{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Appaloosa Cassiopaia [Tidl. hest] 2009

3.254 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mulle.
Kvinde | 38 år | Oprettet: 20. apr 2007


Appaloosa Cassiopaia

Fødselsår:
2009
Højde:
Jah hun er ikke såh høj, en rigtig lille prinsesse.
Temperament
Hun er meget tilbage holdende, hun skal se tingene an før hun før at gå frem til det :) Men hun er meget nysgerrie med alle ting :)
Gangarter
Rigtig fine til sådan en lille pige :)
Stævner
Nej det er hun hvis lidt for lille til :)
Stamtavle
M: Spike (impoteret fra Holland)

F: Heimdal af Nørgård
FF : Aston
FMF : Conetti Lynghøj
Køn
En meget meget køn lille pige
Bemærkninger
Cassiopaia kom til verden fredag den 3 April kl 21.30. Ønske føllet var kommet til verden... Jeg blev ringet op 21.45 fredag aften af ejeren a gården hvor hun står opstaldet, der lød i den anden ende af røret "du er blevet mor"... Jeg var så lykkelig jeg skyndte mig i tøj og rasede derud så jeg kunne se til mine piger. Puha de havde det heldigvis godt begge 2. Hun var det skøneste syn, flot brun farve, med hvide pletter på bagdelen. hun var stadig helt våd og hun var stadig meget usikker på benene.
Dagen efter om formiddagen skulle mine piger ud, Knappeline var meget nervøs hvad der skulle ske med hende og hendes føl, men de var rigtig glad for at komme ud...
Nu en uge efter Cassiopaia er kommet til verden er hun blevet en selvstændig lille dame, hun udfordre det hele med stor mod. Hun hopper og springer på folden hver dag når hun kommer ud ( det er så dejlig at stå og kigge på, kan bruge flere timer på at kigge på alle de krumspring hun laver ) Hun er blevet rigtig kælen og nyder at få kløet hendes bagdel. Hun ved slet ikke hvor hun skal gøre af sig selv, når hun bliver kløet :)

Der skal nok komme mere tekst hen ad vejen, når hun bliver større og der bliver noget mere at skrive om hende :)

den 05-06-09.... Cassiopaia er blev en rigtig lille feminin dame at se på, hun stoler 100 % på alt det jeg gør ved hende, hun står bare og nyder det og tænker jah så bliv dog ved :) Når Cassiopaia og hendes mor skal trækkes ud og ind fra fold a synes Cassiopaia at det er skide sjovt at gå den helt anden vej end hendes mor. Jeg synes hun er rigtig lære nem og tager alle nye ting, med ro i sindet. Men det skal så også lige siges at hun er blevet en lille bandit, og bliver mere og mere fræk for hver dag der går, hun elsker at lege og det går tit udover hendes mor, som der sommetider synes hendes lille baby er lidt for ivrig. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvordan hun kommer til at se ud, når hun smider følpelsen, for siden hun er blevet født har hun fået en del flere hvide pletter hist og her.

Nu er "lille" Cassiopaia ikk så lille mere, hun er nu godt halv andet år, og har fuldstændig skriftet farve. Som billederne viser var hun som lille brun med hvide pletter, men hun er nu hvid med brune pletter. Det var helt vild da hun begyndte at smide føl pelsen, så meget at hun begyndte at forandre sig. Der kom først lidt hvide trækninger i hendes hoved så troede det ville blive ved det, men jeg tog fejl, hun forandrede sig på hele kroppen. Alle troede ikk hun ville blive plettet som jeg havde ønsket, men de tog fejl, jeg havde ikk ture at håbe på det men er bare så glad for det er kommet og hun er bare blevet så fin efter min smag...
Hun er nu på sommergræs og nyder at gå ude dagen lang med hendes veninder. Hun er altid i godt humør når jeg kommer og hilser på hende og altid klar til at bliv snakket med og kløet på hele kroppen.

Elsker Cassiopaia over alt på jorden..... :)

C
Ca
Cas
Cass
Cassi
Cassio
Cassiop
Cassiopa
Cassiopai
Cassiopaia
Cassioapi
Cassioap
Cassioa
Cassio
Cassi
Cass
Cas
Ca
C

------@@@@@---------@@@@@
----@@@@----@@--@@--@@@@
--@@--------------@------------@@@
-@@--------------------------------@@
-@@----------Cassiopaia----------------@
-@@--------- -------@@@@@--------@@@@@
--@@-------------@@@@----@@--@@--@@@@@
----@@---------@@-------------@-------------@@@
------@@------@@----jeg-----------------------@ @
--------@@----@@-------------------------------- @@
-----------@@-@@-------elsker------------------@@
--------------@@@-----------------dig----------@@
-----------------@@@--------------------------@ @
---------------------@@----------------4------@@
------------------------@@------ever-------@@
----------------------------@@----------@@
--------------------------------@@---@@

Kommentér på:
Appaloosa Cassiopaia
Annonce