{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Erano 2009

2.310 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tanja E
Kvinde | 36 år | Oprettet: 30. maj 2008


Anden særlig race Erano

Fødselsår:
2009
Højde:
Han er ca. de 1,60
Temperament
Vriker sød efter at have brugt en masse tid på ham de sidste 24 timer.
Tror han har mors temperament men ikke helt sikker
Gangarter
lidt sammenkrympede endnu, men håber da der kommer noget godt ud af dem
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen.
Men moderen er min hoppe Enya
Køn
Blev vallak d. 10 maj 2010
Bemærkninger
Min lille hingste dreng kom 1. april 2009, kl. 21:15.
Om morgenen d. 1 april gik vi egentlig bar og lavede aprilsnar med at der var kommet føl men så til aften kom den lille dreng så hvilket ingen troede på.

vi skulle bare lige ud og strigle den lille dame og så tilfældigvis at vandet var gået så vi overværede hele fødslen hvilet gik meget godt.

Men først et par måneder inden fødslen fandt vi ud af at min hoppe var drægtig da dyrlægen havde sagt der intet føl var.
så han har været noget af en overraskelse så derfor overvejer vi at kalde ham Surprice dog ikke fastsat endnu,

Glæder mig til at få ham i hænder og håber på han kan blive redet til om nogen og så min søster kan få skiftet hendes gamle hest ud.

Så har jeg ham drenge i to uger. han har fået tænder og er helt vild med at bide os i benet. så kan han godt lide at stikke af med mor når han får muligheden og han er en lille fræk dreng.
Vi har besluttet os for at han skal hedde Erano:) istedet for Surprice.

Så er min lille vildbasse næsten 5 måneder gammel.. tiden løber bare afsted. Erano er en lille frækknægt som skal have det hårdt at vide før det fiser ind hos ham. og når vi kigger væk laver han narrestreger igen.
så vrinsker han hver gang han ser den mindste skygge af et menneske hvilket jo bare er dejligt.
Erano er også udbryder konge nummer 1. sætter vi ham i en boks skal der være tremmer over det hele ikke engang bar et lille hul han kan stikke hovedet ud af for så laver han flugtforsøget. wanna be superman tror jeg. så han har fået mange skramme allerede fordi han IKKE vil stå i boks uden Moar.
men ellers går det bare hammer godt med den lille mand . kan godt lide at drille de andre heste dog når det kommer til de helt store heste kan han lig som godt mærke at nosserne langt fra er kommet ned endnu :P

På mandag d. 1. december 2009 fylder Erano 8 måneder. han er kommet ud på Møgeltønder ridecenter og stå sammen med mor og onkel Dussy. og så er han blevet vennet fra moar hvilket var en større mundfuld i starten. vi kunne ikke holde ham i boksen uden han kom til skade, så vi måtte fravænne ham ude på marken, som er det eneste sted jeg med sikkerhed ved hvor jeg har ham. i starten var han meget svær at styre men er blevet meget nem at have med at gøre og er blevet meget samarbejdsvillig. Så har han fået sig en kammerat ude på rideskolen som er Nordbakken Gubbi som hjælper ham når han er i nød :D

Dog havde vi lidt besvær med at han ikke kunne drikke af drikkopperne i hans boks. hvilket har resulteret i at han har haft 3 forskellige drikkopper.

Så er Erano blevet kastereret d. 10 maj 2010. til at starte med så det ud til at hele godt men en uge efter stod han med 40 i feber og havde fået meget betændelse i såret, så der blev såret åbnet igen hvor han efterfulgt skulle have pencillin de næste 5 dage. men nu er det heldigvis helet fint. og det den lille mand er blevet så meget mere rolig. han bider og stejler ikke op af oz længere og en af hans markkammerater som ellers fik meget klø har heldigvis fået ro på marken.

Han er sød at have med i byen. laver ingen narestreger.
Kommentér på:
Anden særlig race Erano
Annonce