{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener StarbækmøllesCashmir RIP [Himmelhest] 2003

2.525 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara Ruby Høj .
Kvinde | 40 år | Oprettet: 15. maj 2008


Holstener StarbækmøllesCashmir RIP

Fødselsår:
2003
Højde:
169ca.
Temperament
Vågen, lidt nervøs under rytter
Gangarter
skridt over middel
trav over middel
galop rigtig go
Stævner
Struer regionsstævne d.22 august
LE = 8 fejl
Super dårlig bane, næsten ren vandpytter , så travede det meste af banen igennem. Cashmirs føste stævne nogensinde og han var bare så sød og sprang alle spring..

Holstebro regionsstævne d. 20- 21 nov
Lc2 63 % med mor
Lc3 62.08% med mor..
Le 0 fejl
Han var mega træt efter en hård weekend med to dressurklasser med mor fredag aften, og hans første rigtige stævne med tilskuere osv..

Stamtavle
far: Carbano
FF:Carthago
FFF:Capitol 1
FFF: Capitano
FM:Borgia
FMF:Corleone
FMFF:Caletto 2

Mor: Napoline
MF: Corleograf
MFF:Corleone
MFFF:Caletto 2
MM:Zelena 2
MMF: Lagos
MMFF: Ladykiller
Køn
Vallak en smuk dreng
Bemærkninger
Cashmir = Cash som vi kalder ham, blev vores den 5-4-2009. Han er super dejlig i stalden, er et rigtig nusse dyr og står selv på staldgangen, samt i vandspiltorvet. Behøver ikke og være bundet.
På Folden er han en rigtig gadedreng og leget med unghestene hele dagen lang, hvilket resultere i skrammer, næsten hverdag.

cash er ikke redet så meget, så han er på niveau med en 4 års som lige er tilredet. han er utolig nem fortil og lytter meget til stemmen. Men han er noget nervøs og løber frem når han bliver bange eller usikker. Så der ligger meget arbejde forude.
Glæder mig rigtig meget til og se hvad fremtiden bringer med ham..
men dejlig er han. :)

D. 23-5-2009
Nu har vi haft Cash i lidt over en måned, og det går bare fremad.. han slapper rigtig godt af og finder sig i mange ting. han bliver ikke longeret længere inden vi rider, og han har været med på tur et par gange.. Hvilket han tager i stiv arm, så det er dejligt..
Jeg har sprunget på ham et par gange, det gør han rigtig fint, men ved dog ikk om han har super talent for det... men han skal jo lære det :) Ellers red vi med spore for første gang i dag hvilket han også klarer uden problemer, så det går bare så godt..
jeg regner med at starte til spring med ham til den første juni.. Glæder mig rigtig meget og tror det nok skal gå..
Han har været med ude og køre en enkelt gang hvilket gik rigtig fint. der var slet ingen problemer, så han sku være klar til vi starter..

Ellers er der ikk så meget mere at fortælle nu, men mere følger når jeg oplever nye spændende ting med ham ..

d. 9-6-2009
Så har vi været til springning på HOSK 2 gange, og han tager det så fint. Han er super dejlig og nem at ha med i byen. Han kigger lidt på springene men springer så. Jeg skal lige fibnde ud af det, da hans balance ikk er helt i orden endnu, så han slingre noget, samt hvor meget jeg kan bruge benene, han er jo lidt små kilden. Men han springer som om de er meget høje springene, og lidt farlige :) men tror nok han skal lære det.. der ligger lidt video på min profil, fra anden gang vi springer.

Video af cashmrs far Carbano
http://www.synergysporthorses.net/reference_stallions.htm

Cashmir er den 29-.12-2009 blevet leveret tilbage til Cira, da det viser sig at han har woobler, og kan ikk bruges som ridehest. Hvad der ellers skal ske med ham i fremtiden vides ikk.
14/1-2010 så kom dagen hvor Cash er blevet slaget.. Årg kan slet ik holde tanken ud. men der er desværre ik andet at gøre. Savner basse drengen så meget. ♥♥♥
Kommentér på:
Holstener StarbækmøllesCashmir RIP
Annonce