{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Águst Kongerslev MITALT - SOLGT [Tidl. hest] 2001

9.523 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie Lund .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 28. dec 2007


Anden særlig race Águst Kongerslev MITALT - SOLGT

Fødselsår:
2001
Højde:
Agust er målt 143 cm i stang.
dvs lille 1er pony.
Temperament
Águst Kongerslev har et svingende temperament.
men han er til at stole på, og man lære ham hurtigt at kende.

Under rytter, er Águst en udemærket pony, men med et ekstra gear man lige skal lære at håndtere. nogle dage kan han være nem at håndtere, og næste dag kan han være helt oppe at køre, det afhænger meget af årstiden og af hans humør.

fra jorden er han en dejlig dreng, der er ingen problemer overhoved, han er nem at håndtere både hjemme og ude til stævner. han er super nem at have med og kan stå alene i traileren uden opsyn.
han er på ingen måde nervøst anlagt.
Gangarter
Skridt: han har faktisk en rigtig fin skridt når han er igennem. men ellers skridter han friskt fremad.

Trav: han har en udemærket trav, med et godt sving og højt benløft, plus en masse gå løst.

Gallop: helt fantastisk, han springer rigtig godt igennem.

Han har blandt andet fået 8/10 i gangarter.
hans gang er med friskt tempo.
Stævner
(Águst har før sprunget la, mb)

Venskabs stævne VIR 2009
LC2 - 62,28%
Super flot program.
vi endte anden upladseret.

4afd. af Region øst cub VIR - 2009
LC2 - 50,00%
Rigtig dumme rytterfejl :/

Klubstævne VIR - 2010
LC2- 53,84%
Rigtig flot program. - dommeren dømte lavt :/

Klubstævne VIR 1afd. klubmæsterskabet 2010
LE-60cm = 8fejl
Rytter = Line Flarup
De havde en rigtig godt tid, men han tog 2bum med bagbenene. det var lidt sløset af ham at han ikke sprang fejlfrit, da han til undervisning springer meget højere.

Venskabsstævne LØRI - 10/4.2010
LC2 -57,53%
det gik forfærdeligt.

1afd. af Region øst cub LØRI - 11/4.2010
LC2 - 56,82%
det gik helt fantastisk, desværre meget lavt dømt.

Regions stævne BIG sports rideklub - 25/04.2010
LC2 - 60,00%
Perfekt program.

2 afd. af Region øst cub BIG - 25/04.2010
LC2 - 60,00%
Rigtig fint program

3afd af Region øst cub VIR - 9/5.2010
LC2 - 56,33%

1afd af klubmæsterskaberne VIR - 9/5.2010
LB2 - 48,64%

Pinsesævne Thorsø rideklub - 22/5.10
LC2 - 56,73%´
Águst var meget anspændt.

LB1 - 58,35%
rigtig godt program.

Pinsestævne Thorsø rideklub - 23/5.10
LC2 - 53,93%
Águst var helt oppe at køre.

LB2 - 56,72%
jeg er meget tilfreds med mit ridt.

Pinsestævne Thorsø rideklub - 24/5.10
LC2 - 55,93% 1 PLADS

40års Jubilæums stævne Haderup rideklub - 14/08.10
LX- disket

LX- Opgivet
Águst var vildt oppe at køre, og meget varm i hoved den dag.
Stamtavle
Ukendt desværre !
Køn
vallak
Bemærkninger
Jeg har altid selv haft en lad håldning, og et dårligt indtryk af en rigtig fjordhest, hvilket jeg stadig har. jeg har altid sagt at jeg aldrig nogen sinde i mit liv ville købe en fjordhest. men da jeg så Águst måtte jeg indrømme at jeg aldrig i mit liv havde set så charmerende en pony, han udstrålede så det var helt sindsygt, og siden blev ham mig.

Jeg købte Águst Kongerslev som springpony, det havde nu aldrig været min hensigt at bruge ham til spring, selvom han super dygtig til det. da jeg altid har været dressur rytter og elsker det som bare pokker, var det min mening at ride en rigtig fin dressurpony frem i Águst Kongerslev. Da jeg fik Águst hjem var han helt rå i dressuren, og nærmest uhåndterlig, og jeg må indrømme at der har gået næsten et år med hård træning, en nærmest umulig pony og min vilje der bare voksede mere og mere for hver dag han var dum, før vi begyndte at starte stævner, men nu er vi igang og han er den nemmeste pony at have med ude. Águst er blevet en rigtig fin dressurpony, med 3 super fine gangarter.

Efter som han har gjordt alting rigtig godt, imens jeg har haft ham, har jeg besluttet mig for at han må få lov til at springe igen, han er helt fantastisk til det, han springer alt uanset højde, med og uden fyld. Vi er begyndt at springe og vi elsker det! han har vist mig en helt anden side af springning. inden jeg fik Águst synes jeg det var kedeligt. men nu elsker jeg det faktisk, takke været Águst. og det at vi et år efter jeg fik ham kun har redet dressur har kun fået os til at stole indnu mere på hinanden. dog er han meget hidsig, og tænder helt af på en springbane. men det syndes jeg bare er fedt!
Águst er typen der har det bedst hvis han springer så ofte mon muligt om ugen, og ellers bare kommer ud i skoven og giver den gas.

Águst Kongerslev minder på ingen måde om en fjordhest i hverdagen, og til stævne er jeg slet ikke fjov over at komme ridende på ham, tvært imod piv stolt, og vi har aldrig været til et stævne endnu hvor vi ikke har fået dejlige kommentare af andre deltagere eller trænere.

Águst og jeg har været utrolig meget igennem de to år jeg har haft ham, vi har oplevet alt fra tåre langt ned at mine kinder og en bund umulig pony, til en stolt rytter og plaseringer og fine kritikker.
vi har kæmpet hård for at lære hinanden at kende, det har taget mig noget tid at vænde mig til at ride en pony som agust, men jeg har virkelig villet det her, tanken om ham og mig var fantastisk, og jeg var helt sikker på at det her var ponyen i mit liv! ham jeg ville ride mine ponyår ud, og den beslutning holdt jeg fast ved. jeg har nydt hver og en dag med agust, vi har fået et helt unikt bånd! vi har oplevet så utrolig meget sammen, og jeg tror ikke der er nogle i klubben og omkring os der kunne forstille sig mig og agust uden hinanden, vi høre bare sammen. han ligner sin ejer mere og mere for hver dag!
jeg har aldrig fortrudt mit køb af agust, mine ponyår har været det bedste i mit liv! tak for det agust!!
men tilgængeld ved jeg at jeg kommer til at fortryde det næste der skal ske mig og agust, vi skal væk fra hinanden! jeg falder for aldersgrænsen snart, og agust skal ud og gøre en anden lige så lykkelig som han har gjord mig!! derfor er han tilsalg.
jeg har allerede nu gradt over tusind af tåre for min dejlige pony!! jeg ønsker ham det bedste fremover..
jeg kan ikke vende mig til tanken om en dag at jeg skal gå på staldgangen, forbi din boks, uden at se dit kønne ansigt og høre din vrinsken... jeg er ikke sikker på det er bedst sådan her, unden at vi er sammen, men det er sådan det bliver :(

Igår d. 29.01.2011 kom der kunder til ponydrengen, Caroline og hendes mor kom for at prøve Águst, de søgte en springhest der kunne komme langt, vi satte en lille bane op, og jeg havde ikke regnet med at de ville passe sammen da Águst passer sammen med de færeste mennesker, da han er speciel. men de sprang godt og vel 120cm, og Águst havde endda ikke sprunget i et halt år. Caroline red Águst rigtig godt, og jeg kunne se på ponydrengen at han nød det.
Så da vi kom ned i stalden sagde Caroline og hendes mor at de ville hente ham imorgen, det kom som et kæmpe chok, selvom jeg vidste han ville få det godt, da han elsker at springe. jeg havde pludselig kun under en dag tilbage med 'min pony'! den sidste dag lavede jeg stort set ikke andet end at græde, fra start til slut. men i havde en helt fantastisk sidste ridetur, en tur jeg altid vil huske frem for alle andre ture. da traileren senere på dagen kørte mod odense, med min pony bag i, stod jeg tilbage med en tom og kold boks. jeg åbnede boksen selvom jeg godt vidste han ikke var det, det var helt forfærdeligt ikke at se ponydrengens skønne hoved.
Idag d. 30.01.2011 blev ponydrengen hentet af Caroline og kørte til Odense til middag, det var en dejligt sidste weekend med Águst, han er en fantastisk pony og jeg står tilbage med utallige minder og en stolthed så stor.

Águst og min's tid sammen husker jeg tilbage på som de bedste 3 år i mit liv, jeg har aldrig nogensinde haft så ubeskrivelig oplevelser og minder i mit liv, som jeg har med Águst. han er en pony ud over det sedvanlige, han finder sig i alting virkelig alt, jeg keder ikke dejligere personlighed end hans. Vi har med tiden opbygget et venskab som ikke bare er et venskab, det er et venskab med en tavshed fra den ene side af, men alligevel forstår vi hinanden, jeg har altid snakket med Águst som var han min bror, og der var også en overgang hvor vi kaldte ham lillebror. fordi vi forstår hinanden på en helt unik måde, vores forhold er perfekt. jeg kan ikke ønske mig bedre end da jeg havde Águst, han er på ingen måde den bedste ridemessigt, men han er udemærket og ganske unik. han har en power og en personlighed der virkelig har charmet sig ind på mig. jeg elsker den pony mere end noget andet her i livet, han har været her for mig i de mest svære tider i mit liv, han har fået mit smil frem selvom jeg indeni var helt ødelagt, han har formået at finde en følelse frem i mig som ingen andre her, følelsen af: at ham her, han er min, han er mit ansvar, mit smil, min oplevelse, min hverdag, min pony, min som var ham mit eget kød og blod. han har givet mig en følelse af at han er en jeg skal passe på, når han har haft smerter har det taget på mig som var det mig der stod med smerter, hvis han har været vild på folden og er blevet sparket eller bidt har jeg reageret helt overdrevet. rent udsagt har jeg passet Águst i hoved og røv de sidste 3 år, hvilket jeg overhoved ikke fortryder. og det er den følelse og Águst selv som jeg savner, et uendeligt savn.
Af alt min tid med pony, er der kun en ting jeg fortryder, noget af tiden siden sommerferien, siden sommerferien har jeg ikke formået at være den gode gamle julie, jeg har ikke haft tiden på samme måde som førhen, jeg har ladet pony passe sig selv nogle dage, andre dage fået veninder til det, og så i weekenderne har jeg selv taget mig at ham og nydt det. jeg fortryder at jeg ikke så agust frem for arbejde :(
det må du undskylde ponyskat, jeg håber du husker mig for alt det gode vi havde sammen, fordi sådan husker jeg dig. jeg vil aldrig glemme dig, og jeg håber inderligt at du husker mig den dag vi engang mødes igen <3
Tak for alting pony, forbliv den du er, lav aldrig om på dig selv, og husk mig for altid minegen, for jeg glemmer aldrig dig. aldrig.

undskyld :'(
ser billederne af dig igennem hver dag.

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4
Den her sang er Águst og min sang, jeg hørte den første gang kort efter han var kørt med Caroline til Odense, jeg har sagt så mange ting til Águst som virkelig betød noget, jeg har lovet ting jeg ikke har holdt, jeg har snakket til ham som var han min bedste ven. heldigvis ved jeg at han bliver min igen.
Kommentér på:
Anden særlig race Águst Kongerslev MITALT - SOLGT
Annonce