{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bruno Bjørn [himmelhest] 2003

2.655 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Bruno Bjørn [himmelhest]

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca 138, vi har ikke haft ham til pony målning endnu.
Temperament
Han er sød og rar i stalden og på folden. Han finder sig i alt og vil gerne nusses og pusses. Han kan være en bølle at ride for han snyder hvis han kan komme til det. Han er nem at have med i byen og tager alt nyt som om han har prøvet det masser af gange.
Gangarter
Skridt = Over middel
Trav = God svævende
Galop = Helt klart hans bedste gang!
De er alle over middel!
Stævner
Vi har været ude til en del stævner efterhånden og det er ved at gå godt. Da vi var i Tylstrup marst 2009 red vi til 60% i en LC1.
Han er rigtig nem at have med ud til stævner.

Jeg skulle have været til stævne i Fristrup i februar månede, og have startet en LA1. Vi kom ikke afsted, fordi Bruno ikke var rengående pga. muk.
Stamtavle
Brunos mor hedder Lotte og er en blandig af araber, shetlænder osv.
Hans far hedder Buster og er en stor flot pinto.
Køn
En meget smuk vallak.
Bemærkninger
Jeg fik Bruno i julegave i 2007 . Jeg har selv redet ham til, med lidt hjælp en gang i mellem. Vi rider nu på LC niveau men er begyndt på at øve side bevægelser.

Vi rider nogen gange tur og det tager han meget roligt. Han er trafik sikker, og det tager det i stiv arm, men det kan godt være at et skilt kan være lidt farligt.
Han er en rigtig dejlig pony, med rigtig stor personlighed.

Bruno er blevet en helt anden pony at ride på! Han er superfin, og håber på, at jeg skal ud til nogen flere stævner.

I sommeren 2011, fandt vi ud af, hvem der havde avlet Bruno, og fik en masse ting afvide, som vi slet ikke vidste.
Bruno hed Jango, inden han blev solgt. Vi fandt ud af, at der er lidt araber, shetlander og en masse andet i ham (det var hans mors side). Brunos far, er en stor flot pinto. Bruno har fødselsdag den 26 juni 2003, hvor han blev født på en fold, mens det lynede og tordnede. Hans tidligere ejer, var på ferie, så det var deres nabo, der skulle holde øje med Brunos mor.

Bruno er lidt ude af form, fordi jeg ikke kan ride rigtigt på ham. Hans sadel ligger meget dårligt (igen), og jeg har dårlig knæ. Lige for tiden, rider jeg uden sadlen (lidt kedeligt), men vi har valgt at købe en kombi sadlen til ham, så jeg kan ride ham op, så vi kan få dressur sadlen fikset igen.
Vi rider lidt mange ture for tiden, men det er også meget sjovere, end at jeg skal ride uden sadel.

Vi har her til den 1. august, flyttet Bruno over på den anden side i Nørhalne, så han står ikke længere på Søndergaard Hestepension :( Heldigvis var der pladser ovre på Mellergaard, i Nørhalne. De første dage var han helt oppe og køre, og kunne ikke undvære Night. Men han er nu faldet godt til, og er rigtig glad! :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Bruno Bjørn [himmelhest]
Annonce