{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Houmgaards Shakira 2007

2.580 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dorte Sophie V
Kvinde | 57 år | Oprettet: 10. nov 2007


Anden særlig race Houmgaards Shakira

Fødselsår:
2007
Højde:
157
Født 11 april 2007
Temperament
Rolig størstedelen af tiden
Men kan være en lille tænt dame til tider. Dog aldrig værre end hun nemt beroliges. Dejlig kærlig hest, der elsker at snakke.
Vi har været på nogle gåture, det tager hun super fint. Bliver ikke bange for "farlige ting"
Gangarter
Middel.
Efterhånden som hun har arbejdet i longe, er de klart blevet forbedret.
Stævner
ikke endnu
Stamtavle
Ingen
Far oldenborg mor blandingshoppe
Køn
Hoppe
Men ja synes jeg da :-)
Bemærkninger
Flot mørk brun farve. Har blis der øverst går lidt skævt over mod venstre. 2 bagsokker. Øjne der har synligt hvid kant hvilket indimellem får hende til at se lidt vild ud i øjnene :-)

1. okt. blev shakira flyttet til guldagervej 58, Nu er jeg gået igang med at klargøre hende til tilridning. Hun har haft sadel og hoved tøj på det tog hun superfint,. Hun har dog endnu ikke så god balance på den ene volte , så jeg er gået tilbage til at longere i kapsun, da jeg ikke vil forcere noget og mener hun skal have lidt mere tid.

9.3. Shakira er nu blevet tilredet så jeg kan ride løs hver dag i skridt og trav. Hun er i løbet af den sidste uge blevet mere styrbar så det går stille og rolig fremad.

30. maj Shakira er blevet rimelig stabilt gående og skal snart have sommer pause. Dog er hun lidt for tyk da hun er blevet lukket ud på høj græs. Så rider hende juni mdr også så hun ikke bliver al for voldsom.

7. 2. 2011 Lidt opdatering:
Længe siden. Shakira fik den 2/6. 2010 en grim hegns skade på venstre bagben lige ved knæet hvor tråd havde revet et dybt sår ca 15 cm opad. Hun blev syet af dyrlæge og fik indlagt dræn. Desværre var der meget dødt væv som følge af manglende blodforsyning så såret sprang op og syningen gik i stykker. Herefter fulgte en ganske forfærdelig tid med forsøg på at få såret til at hele med kompress forbinding. Dette var Shakira ikke særlig samarbejdsvillig med, i det hun bed forbindingen af mindst 1 gang om dagen, som regel flere gange. Jeg skylder så meget kage og tak til de mennesker der hjalp mig med at holde hesten når såret skulle vaskes og hun skulle have ny forbinding på. :-)

Efter aftale med dyrlægen startede jeg med at ride Shakira ca 20 min pr dag i starten af dec. mdr 2010 for at sikre arvæv på benet ikke blev for stram. Den søde hest havde på det tidspunkt haft pause i 5 mdr pga skaden, og var forinden kun lige tilreddet i skridt og trav. Da jeg ikke måtte longere hende da benet skulle skånes og startes langsom op, hoppede jeg bare op på ryggen og startede med at skride 20 min den første uge. Ikke noget ballade overhovedet, det var lige som om jeg havde redet på hende dagen forinden Hun har et helt fantastisk temperament. :-)


Den 2. februar, altså 7 mdr efter skaden var såret helet, dog med arvæv og manglende pels.

shakira får pr 1. 3 en part Nicoline der er en rigtig sød og ansvarsfuld pige, som jeg synes rider shakira rigtig fint. :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Houmgaards Shakira
Annonce