{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Freja [Tidl. part] 1993

3.613 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anja C
Kvinde | 31 år | Oprettet: 4. apr 2008


Islænder Freja

Fødselsår:
1993
Højde:





***************************************************************************Freja du er i mit hjerte, du var den hest jeg haved det bedste bånd med. Der var ingen der kunne ride dig unden at fortrynde de satte sig op på dig.
Men jeg gav dig tid og kærlghed og du knytede dig til mig og kunne til sidet rider en helt nomal tur i skoven på dig hvor du bliv den bedste hest ever med alt din pasonlighed.
er du gal jeg savner dig var så tæt på at købe dig men fordi folk ik syndes du pasede ind bliv du smit ud og langt væk fra mig :( kan renge ud du er blived den gamle freja ingen som kæmper med alt og alle og alrig bliver redet :( ville så meget havdet ynsket at jeg kunne havdet overtaget dig savner dig min***************************************************************************************************************


Jeg ved ik præsit hvor høj hun er hun er nok lidt over midel
højde for en islænder
Temperament
Hun er super frisk.
Jeg vil bestemt ik kalde hende navøs men hun er heller ik helt rolig. Hun nemlig ik tyben der springer tilside eller løber over ingen ting men store lamene ting er hun ik glad for.
Men hun er trafiksikker
Gangarter
Hun har lækker tølt

fin trav

fin galop

fin skrit

mener ik hun har pas hun er vist kun en 4 genger
Stævner
nop har kun haft part nogle uger så vi måse når jeg har lært hende bede og kende
Stamtavle
skal nok komme
Køn
ja kan ik blive kønnere

(Hoppe)
Bemærkninger
Hun er en rød smuk hoppe med lang bred hvid blis.
Hun er en klog ung dame meget bestemt og lidt fræk. Hun vil helst gærne selv bedstemme så hun er ikke en hest man kan side og sove på man skal bare bilve gode venner så går det perfekt.
Men samtidi er hun meget kælen elsker at blive nusset og kælet.
Hun er meget frisk at ride i sær i skoven. Man kan godt ride alene i skoven der er hun næsten bedst at ride på. Hun er en sjov hest helt sin ejen=)
Hun er oz lidt streng overfor de andre heste på folden. Hun vil meget gærne bedstemme. så hun går på allene fold :(

lige da jeg fik part på hende stak hun hele tiden af med mig og gjore det modsatte af mig hele tiden. men nu her hvor jeg har redet hende et halvt år er vi bilvet meget gode venner vi man mskal bare li give hende tid. Hun er den perfekte hest nu hun keder mine senaler og jeg kender hendes :D hun er dov stadi fræk skal altid li se om den kan gå. har fået de fedeste ture på hende og de fedeste galop ture. Hun er en hest man aldri glemmer.

Kommentér på:
Islænder Freja
Annonce