{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod bøgegårdens castella [Himmelhest] 1998

2.682 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

susanne n
Kvinde | 35 år | Oprettet: 4. apr 2007


Dansk Varmblod bøgegårdens castella

Fødselsår:
1998
Højde:
165 en fin højde
Temperament
hun er bare sød, lidt hisig til tider men stadig skide sød, alle kan ride hende.
Gangarter
skridt: midel
trav: midel
gallop: midel
Stævner
har kun startet et enkelt og der startet jeg lc 1 og 3

lidt opdstering. har starte lb 1,2 og 3 på hende i dressur. og har været ude og starte nogle små 30, 40 og 50 cm springklasser med gode placeringer.
Stamtavle
ja.
f: bøgegårdens capello
m: blejsbjergs lucku
ff: calato
fm:verina
mf:laszlo
mm: chamiro
Køn
en dejlig hoppe
Bemærkninger
castella er verdens dejligste hest, et rigtig hygge hoved, elsker hende bare, hun er virkelig god både i spring og dressur. hau kun en ting at sige til hende.
I
I L
I LO
I LOV
I LOVE
I LOVE Y
I LOVE YO
I LOVE YOU
I LOVE YO
I LOVE Y
I LOVE
I LOV
I LO
I L
I
hun er bare den bedste hun er skide sød på tur og elsker en god gallop på markerne, men hun elsker også at lave noget på banen, hun har sprunget en 1,20 m og er også god i dressur hun kan øvelser til la, men kan også changsere og hun elsker det. hun er min engel.

25/1-2013.
lidt nye billeder af castella. det går stille frem med os vi er starte med undervisning ved rune, og det går super godt ogvi flytter os hele tiden, håber på og prøve og skal starte vores første la løbet af iår. vi springer også en del nu og starte små stævner.

28/7-2013
Sagde igår kl ca 22.45 forvel til min højdt elskede hedt castella efter tre uger med problemer med det ene bagben kunne castella ikke mere hun var afkræftet og hendes mave var gået i stå. Blev ringet op kl ca 21 på arbejdet om at hun lå ned og svedte og pustede ringede til min mor som tog derned mens jeg blev færdig på arbejde. Da jeg kom derned lå hun stadig ned og vi kunne ikke få hende op vi ringede efter dyrlægen som kom. Men allerede inden dyrlægen kom havde jeg besluttet at hun ikke skulle mere for da jeg kom gryntede hun af mig og da jeg satte mig ved hende lagde hun sit hoved i mine hænder så jeg kunne holde det. Så der var ikke mere og gøre for hende. Du er elsket af hele mit hjerte og jeg vil aldrig glemme dig du vil altid være i mit hjerte. R.I.P castella
Kommentér på:
Dansk Varmblod bøgegårdens castella
Annonce