{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Everest. savnet :'( 2000

6.113 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

FPJ .
Mand | 29 år | Oprettet: 25. apr 2009


Anden særlig race Everest. savnet :'(

Fødselsår:
2000
Højde:
142 :D
Temperament
Hun er et super skønt temperament :D Man kan tænde hende lige så hurtigt som man kan slukke hende, hvis man kan sige det sådan (: hun er den kærligste hest man kan forestille sig bare man behandler hende ordentligt :)
Gangarter
Skridt - God og fast
Trav - god og rummelig, men mangler styrke
Galop - Perfekt Kort galop, men kan også løbe rigtigt stærkt
Stævner
jebs!

2/3/2008 spring 40 cm Metode A - 2 plads

6/4/2008 Dressur LD - ikke placeret

8/6/2008 Dressur LD - 1 plads

9/9/2008 Spring 50 cm metode A- 2 plads

12/10/2008 Dressur LC1 - 2 plads

4/11/2008 Spring 50 cm metode A - 1 plads

15/3/2009 Spring 50 cm metode A - 1 plads

19/4/2009 Dressur LC3 - ikke placeret

17/5/2009 Dressur LC1 - 3 plads

6/6/2009 Dressur LC2 - uplaceret

5/7/2009 Ridelejr stævne - 3 plads spring. dressur - uplaceret

6/9/2009 VSR jagt. fejlfri og nr. 2 i opløbet.

20/9/2009 60 cm. metode B3 - 1 plads.

8/11/2009 60 cm. metode B3 - uplaceret, 4 fejl.

15/3/2010 60 cm. metode B3 - uplaceret, 4 fejl i omspring.

Flere kommer med tiden (:
Stamtavle
Har den desværre ikke. Men hun er en blanding.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
E V E R E S T :D
Hun er en rød hoppe og har hvid blis i hoved, og Har en ret flot kropsbygning, sommeren 2008 red hun ponygalop på klampenborg, og hun har det bedste sind man kan ønske sig,
Vi har nogle ritigt gode tider sammen, :b med god undervisning, og stille og rolige skovture som vi lige er startet op på igen i år da vejret er blevet godt igen, da hun stadig er en vildbasse der ude, :] men det er jo bare sjovt en gang i mellem, :D

I BOKSEN OG STRIGLING - Hun er en rigtigt kælepotte i boksen, man kan jo aldrig få for lidt opmærksomhed synes hun vist, og hvis manlige står og snakker ender det altid med at der kommer et stort hoved, og begynder at stå og gnubbe sig op af en, men det er jo også rigtigt hyggeligt, hun synes også det er rigtigt dejlig at blive striglet. Hun står helt stille, af og til står hun også med hovede drejet hen mod en og følger med, men hun er en rigtigt "Sjov" oplevelse at stå og strigle og være sammen med i boksen.

DRESSUR- Hun går rigtigt flot og har nogle super gangarter, det bliver også bedre og bedre for hver gang, men hun kan desværre ikke gå i holdning, som selvføgelig til tider kan være lidt trælst, men jeg synes det er okay, gruden til hun ikke kan gå i holning er fordi, at hun har en knude i halsen, som ikke er noget farlig eller noget der gennere hende, kun hvis man begynde at sidde og arbejde hende til biddet, også gå hun med hoved helt oppe i skyerne. men ellers super dejlig og nem at sidde på også.

SPRING - Virkelig god springkapacitet, springer med stor lyst og glæde, man skal bare styre hende på så hoppe hun, og hvis man skulle komme lidt skævt, hopper hun alligevel, og hun har heller aldrig stoppet, eller løbet uden om et, det højeste jeg pt. har sprunget på hende er 80 cm. som jeg også er ret stolt af, en rigtigt dejlig springpony.

TÆRRING - Hun er super fantastisk at ride skovture på, selvom det for det meste bliver lidt vildt, hun elsker at galoppere i skoven og nyder det fuldt ud, selvom om det nogle gange godt kan gå lidt for hurtigt, hun reeagere lyn hurtigt der ud, s¨hvis vi lige pludseligt, skal et eller andet, gør hun dte med det samme, hun tager også alle spring der ude.

26-05-09 SKOVTUR :D
Det hele startede om morgen hvor jeg tænkte idag skulle vi i skoven i stedet for den daglige kedelige dressur :D så jeg tog ud på ridern, i rigtigt godt humor sammen med anse :) (det skal lige siges mit gamle fortøj er i stykker) så spurgte Lullo og jeg måtte låpne hendes :) så sagde hun "ja, jeg bruger det aldrig så du må godt få det" :) Tusind tak lullo,(': så tog mig og Ever ellers ud i skoven med anna og storm :D Den tur var for Nice :) som altid plejer Ever altid at være helt op og køre i skoven, som jeg prøver at få hende vænnet af med :D da vi begyndte at trave var hun lidt løbeglad så hun syntes self. vi skulle starte med galop :) men vi tog hurtigt ned i trav igen (': gik virkelig godt, så kom vi til galoppen, og vi har aldrig nogensinde reddet så kort galop i skoven før :) vi sprang over vandpytterne, og slap tøjlerne det var en fantastisk følelse, og når man har redet i ridehus og når det er gået godt, tænker man jeg elsker den pony ( selvom man gør det alligevel hele tiden) men det her var for fedt når hun bare stopper lige med det samme på ens signal i skoven :) så er det' det virkelig går op for en at man elsker den :D vi galopperede videre og det var så fedt :) vi travede af og hun var helt rolig, Bedste skovtur nogensinde (': tak for turen Ever, anna og storm :)

15/9/09
den første dag jeg skulle til præst. og den Komune jeg bor i, går man til det efter skoletid, så jeg var færdig kl. 5, så fra nu af og til april rider jeg kl. 7-8 om tirsdagen, så jeg fik undervisning af Jenner, og det var ret meget vi fik lavet om på, og Ever endte med at gå rigtigt pænt, hun har dog problemer med at gå i holdning. pga. knude i nakken, men hun fik samlets sig pænt alligevel, super undevisning. Bag efter da vi lige fik striglet og renset den sidste hov, skulle vi op på deres nye flokfold, hvor det var anden gang, de skulle stå o løbet af natten, og da vi kom der op, blev hun så glad og overgirert, at hun bukkede ret vildt rundt, og galoppere rundt. :) men glæder mig nu alligevel til at jeg kan komme til at ride ved 4 tiden igen.

4/10/09
Vi skulle have været ude at starte LØSR jagt, men vi var desværre nødt til at melde fra pga. vejret, men skidt pyt, der kommer jo altid en ny, så hun fik en lille fridag, så mig og anna, fik prøvet at lave en sjov "falsk" cordeo til hende d; gik "super strålende" men anyway, også senere var vi oppe og hygge med hende på folden, hun var dog lidt sur, men det var rigtigt hyggeligt efter et par godbidder. synes hun vist ;D
Kommentér på:
Anden særlig race Everest. savnet :'(
Annonce