{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Picasso<3 1998

1.828 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lærke xD .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 26. mar 2009


Anden særlig race Picasso<3

Fødselsår:
1998
Højde:
Han er ca. 1.30 høj (lille 2'er ærgerligt:)
Temperament
Han er en rolig pony (undtagen i galopen, der går det stærkt:p) meget nysgerrig og fuld af gåpåmod. Han er ikke bange for noget. Han er en rigtig madelsker og vil have mad og godbidder hele tiden hihi:).
Gangarter
Hans gangarter er gode i skridt går det tilpas og stabilt. I traven skal man lige vise hvem der bestemmer, hvis man får vist det er han vildt dygtig og går selv ned emd hovedet, men nogle gange snubler han lidt over sig selv hvilket er meget ærgerligt... I galopen er der fart over feltet det kan være dejligt, men også irreterende han lytter overhovedet ikke til biddet men spæner bare der ud af, jeg kan næsten ikke få ham til biddet i galop... Men jeg elsker ham for den han er!! <3
Stævner
Vi har kun et par klubstævner LC1 hvor vi blev placeret begge gange (dressur). Ville gerne starte spring, men kommer næsten aldrig til stævner.
Stamtavle
Han har ingen stamtavle, men han er en ren blanding. :P
Køn
Han er en meget KØN vallak :D
Bemærkninger
Da jeg fik ham den 1 marts 2008 kunne han intet dressur han kunne ikke engang gå på hovslaget, og da slet ikke gå til biddet, han kunne kun springe men nu kan han det hele. Han er en fin lille broget pony med egne meninger, når han vil noget er der intet der skal stoppe ham i det. Han er sød og står stille på staldgangen. Han bliver brugt meget til spring, han har en god teknik, han har sprunget 1,05 m. med forrig rytter. Han vender på en femøre og tilpasser sig selv hvor mange galopskridt der er hen til springet. Han er en klar leder på folden, gik med en stor dv hoppe hvor han klart havde overtaget føringen.
Der er krudt i ham og han elsker at galopere. Han går stabilt til biddet, men arbejder stadig på balancen og schenkelvigningerne. Kort sagt, han er en rigtig charmetrold <333 GUD HVOR JEG ELSKER HAM<33333333

8/9-09

Picasso var vildt sød jeg har været i sommerhus med en veninde hele weekenden så Iben (min storesøster) har redet ham. han er blevet vildt dygtig:)

26/6-09 Picasso og jeg red lidt dressur på banen, men det var alt for varmt, vi var ved at smelte væk. bagefter badede jeg ham hvilket er første gang.(han kan nemlig ikke lide vand). men han tog det rigtig pænt han var lidt bange, og ville ikke vaskes nogle bestemte steder , men ellers tror jeg faktisk at han nød det. :D

uge 27-09
Picasso og jeg var på Kikkenborg ridelejr, som stærkt kan anbefales! Det var den bedste ridelejr ever, og Picasso fik en kæreste<3 da vi skulle bade med hestene ville Picasso først ikke ud men til sidst gik han ud og så svømmede han rundt som en fisk det var så sjovt, men til sidst løb han op på land og bukkede så jeg faldt af, jeg kunne slet ikke rejse mig så meget grinte jeg!:D Der var også en striglekonkurrence hvor man skulle gøre hesten flot, der vandt Picasso fordi jeg puttede blomster i manen:)

P Perfekt
I Intelligent
C Cute
A Anderledes
S Sød
S Smuk
O Overfrisk
Kommentér på:
Anden særlig race Picasso<3
Annonce