{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Lemon 2003

1.819 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

lise t
Kvinde | 38 år | Oprettet: 26. jun 2007


Traver Lemon

Fødselsår:
2003
Højde:
1,70 en dejlig stor dreng :-)
Temperament
en rigtig fornuftig dreng, han har et god hoved og dejlig temp :-) der kan springe en bombe og han ville være ligeglad, men kommer der noget kørende forbi ham, fx en cykellist som han ikke høre, så kan han godt give et spjæt :-)

Gangarter
skridt lidt over middel
trav lidt over middel
galop middel

Skridten er dejlige rummelig, dog ikke altid så taktfast som jeg kunne ønske, men det kommer vel med tiden jo mere vi får trænet.

Traven er lidt lille i forhold til hans størrelse, men absolut en behagelig trav!

Galop, han går meget op af bagge, men galoppen er også en anelse kort efter hans størrelse at være, men som sagt det kommer jo nok jo mere vi får trænet :)

Skridten
Stævner
nul og nix, lidt løb men ellers ikke!
Stamtavle
ja en god en af slagsen!
Køn
Vallak...
Bemærkninger
En rigtig god dreng, som først er ved at lære ridningen nu! pga af operation gik det hele lidt i stå, så vi tager det stille og roligt :-) Han havde en vorteligende gevækst lige midt på rygsøjlen i sadellejet, og den blev opereret væk! Alt gik som det skulle, men det krævede boksro i 3 uger, og han havde desværre meget meget ondt, der var sådan set skåret næsten ned til rygsøjlen, så langt dyrlægen kunne kommer, for at få det hele med, og ellers var "såret" vel 5gange5 cm stort, og meget dyb.,.. dyrlægen kunne ikke som sådan sy såret sammen, da der var skåret så meget hud væk, så lille lemon fik en rund sygning, dvs der blev syget rundt omkring såret, og derefter skulle såret selv hele, så der gik ca 6 mdr før såret var helet igen! Det var bestemt ikke noget sjovt tid, hverkan for hesten eller jeg, og ønsker bestemt ikke andre skulle prøve at få deres hest opereret midt på ryggen!

Men nu er han heldigvis helt klar til det hele, men ridningen gik jo selvfølgelig lidt i stå pga operationene dengang!



Lemon er også oprettet af Heidi her inde, som har part på Lemon og hun har den fulde tilladelse til dette!
Kommentér på:
Traver Lemon
Annonce