{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Miss Mary [Tidl. hest] 2002

2.816 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Miss m`erne .
Kvinde | 26 år | Oprettet: 14. apr 2009


Anden særlig race Miss Mary

Fødselsår:
2002
Højde:
Hun er 136 cm høj. Dejlig højde :)
Temperament
Hun har et fint temperament, men er en pony som skal drives lidt frem :) men hun er blevet meget bedre til at lydte. Hun er en hoppe der ved hvad hun vil.
(Kan være stræng til tider.)
Gangarter
Skridt: dejlig fremadgående

Trav: dejlig frisk

Galop: dejlig energisk
Stævner
Der hvor hun var opstaldet, men tænker dog på af tage lidt spring stævner :)

Jeg har redet to stævner på hende der hvor hun står vi blev nr. 1 og anden gang fik jeg en delt 4 plads.

den 21/5 var jeg til mit første spring stævne vi fik en 2 plads
Stamtavle
Nej, desværre :(
Køn
En meget køn hoppe, med stort H! :D
Bemærkninger
Jeg var 9 år, da jeg fik den kæmpe ære af, at få en af de mest fantastiske ponyer man kunne tænke sig, Miss Merry!
Da jeg startede med at få tilbuddet om jeg vil købe Mary, var jeg ret så sikker på jeg ikke vil kunne klare at havde en pony, der gik et stykke tid, jeg fik hende på prøve, men jeg var ikke helt sikker på at det vil kunne komme til at gå godt.

En dag fik jeg af vide, at hvis jeg ikke købte hende ville hun blive solgt til en hestehandler og der blev jeg 120% sikker på at det skulle hun i hvert fald ikke, der fandt jeg ud af, at vi havde faktisk fået knyttede et specielt bånd til hinanden uden jeg selv var blevet opmærksom på!!
Hver dag var en prøve for os begge to, for inden jeg købte hende, havde hun været rideskole pony stort set hele sit liv og der havde hun fået lov til lige hvad hun ville, for det meste, hun lavede ballede hele tiden! Det var så slemt inden jeg købte hende, at man ikke kunne hente hende på folden, hun løb når det passede hende eller når hun ikke vil ride mere så stoppede vi da bare op og bukkede eller løb den anden vej, men efterhånden hun opdagede at der var en der kom ud til hende hver dag og der virkelig var en der holdte meget af hende gik det meget bedre.
Der gik 3 svære år, hvor der virkelig skulle kæmpes for at få det til at fungerer, men derefter fik jeg også den mest fantastiske pony! Hun var min aller bedste ven der altid var der, Merry er en pony med en kæmpe personlighed man ikke glemmer, når hun først har fået tillid til en person så ved man hvor man har hende. Hun vil gøre alt for dig, en rigtig ven for livet må man sige!! Efterhånden vi blev rigtig gode venner, blev vores ridning det bedste man kunne forestille sig, der var mange der synes det var utroligt at jeg kunne få så meget ud af hende, men som sagt tillid betyder alt!
Vi sprang MB baner til træning og LB i dressur, men på grund af perfektionisme, kom vi ikke rigtig ud at starte nogle stævner, men når vi så kom ud, gik det rigtig godt.
Jeg har haft de bedste lærerige pony år man nogensinde kunne forestille sig.

Nu har jeg solgt min helt igennem fantastiske, smukke, dejlige, utrolig uforglemmelige pony, da jeg ikke har flere pony år tilbage.

Min kusine har nu købt hende og hun kunne havde fået et mere perfekt hjem! :)

(Du vil altid havde en speciel plads, du er en utrolig dejlig pony med så stor personlighed man bare ikke kan glemme, jeg ved ikke hvad jeg skulle havde gjort uden dig, det er din skyld jeg er den jeg er i dag og uden dig ved jeg ikke hvordan det vil havde været!!! ) <3 Husk jeg altid vil elske dig!! :*
Kommentér på:
Anden særlig race Miss Mary
Annonce