{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Miki 1999

2.350 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Connemara Miki

Fødselsår:
1999
Højde:
1,48 uden sko. En super dejlige højde til mig :)!
Temperament
Meget rolig, næsten doven. Han er god som dagen er lang, og der er ingen ting galt med ham :P.
Han er bare den drømme hest som jeg vil beholde resten af mit liv.
Han kan dog godt blive "STIV" og stå helt skæmt og kigge, fx. på en cykel eller andre ting der ikke larmer, men bevæger sig.. Dumme hest ;P - Jeg prøver at arbejde på det, at han gerne må kigge men ikke skal stoppe...
Gangarter
Skridt, Trav og Galop!
Men meget dovne tempier :P
Stævner
Jeg rider ikke så mange stævner på ham, da vi begge mere er til hyggeridning. En dejlig dag ude på udendørsbanen, og den lune sol ;-) Det er godt.
Ellers hvis der er Ponygames så er vi da friske.
Stamtavle
F: Skousboe Morning Rock FF: Hazy Dawn FM: Frederiksminde Mellow FFF: Dale Haze FFM: Castle Park FMM: Øxenholm Movie Star
M: Øxenholm Sugar Plum Mf: Cocum Jackpot MM: Holens Smut MFF: Cocum Hawkstone MFM: Cocum Rebel Dolly MMF Rosenharley Mac Milo MMM: Smear Mullai
Køn
En smuk Vallak.
Bemærkninger
Miki er en dejlig hest, han er god som dagen er lang. Han vil gøre hvad som helst for mad, og er vist kun bange for vandslanger og cykler.
Når jeg rider så vil jeg helst ride bidløst, men det er han ikke så god til på udendørs banen. Da han er en hest der kigger meget, og det er jo ikke meningen at jeg skal have kontakt til hans hovede hele tiden når jeg rider bidløst.
Men når det endelig lykkes, så vil jeg helst gerne ride uden saddel også øve vendinger og være sikker på at han lytter.
Udover det så rider jeg selvfølgelig dressur, men jeg træner også klik træning med ham. Mit mål er at lære ham at ligge sig ned, men så langt er vi ikke kommet endnu.
Jeg har lært ham "Taget/mål, Groundtie, Bakke, Ryste, løfte begge forben, og næsten at neje :) "

- Historien om mig og Miki -
Jeg fik halvpart på ham da jeg var omkring 13 år, han stod på allerød flyveplads. Siden da var tidligere ejer så nødt til at flytte da pladsen skulle bygges om, samtidig var min familie også nødt til at flytte pga. penge . Jeg fik så lov til at låne ham, troede jeg - for det ahavde mine forældre bildt mig ind. Men så til min konfimation da jeg var 15, fik jeg ham i gave! Så jeg havde haft min egen hest hele tiden, men fik så først beviset på det ca. et år efter :) ... Super dejligt. Så jeg er 18 nu, og han er den eneste hest jeg føler jeg kender.
Han er bare vidunderlig, også er han jo også super smuk :) !
Kommentér på:
Connemara Miki
Annonce