{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest l Bamse :* <3 *SOLGT* D: [Himmelhest] 1995

2.527 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest l Bamse :* <3 *SOLGT* D:

Fødselsår:
1995
Højde:
140-145 cm... er ikke helt sikker
Temperament
noget af det dejligste. han er frisk
Gangarter
hurtige
Stævner
det er en voksen dame vi har købt ham af,
og hun siger at dem hun købte ham af, havde brudt ham til langdictangcer.
- mere ved jeg ikke
Stamtavle
desværre ukendt
Køn
vallak
Bemærkninger
Bamse var min mors pony.

Bamse er en rigtig charmetrold!
Han er dejlig fyr, med et supert temperament.
På folden, er han den type der "tager imod" bankene. han siger ikke andre ponyer/heste i mod, hvis at de jager ham væk. I stalden er han dejlig nem. han står stille når man strigler ham og løfter artigt ben ved rensning af hove mm.. Han behøver faktisk ikke være bundet. han går nemlig ingen steder. Generelt meget velopdragen. Vil gerne gøre sin rytter tilpas. På tur en han rigtig dejlig. Ikke bange for noget. han går bare derud af :). Men man skal have godt fat i ham på hjemvejen. Har et hurtigt skridt og trav.
Vil ikke gå for vogn, trække kælk eller springe, men er til gengæld en rigtig hygge- og turpony.
Generalt er han en meget følsom, utrolig venlig, nysgerrig og kærlig pony, og meget trofast imod sin rytter. Kommer når man kalder i folden mm xD. Nem at trække, maser ikke.Jeg rider nogen gange på Bamse, Han er en af de bedste fjordboller, jeg har kendt! Han er virkelig selvgående. skal slet ikke drive på ham xD . dejligt! d; . nyder virkelig at ride ham. han er altid nem at ride. uanset om det er hver dag eller hver 5 dag. Bamse er altid den samme.
Bamse er en er dejlig pony :') . elsker ham rigtig højt! <3 *;
- og så har han bare det kæreste udtryk i hovedet. det er næsten ikke til at stå for! :DD.
Han er i sandhed, en rigtig Bamse! :DD

Bamse er nu solgt, pga vi ikke havde råd til ham mere D': . Det er jeg rigtig ked af, men jeg ved han får det godt. Det er hans gamle ejer, som der købte ham til bage. Han blev hentet d. 6 sep 2010. Jeg var ikke hjemme den dag, da jeg var i London med klassen. Så jeg nåede ikke at sige ordenlig farvel. Men så kommer vi jo bare og besøger ham i stedet for.

Farvel Bamse. Tak for alle de fantastiske ture du gav mig. Du er en fantastisk fjorbolle, som der fortjener intet mindre, af det bedste af det bedste. Jeg kommer til at savne dig rigtig meget, og du vil aldrig blive glemt. Jeg vil altid elske dig. Jeg håber at du får et godt og langt liv, hos Pernille (gamle ejer) for det fortjener du! :'D

- Vi ses Bamse :*

Den d. 30 maj 2011, blev han aflivet hos Pernille, da han var forfangen D': . Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke nåede at sige farvel til ham en sidste gang i:'.At jeg ikke fik set hans utrykfulde ansigt en sidste gang D:. Skæbnen er lunefuld, og den tog Bamse med et sted, som var alt for tidligt for ham D:.
Bamse, jeg håber, at du løber lykkelig og glad rundt på de evige græsmarker.
Du nåede at vise mig,at fjordboller kan have et fantastisk sind og temperament, modsat mange at de andre fjordeboller jeg har mødt og redet på.

R.I.P.
Kommentér på:
Fjordhest l Bamse :* <3 *SOLGT* D:
Annonce