{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Don Quebec [Himmelhest] 1996

1.903 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

lise t
Kvinde | 38 år | Oprettet: 26. jun 2007


Traver Don Quebec

Fødselsår:
1996
Højde:
1,67 så han er også en dejlig halvstor dreng :-)
Temperament
For det meste en rigtig dejlig rolig hest, som man kun kan elske at være sammen med, han bliver dog meget meget svær at holde hvis han virkelig bliver bange dor noget, men heldigvis sker det sjældent! Et godt hoved, dejlig temp!
Gangarter
skridt over middel
trav over middel...
galop middel

Hans trav er dejlig stor og taktfast, det samme er galoppen, men ikke på samme måde, derfor kun middel.. skridten er stor og rummelig :-)
Stævner
travløb... men det er slut, nu bliver han brugt som hyggehest!
Stamtavle
jep...
Køn
vallak
Bemærkninger
En rigtig trold, han elsker at lave noget, lige meget hvor grønt græsset er, kommer han trofast op til ledet når der skal rides eller hygges! Han er en hest som bliver halv sur og irretabel hvis ikke han får lov at bestille noget, og så findes der jo ikke noget bedre end at ride :-)

Han er måske også lidt klodset :) han er lidt atypisk for en traver at være, det ligner der er koldblodstraver i ham, men det er der ikke... han har lidt hovskæg, og telefonpæle som ben ;-)

Jeg bruger *Don til lidt af hvert, han er en rigtig god springhest, jan springer alt, og tager det stille og roligt, dog er jeg nok lidt en tøssepige, for alt over 50 cm er højt for mig!

Ellers bruger jeg meget tid på at ride ham i bidløs, så det er en ny verden for ham, men han klare det super godt!

D. 28-01-2013

Sov sødt min trofaste ganger, du vil altid have en speciel plads i mit hjerte, og du vil altid blive savnet. Tak for alt det du lærte mig, det du gav mig, vores oplevelser, os!
Kommentér på:
Traver Don Quebec
Annonce