{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race April 1991

2.138 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

:-) Dorrit HDR ~
Kvinde | 46 år | Oprettet: 2. aug 2008


Anden særlig race April

Fødselsår:
1991
Højde:
165 cm.
Temperament
Livlig, altid frisk, meget højt tempo, rar, godmodig, god i hovedet.
Gangarter
Hurtig skridt - slapper sjældent helt af.
Livlig trav - flot fri trav.
Lækker galop - dog i et lidt højt tempo.
Stævner
Det er vi ikke kommet til og når det nok aldrig. Er mest til skovtur, selvom vi øver lidt på dressurbanen. Hovsa så kom vi alligevel til stævne. Udvidet klubstævne i HDR. Vi tog førstepladsen fra bunden i dressur 2 x LC1 med bundskrabere med 53% - Meget spændt hest....og så red vi med 2 tidsfejl i en LE B0, men fik roset, fordi der var ingen, som kunne ride inden for tidsgrænsen. Vi vandt dagen efter LE med 0,4 sekund i forskel til nr. 2.

Vi har gennemført en military - Red til 60,9% i dressur, red fejlfri springbane, men der var nogle farlige tønder i terrænet, så rytteren tøvede lidt, så der fik vi 20 strafpoint. Sluttede som 3. sidste, men gennemførte. Er stolt af min gamle pruhest.

Startede ½ military, men der var en stopbremse i hesten, så det gik mindre godt.

Internt stævne Midi B0 (70 cm.) fejlfri

Red terrænspring Skårup Overgård forår 2011 80 cm.
Hun var flyvende, men ville ikke i vandet, så tog springet bagfra og blev disket pga. fejl bane. De øvrige spring sprang hun supergodt - så vi havde en god tur.

Startet LC1 til udvidet klubstævne HDR: Så har vi fået kommentar om, at der ikke er energi nok :-) Vi tog bundplaceringen begge dage.
LE spring lørdag B0 - fejlfri
LE spring søndag B0 - 8 fejl pga. rytterfejl. Dårlig tilridning på spring nummer 6 og så røg skulderen altså til venstre (som det sker ind imellem, når rytteren ikke rider) og så røg der også en bom.

Startet CNC70 military Sønderskov i juli 2011.
Fik 61,36 i straf i dressuren (æv den tæller så meget) og var fejlfri på springbanen og i terræn både på forhindringer og tid.
Vi rykkede fra bundplacering op til nr. 7 (egentlig nr. 6, da der ikke var registreret et stop hos en anden deltager) ud af 11. Var den eneste sammen med nr. 1, som var fejlfri både på springbane og terrænet. Synes min pruhest er sej.

Startede LC1 på udvidet klubstævne på HDR. Red til 53% - pruhesten kaldte på sin ven Preben det meste af programmet, så det var lidt håbløst, men fik over 50% og over 5 i gennemsnit på ridemærkearket, så er vi klar til at tage ridemærkerne.....
Sprang LE B0 og fik en dum forbi ridning i en blød bue, men var den med færrest fejl, så en blårød roset til os.

CNC60 i Bække (JORK militarystævne) Startede klassen....
Overraskende fik vi 65,41% på dressurbanen lig med 51,88 strafpoint og lå nr. 3 efter dressuren. Fejlfri på springbanen. Vi havde en skøn tur i terrænet, hvor vi holdte en lidt roligt tempo. Det viste sig, at vi var 3 sek. fra idealtiden, så det var perfekt. Vi rykkede op på 2. pladsen. Meget meget overraskende. Er bare stolt at min gamle pruhest. Havde aldrig troet vi ville blive placeret i military, men har hver gang sat som mål at vi er fejlfrie på springbanen og i terrænet. Men åbenbart så har dressurtræningen båret frugt. Skøn dag!

Startede Midi spring 75 cm. i Kragelund ugen efter - desværre fik vi 2 nedslag - jeg var nok lige forsigtig nok, da banen var glat, så vi røg langt ned i pointrækkefølgen til pokal cup og blev nr. 2 i cuppen - ærgerligt. Bagefter sprang vi 90 cm. klasse, som jeg havde overvejet at melde fra, da jeg synes det er for højt :-) Men jeg endte med at ride på banen og Prille var flyvende og tog en fejlfri omgang også i omspringning. Red mod nogen, som vist normalt springer LB, så de tog en bedre vending og vi blev 1. uplaceret. Var supergodt tilfreds. Virkelig flyvende Prille.

Gennemførte ½ military på Skårup Overgård i 2011. Var desværre røget i et spring ugen før, så springbanen var en kamp, mens pruhesten var flyvende i terrænet. Så roset for gennemført ½military.

Herefter tog hosten desværre til og hun stod stille i næsten 6 måneder.

Vi deltog i showklasse B0 med 60 og 70 cm. på HDR til udvidet klubstævne i august 2012. Red to nulrunder og havde hurtigste tid.

Vi deltog i military i Bække. Dressurbanen praler vi aldrig med. Springbanen fejlfri. Desværre var pruhesten bange for blaferende plastik på terrænbanen, så vi lavet en dårlig vending på et spring og fik et stop. Og så var det med hiv og sving vi kom forbi plastikken i den anden ende. Vi endte i midten af feltet med lige under 100 strafpoint :-)

Vi deltog i parponygames og blev nr. 4. Det var megasjovt. Prille er nok lige hidsig nok til den discplin, men hun er ikke bange for noget.

Vi deltog i ½ military på Skårup Overgaard. Fik en dårlig opvarmning, hvor afstanden ikke passede og det skinnede igennem på springbanen, hvor der blev kæmpet. Det gav et stop og dårligste stilkarakter og vi lå nr. sidst. Vi fik en fantastisk tur i terrænet. Prille var flyvende over alle spring. Vores tid var lige nogle sekunder for langsom, men det viste sig, at vi var blevet nr. 2 i terrænet og samlet nr. 3 :-)

Vi deltog i springstafet med 2 andre. Desværre red jeg for stærkt, så vi styrtede, men pruhesten var bare på benene igen og kunne springe videre. Desværre må man ikke det, så vi blev disket. Nu læser jeg reglementet. Det skal vi prøve en anden gang. Det var sjovt.


Stamtavle
Måske May Sherif som morfar, men ingen beviser.........
Er købt af to piger i 2000, som havde haft hende i 2 år. De havde købt hende af Max fra Horsens.
Køn
Hoppe med stort H. Og selvfølgelig køn.
Bemærkninger
Min gamle hoppe, som absolut ikke opfører sig som en ældre dame. Hun er primært brugt til skovtur og let dressur. Har sprunget lidt på hende og deltaget i ringridning.
Har stået stille mens jeg har fået et par børn, men hun er altid den samme. Altid frisk og klar!
Er nu under omskoling til militaryhest.......

I vinteren 2011/2012 begyndte pruhesten desværre at hoste og hendes vejrtrækning var dårlig. Min egen dyrlæge mente det blot var fordi hun var gammel. Jeg gik og overvejede om hun nu skulle have fred, fordi var hun rigtig dårlig af det, så skal en hest altså ikke lide. Jeg valgte at få en anden dyrlæge til at vurdere sagen. De viste sig, at 4 ud 5 heste i min stald så led af kronisk bronkitis og denne dyrlæge mente, at 2 af hestene skulle jeg overveje at få aflivet inkl. min gamle hoppe. Det var noget af en besked at få. Heldigvis så havde min træner et forslag. At lade en foderkonsulent kigge på flokken. Han kom inden for få dage og satte hele flokken på andet foder og andet strøelse og efter en måned var der ikke en hest, der hostede i stalden. Så vi kom alligevel tilbage på stævnebanen i 2012.
Kommentér på:
Anden særlig race April
Annonce