{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto l Honey<3:* [Tidl. hest] 1998

2.233 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto l Honey<3:*

Fødselsår:
1998
Højde:
HONEY EFTERSØGES, DA JEG GERNE VIL VIDE, HVORDAN HUN HAR DET! SÅ SKRIV HVIS AT DU VED NOGET, TAK (:


135-140 cm ca.
Temperament
Honey er en bestem dame, og så er hun stærk. hun gør lige hvad der passer hende, hvis at man ikke sætter sig i raspekt. bukker f.x.
men ellers er hun ellers meget dejlig <33
Gangarter
skridt, trav og galop
Stævner
ved ik?
Stamtavle
ukendt

men tror at der er noget fjordhest, pinto i hende.
Køn
hoppe
Bemærkninger
Hun er en pony, der kræver en rytter, som ikke er bange, og som kan sætte hende på plads, og som ikke er bange af sig.
Hun er en pony, som elsker opmærksom hed. hun er en stærk, lidt ligesom en fjordbolle.

Jeg ssolgte hende fordi at hun ikke er ponyen for mig. vi kan ikke sammen. jeg ved at der ikke er noget ondt i hende. men jeg har hverken mod eller kræfter, til at sætte mig i respekt, for hende.

står hun på en rideskole. men personligt tror at, hun har det bedre et roligt lille landsted, med et pr andre heste. for da jeg fik hende, startede hun med at stå et lille sted, med 3 andre heste og ponyer, men så kom hun til at stå et sted, med mange menneske og heste. og nu står hun på en rideskole. hun er meget mere afslappet, et lille sted. det er self, ikke et krav.

jeg ved ikke, hvad hun kan i stævner. ved ikke om hun nogen sinde, har været til et. Hun er 100% trafik sikker. og kan godt ride tur alene. kan måske være lidt svær at få væk fra de andre, men ellers er hun sød :DD . har ikke prøvet at springe på hende, men en pige som har redet på hende, på rideskolen, har sprunget lidt på hende. Jeg er ikke den store dressur rytter, men med den rigtig rytter, tror jeg at hun vil være en god pony at ride små stævner på. men jeg tror at hun vil være aller bedst, til hygge. ride på bane for sjov, og ride tur. Hun kan okay, gå i trailer, der er slet ikke noget problemer! :DD .
Hun er en pony, der godt kan finde på at bukke lidt, hvis at der er noget, som der ikke passer hende. men hvis at man sætter hende i respekt er der ikke noget... <3.
hun skal gå med sko, ellers bliver hun øm benet, og i værste fald, halt /: .

hun står på rideskolen, Engotoft, også kaldet Øst Sjællands Rideklub :D .

jeg ved at hun kommer fra Holland af. det var en hestehandler ved navn Lars Frederiksen, der tog hende med hertil Danmark. og så blev hun vist solgt til en dyrlæge? men hans søn kunne ikke klare hende og så blev hun solgt til en anden hestehandler ved navn Finn. og så købte min far hende til mig i sommeren 06.

^^ mener at det er sådan det hænger sammen.

det var også mig der døbte hende Honey. ved ikke hvad hun hed før...



hun er min fars, men jeg har også haft redet lidt på hende, men han har lånt hende ud på rideskolen da han ikke har tid til hende.


Honey er en bestem, stærk dame.
hun snyder en, hvis man er uopmærksom eller ikke tør sætte sig i raspekt.

på fold, er hun den der sætter de små ponyer på plads, men bliver sat på plads af de store.

på tur, er hun ok. hun er lidt doven, og kunne godt finde på at bukke men der er entet hun er bange for! hverken biler, lastbiler! og bliver heller ophidset af at gå forbi andre ponyer/heste på fold.

i stalden er hun er dejligt lille nussehoved. hun elsker simpelt hen at rulle i mudder, så det står hende op til ørene :0),


*OPDATERET D. 24.7.2010*
Nu får i lige hele historien '(: :

Det hele startede d. 8 juni 2006, da jeg fik Honey, og min lille søster fik Pippi. Mine forældre var skilte. Jeg var 11 år dengang, og var derfor ikke ret stor I: . Jeg red lidt på hende, men hun var simpelthen for stærk for en lille unge som mig, så jeg fik en anden pony, som hed Queen, oppe ved min mors nye kærete.(som boede 5 kvaters kørsel væk) Efter et års tid, blev Queen aflivet, og jeg skulle have en ny ppony.. (på det tidspunkt, var vi flyttet op til min mors kæreste.) Min far havde beholdt Honey, og re lidt selv på hende, end imellem. Så jeg fik Honey op til mig. Der var jeg lige fyldt 13 år. Honey, havde meget svært ved at falde til, og jeg kunne ikke styre hende. Så jeg valgte at få en ny pony, ca 6 måneder efter. ponyen købte jeg hos en hestehandler, og byttede med Honey, men så købte min far Honey, af hestehandleren igen. (Det var i december 2007, og Honey stor kort tid hos hestehandleren) Så kom Honey hen på min gamle rideskole og stå, som hed Engtoft/ØSR (Øst sjællands rideklub)..Der blev hun redet lidt, af en sød pige, som der her Jessica, og lidt andre piger. Jeg kom og besøgte Honey, imelllem og red også lidt på hendt :') . Men i Sommeren 2010, blev hun solgt til en hestehandler, som der hed Flemming eller Torben, og der blev hun solgt videre.
- JEG VED IKKE LÆNGERE HVOR HUN ER HENNE? OG DET VIL JEG MEGET GERNE VIDE! SÅ HVIS AT DU KENDER HENDE, ELLER VED HVOR HUN ER, SÅ MÅ DU MEGET GERNE SKRIVE!
Kommentér på:
Pinto l Honey<3:*
Annonce