{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race LADY [Himmelhest] 1995

764 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anette H
Kvinde | 52 år | Oprettet: 26. jul 2004


Anden særlig race LADY

Fødselsår:
1995
Højde:
Hun måler ca. 110cm i stg.
Temperament
Stille og rolig. Tydeligt at hun har gået som elevpony i nogle år. Allertiders børnepony, bedre findes ikke.
Gangarter
Som en pony nu har gangart...... Ikke noget specielt, men heller ikke det hun er købt for.
Stævner
Ingen i den tid vi har haft hende.
Stamtavle
Nej
Køn
Hoppe, og ja
Bemærkninger
En lille god begynderpony, som jeg var så heldig at få fingerne i efter den gamle måtte aflives pga forfangenhed. Hun finder sig i det meste, pigerne kan selv hente hende på marken og trække hende ind. Eneste minus er når hovene skal renses, kan man komme afsted med det så vil man det gerne. Da hun jo er gammel elevpony, ved hun også godt hvordan man skal slippe for at lave for meget, men bliver hun sat på plads er der ingen problemer.
Hun blev købt påsken 2008, og vi fik at vide at hun muligvis var ifolet, da hun havde gået ved hingst. Dyrlægen tjekkede og hun var ikke drægtig.
I løbet af vinteren er hun blevet tykkere og tykkere, og lige pludselig var der liv i maven på hende, så hun har været drægtig ved ankomst til os, men bare ikke langt nok hende til at dyrlægen, kunne konstatere det.
Den 22. marts 2009 ved 20-tiden fik hun så et lille hoppeføl, som er blevet døbt Molly.

Lady er så blevet lånt ud til vores lokale rideklub som elevpony, og hun nyder tilværelsen i centrum for de små børn. Grunden til at valget faldt på det, var at hendes 2 års datter blev ved med at die ved hende, selvom vi holdt dem fra hinanden i op til 2 mdr. Den lille af pigerne er så begyndt at modtage undervisning på hende, mens den store rider på en navnesøster, der er tinker.

Efter mange års tro tjeneste døde den gamle dame d. 8.12.2016 af hjertestop, hun stod og spiste foder, og faldt lige pludselig om.

RIP Lady, du vil ikke blive glemt.

Skulle nogen kende Lady fra hendes tid som elevpony på Roager Rideklub eller Kongeå Rideklub, så er I velkommen til at komtakte mig, da jeg gerne vil høre lidt om hende.
Kommentér på:
Anden særlig race LADY
Annonce