{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Tulstruplunds Andrea. 2001

4.439 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Victoria Weinreich. .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 22. okt 2008


Fjordhest Tulstruplunds Andrea.

Fødselsår:
2001
Højde:
Andse er en dejlig 1'er pony på 148 :-)

OBS OBS OBS: HUN ER EN RIDESKOLE HEST, OG BILLEDERNE ER 2 ÅR GAMLE - RIDER HENDE IKKE MERE!
Temperament
Andrea er en hest som er meget rolig både i stalden og ude på fold.
Hun er den perfekte begynderhest, og hun vil altid gå gennem ild og vand for sin rytter.
Hun er vældig rolig i stalden, og det gør at det er nemt at strigle hende, rense hove, og ligge sadl på hende.
Andrea er ikke en hest som prøver at genere andre hest, eller vil gøre dem ondt. Hun har aldrig sparket nogen, og det kunne hun heller aldrig finde på!
Når man ridder hende er hun meget rolig, og hun ville altid gøre hvad som helst, for at gøre sin rytter tilfreds.
Hun er nogenlunde nem at sætte igang, og hun er heldigvis ikke særlig øm over for sin mund, så det gør at det er meget nemt at stoppe hende. ;)
Hun går¨fremad og stopper når man giver hende de rigtige tegn, dog har hun sine dage hvor hun ikke gider så meget, og sine dage, hvor hun er fyr og flamme, og bare vil i fuld galop :D
Elsker især hendes galop, da den er som en drøm !
Hun har de smukkeste løft, og den er vældig behalig!
Hun kan dog godt finde på at lave bukspringXD<33
Jeg syntes selv hun er den perfekte fjordhest der findes, og jeg er meget stolt af hende!<3
Hun er nem at ligge hovedtøj på, og hun tager med glæde biddet ind i munde (:
Det som jeg synes er det sødeste inde på staldgangen, er at når man skal rense hende hove, løfter hun selv både forbenene, og bagbenene op til en! ;) - God pige ! (:<3
Jeg elsker hende af hele mit hjerte, og hun en den bedste hest i hele verden!!<333 Jeg ved der er nogen som ikke kan lide fjordheste, men Andrea er noget specielt !..! Hun skal bare opleves ! (:<3
I <3 U ANDREA !
Gangarter
Skridt, trav og galop. Hun er behalig at sidde på i alle gangarter (:

Skridt : Lidt langsom, så hun skal drives godt fremad ;D Men når man lige har vist hende hvilket tempo hun skal gå i, går hun perfekt :D Især i skridtgang kan hun godt lide at gå til bidet LIGEPLUDSELIG ?! :D Skøre skid xD <3

Trav : Hun bevæger sig meget i trav, hvilket gør et det bumber meget, men jeg vil sige at hvis man ikke er van til at ride, vil hun være den rette hest til at prøve starte med - i trav altså... Man sidder rigtig behaligt, og hun har nogle store flotte bevægelser.
Ellers går hun rigtig fint, og hun er meget nem at lave nedsidning og let ridning på.

Galop : Super sød og nem ! Hun nem at sætte igang, og hun er også meget nem at stoppe igen! I galop vil jeg nu sige at hun ikke er god til nervøse rytter, da hun løber væk med dem, og lave en del bukspring, hvis hun kan mærke man er bange eller nervøs... Hun elsker at galoppere, og elsker at galoppere så hurtigt hun kan! Hvis man vil have hende til at galoppere langsomere ellers hurtiger, reager hun også straks !
Hun har nogel fantastiske gode og elegante bevægelse!
Hun elsker bare galoppen (:<3

Stævner
Ja da ! :'D

Dressur :

Dato : d. 29 / 3 -09.
Sted : FHSR - Digelsgården.
Klasse : LD1.
Procent : Man fik ikke procent.
Placering : Man fik ikke placering.
Kommentar : Du rider nedsidning SÅ flot! Når der er givet værs'god at ride, må du gerne vende ind over banen, du behøver ikke ride hele vejen rundt, til du kommer til A igen.
FLOT!

Dato : d. 26/ 6-09.
Sted : FHSR - Digelsgården.
Klasse : LD2.
Procent : Man fik ikke procent.
Placering : Man fik ikke placering.
Kommentar : Du rider SÅ flot nedsidning. Virkelig flot reddet, selvom du kun havde øvet det få gange.
FLOT REDDET !.

Spring :


Dato : d. 30 / 8-09.
Sted : FHSR - Digelsgården.
Klasse : Højdespring; 30-80 cm.
Placering : En slags 2 plads.









Stamtavle
Ja da :-)

F: Højgaards Picasso
FF: Pelle Halsnæs
M: Ellen Godthåb
MF: Boye Engvang
Køn
Ja, selvfølgelig er min tøs det! (:<3
Verdens smukkeste :
H
O
P
P
E
!
<
3
Bemærkninger
Det var sommer, og jeg havde plaget min mor om at gå til ridning i LAAANG tid ! Jeg havde sommerferie, og mig, min farmor, min mor, og min gudmor, og hendes søn, skulle op til noget der hed esrømmølle ?? - Tror jeg nok (:
Nåårh, men eany way, vi skulle der hen, og der var loppe marked, sang, og et par quise om dyr. Min farmor havde sankket noget om at der var heste, man måske kunne få lov til at ride, og jeg blev selvfølgelig starks rigtig spænt !
Da vi kom der op, var det første jeg fik øje på, var nogle der stod i kø, og jeg blev bare så lykkelig ! Nu skulle jeg ride !?!
Og ganske som min farmor havde sagt, kunne man få en gratis ridetur, og det fik jeg selvfølgelig, og jeg kan sige, at jeg nød det mere, end noget andet ! <3 Ridning er bare det bedste xD Min mor spurgte en af de damer der stod for det med heste, hvor meget det ca vil koste om måneden af ride hos dem, da hestene var fra en rideskole der lå lige i nærheden. Damen svarede, at fra børn under 18, ville det koste 415,- om måneden. Jeg så op på min mor, med at overbevisende udtryg. Jeg rev straks den lille lap, hun havde fået af damen, ud af hånden på hende. På lappen stod der ;
" Kom og få en gratis ridetime på Digelsgård i Fredensborg! Se mere på vores hjemmeside digels.dk eller på vores mail ; digelsgaard@yahoo.com. Adresse : Digelsvej nr.1 "
Det kan godt være, at jeg ikke må gå til ridning, men en prøvetime VIL i vært fald have !!
Vi kom hjem, og jeg plagede min mor som en gal ! Til sidst, kan I jo nok regne ud hvad der skete ? - Jeg blev smidt op på mit værelse, og der sad jeg så at kukelurede på sedlen vi havde fået af damen.
Der gik efterhånden uger, men en dag, da mig, og min mor sad i vores bil, og snakkede om ridning, var det ikke som det plejede at være !
" Jeg har en god idé, til hvordan vi kan få løst det her " Sagde min mor ærgeligt. " Du må IKKE gå til ridning, eller få din egen hest, uend set hvad, men hvis du vil, må du godt få en gratis prøvtime oppe på Diglsgård. Jeg tænkte, at vi kunne finde rideskoler her i landet, og de steder, man kan få en gratis prøvetime hos, må du godt prøve. Me du få stadig ikke lov til at gå til ridning ! Min øjne strålede, og jeg begyndte næsten at tude af glæde ! Det kunne godt være min mor sagde, at jeg stadig ikke måtte ride, uendset, hvor mange prøvetime jeg fik, men nu var der i vært fald håb ! (:
Det blev. d. 27 august, og jeg skulle endelig have min prøvetime op på Digels (: Jeg haved ikke siddet stille hele den da i skolen, men jeg glædet mig af HELE mit hjerte!
Vi kom der op, og min træner kom ind, og hilste på mig og min mor. I kan nok regne ud, at jeg aller helst, vil se hvilken hest jeg skulle ride på, og det fik jeg også af vide, da jeg spurgte min underviser, eller den træner jeg skulle have undervisning af ( Maria )
" Du skal ride på hende her Andrea " Sagde hun.
Da jeg så på hesten, og dens strålende øjne, og den oprejste øre, tissede jeg sgu' næsten i bukserne! WOW ! Den hest... Den hest... Den hest, var godt nok... Smuk !!
Jeg kunne stå der i timevis og betragte hende, men jeg måtte til at sadle hende op. Maria viste mig hurtigt hvordan jeg skulle rense hove, ligge sadl, hovedtøj, og strigle.
Efter en halv times tid, stod mig, og hele mit hold klar ude på den udendørsbane. Vi red efter vi havde varmet hestene op, og så var der også en del trav, osv. Det var den bedste tur, på en hesteryg nogen sinde !
Jeg fik overtalt min mor til at gå til ridning, da hun også blev helt væk i Andrea, hvilket jeg jo også selv var :D<3<33<3!
Andrea, er nu 8 år, og jeg nu 13 år, og alt den tid, og alt den tid vi kommer til at få endnu mere sammen, bliver, og har været den bedste del af mig i HELE mit liv ! Hun er desværre ikke min egen, men jeg tager hende HELT som min egen! Jeg køber ting til hende, rider hende MEGET tit, og elsker hende som om hun var min egen ! :D<3
ANDREA, DU VIL ALTID HAVDE EN PLADS I MIT HJERTE !!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3

Andrea bliver både brugt som dressur og springhest :D Hun er dygtig til dem begge dele, dog kræver det at man har spore på hende i dressur, hvis man vil finde hende gode gang frem. .
I spring er hun meget nem at håndtere, hun springer simpelhen stor set alt ! :D<3 Jeg har sprunget 75 cm, og er meget stolt over det, da jeg jo slet ikke er spring rytter!! xD
Vi har sammen deltaget 3 dressurstævne, hvor vi er kommet hjem med noget alle gangene, og et springstævne, hvor vi kom op på 75 cm, så hvis vi var kommet over 80 cm, havde vi vundet det hele ;) Tæt på alligevel hva'? (x<3
Som sagt bliver hun både brugt til spring og dressur..
Jeg rider mest dressur på hende, da det er det vi mest rider på mit ridehold ( vi springer selvfølgelig også en gang imellem.), men vi rider mest dressur, hvilket jo er herligt for mig, da jeg jo er dressur rytter, så det bare super ! ;D
Hun er også meget nem at springe på, det gør hun 100 % med glæde og lyst, og så er hun bare TOTALT dejlig at spring på - hun svæver bare over det ene spring, og over det næste ! xD<3
Kort sagt er hun bare perfekt!!! ('L..<3

Søndag d. 23 / 3 -09:
Mig og Andrea's første stævne ! (:<3 Vi var til sløjfestævne i dressur, og red LD1. Vi var fejlfrie, og fik en roset.
Det var bare et lille " hygge stævne" både for mig And.
Vi gjode ikke så meget ud af det, og desuden var det også mit første stævne, så jeg havde ikke en andelse om hvilke ridetøj man havde på, og hvordan ponyen/hesten kom til at se fin ud. Jeg ved heldigvis alt om stævner idag ! xD
Men alt i alt var det et super godt stævne :D<3

Søndag d. 7 / 6 -09. Deltog vi vores andet dressur stævne sammen, som gik rigtig godt. Vi gjorde også meget bedere her, og var meget pæner. xD Vi red LD2 i sløjfedressur - desværre kunne vi ikke starte højere klasser, da man kun kunne starte LD1 -LD2 s;
Vi klarede det selvfølgelig fejlifrit, og fik en roset :D

søndag d. 30 / 8 -09 deltog vi vores første springstævne sammen ! :D<3 Vi startede 30-80 cm i højdespring.
Vi kom over 75 cm, og desværre løb hun uden om 80 cm, så vi vandt ikke noget ;'( Men er både stolt over mig selv, da jeg ikke er springrytter, og selvfølgelig Andrea, som ikke havde sprunget så højt i MEGET lang tid ! (;<3
Alt i alt, var det fantastisk at springe på min dejlig pige! ('L..<3


Til Andrea ! :
Kære And ! <3
Jeg er glad for at jeg begyndet at ride,
for så havde jeg jo ALDRIG mødt diig..
Jeg ved godt du ikke er min egen,
men enerst inde i mit hjerte, vil du altid være min..
Og KUN min<3
Jeg ved ikke helt hvad det er, der gør dig så speciel,
men jeg elsker diig bare..
Hvis du en dag kommer tilsagl, køber jeg diig !!
Og det ved du jeg gør skaat ! <3
Jeg kan ikke leve uden diig ! Om du så bliver syg,
og skal havde 50 tons medicin hverdag,
og ikke kan rides, vil jeg stadig havde diig !
Vi 2 skal altid være sammen min skønne pige ! ('L..<3
Jeg ved godt du er en fjordhest,
og nok derfor heller ikke er den smukkest
konkurrence hest der findes,
men for mig har du mere hjerte,
og vilje end ALLE konkurrence hestene tilsammen !!! <3
Jeg elsker diig And ! <3
Knus fra din Victoria ! <3





A
an
and
andr
andre
andrea
andrea<
Andrea<3
Andrea<3
andrea<
andrea
andre
andr
and
an
a

A : Anderleds.
N : Nysgerrig.
D : Dygtig.
R : Rolig.
E : Elsker at lave bukspring.
A : Atid glad og sød.

Du er ikke pæn • » Du er smuk !
Jeg kan ikke li' dig • » Jeg elsker dig !
Du er ikke i mit hjerte • » Du er over alt i mig !
Jeg græder ikke hvis du går • » Jeg mister mit liv !
-Uden dig - Ingen mig !<3

L: Lad
O: Ordet
V: Vare
E:Evigt!

A
N
D
R
E
A
Kommentér på:
Fjordhest Tulstruplunds Andrea.
Annonce