridt, god trav, super op ad bakke galop.
Stævner
Stamtavle
Her er lidt af dem: (Bordeaux Hestepas)

Far: **Salomon DVH 684
farfar: **Schwardroneur
Farmor: *Havana EDH
Mor: Senta DS
Mormor: *Sine DS
Morfar: *Tango DH 288 mormor: Sine DS


Køn
Vallak
Bemærkninger
Starlight´s Sidney er født og opvokset hos Rikke Thomsen, Aalborg, hvem jeg har købt ham af d. 23/3-09.

Virkelig charmerende med masser af personlighed. Er meget "på" hele tiden, og elsker at snakke og nusse. Tager det meste med ophøjet ro, men kan sagtens tænde op, hvis han føler sig presset, dog aldrig vild eller uhåndterbar. Sidney er meget lærenem og nem ridelig, da han er super følsom og intelligent. Han er aldrig sur, og man har altid en god dag sammen med ham. Hvis han en sjælden gang blir lidt utryg, får hans nysgerrighed overtaget, og han undersøger situationen - gerne ved at smage på tingene!
Derudover er Sidney alletiders tur-hest. Jeg kunne virkelig ikke have fundet en bedre hest end Sidney, efter jeg mistede Maddie, og håber på RIGTIG mange år sammen med ham! :-)

4/10-10 kl. 12:30 ca. Hvil i fred min skat. Tak for alt. Du har været en fantatisk ven. Du vil for altid være gemt i mit hjerte <3 Intet i livet er noget værd uden dig lige nu ;`(

Sidney var den bedste kammerat, man kunne ønske sig. En helt speciel hest, som jeg aldrig får magen til igen.. ALT ved ham er savnet! <3 ;`(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Starlight´s Sidney
Annonce