{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Blue Silky Walker 2004

5.627 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

CIB .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 5. jun 2007


Anden særlig race Blue Silky Walker

Fødselsår:
2004
Højde:
157 ca. :O)
Temperament
Rolig. Tager tingene cool, i forhold til hun kun er 5 år.
Gangarter
De er fine. Traven skal især fremhæves!
Stævner
ingen endnu. :)
Stamtavle
Ukendt
Køn
Smuk hoppe.
Bemærkninger
Silki kom hjem den 18 april. En uforglemmelig dag!

Nu kender jeg efterhånden Silki så godt at jeg kan begynde at hende rigtig godt. Hun er alt hvad jeg har drømt om og mere til- Når vi arbejder fra jorden af er hun opmærksom og rigtig dejlig nem og arbejde med. Hun stoler meget på mig allerede nu.
Fra ryggen af er vi knap så gode sammen. Dog for vi undervisning 1-2 gange i ugen hos min ridelærer. Hvilket kun går fremad.Hun er en dejlig energi bombe og rigtig sød og rar på tur. Hun er nem på stald gang og kan strigels over ALT. Hun er en utrolig nem unghest og jeg har kun fået ros fra andres sider når de ser hende.

Hun blev tilredet i sommern 2007. I april 08 sendte de hende til svømning hos Hammerthor poolcenter i Ikast. Der var hun en måned, hvor hun svømmede 6 dage og var på skridtbånd 6-7 dage om ugen. Derefter var hun i ridning hos Pernille Nørgård (tidligere rytter for morten Thomsen, nu rytter på Blue Hors). Pernille red Silki fra maj og til slutningen af august 08. Hos Pernille blev hun trænet i dressur, spring og en smule horsmanship.. :)

Hun er vant til at blive redet på udendørs bane, ridehal, skov, vej og strand. Hun er 99 % trafiksikker. Hun er et nussehoved og er altid stille og rolig.


Ting/Tricks Vi kan. :)
Pynte hende med jule pynt.
Pakke hende ind i plastik pressing.
Gå over plastik pressing.
Ligge ned (Det kunne hun da jeg fik hende)
Stop
Back


**Til jer der skriver privat ang. billeder. Så kan jeg ligger jeg altså ikke billeder ind af den skønne tøs, hver månede. Jeg rider ofte selv om til min ridelærer, og når jeg for undervisning, så er min ridelærer ikke fotograf. :) Også derfor de evt. manglende ridebilleder. Håber i forstår. :-)) *
Kommentér på:
Anden særlig race Blue Silky Walker
Annonce