{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tulle [Himmelhest] 1981

1.818 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tine M
Kvinde | 35 år | Oprettet: 31. maj 2005


Anden særlig race Tulle

Fødselsår:
1981
Højde:
127 cm
Temperament
Opmærksom
Gangarter
Middel
Stævner
Stamtavle
Ukendt
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Åh..den lille Tulle. Hun er næsten umulig at beskrive med ord!

Tulle er en MEGET speciel pony, og en kolosal personlighed i beskeden indpakning. Hun har ligesom Mette gået som elevhest hele sit liv, hvilket i dén grad har sat sit præg på hendes mening om menneskeracen - særligt dem under 150cm (børn).

Tulle har sine helt egne meninger om tingene, og er desværre tilhænger af temmeligt beskidte tricks, når der er noget, der ikke lige passer hende. Hun er et sejt lille gemyt, og har stået model til utilgiveligt mange tæsk på den bekostning... men i stedet for at blive bange/utryg/sky, er Tulle typen der slår igen, hvis hun kan komme til det.

Tulle er lidt af en enspænder. Hun knytter sig ikke synderligt til andre heste, og er drøn-svær at komme ind på livet af. Tilgengæld er det helt specielt og fantastisk, når hun pludseligt giver én lov...
Jeg vil vove og påstå, at jeg er det eneste levende væsen, som Tulle aldrig nogensinde kunne drømme om at gøre noget ondt :)

Ligesom Mette, har Tulle forandret sig meget, efter hun blev min i februar 2005. Hun er faldet meget til ro, og er blevet en meget gladere pony. Dog er hun stadig noget for sig selv og eksempelvis yderst uinteresseret i fremmede (med mindre de lige har noget hun kan æde).

Tulle skal håndteres på hendes præmisser, og accepteres, når hun siger fra :)
Kommentér på:
Anden særlig race Tulle
Annonce