{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Polsk Varmblod Difon [Tidl. hest] 2003

3.951 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Nydahl
Kvinde | 30 år | Oprettet: 21. jan 2009


Polsk Varmblod Difon

Fødselsår:
2003
Højde:
Difon er en dejlig hest på 165cm:)
Temperament
Han er stille og rolig i stalden og på staldgangen. Difon er ikke den hest som sparker ud, men vil heller undersøge den nye hest. Når han er på fold elsker han at løbe og lege med de andre, da han jo stadig er ung hest:P
Gangarter
I skidten er han noget doven, men lige så snart man sætter ham i trav er han så sød. Han er meget arbejdes villig, han kan godt lide at vise sig frem for de andre der er på banen, så han går selv til bidet, og nogle gange lidt for meget. I galoppen er han hel vild dejlig, en rigtig god galop, og han ser så pæn ud når han galoper, han gå så meget til bidet, at man næsten ikke kan få ham til at lade vær:) Når han galoper på folden kommer der lidt araber op i han, han går med halen højt og viser sig rigtig frem:)
Stævner
Difon elsker at springe, så han har startede stævne i Polen 120cm, dog ikke mens jeg var hans ejer. Vi har været til lidt stævne i Torsø og Hammel

Torsø Ring og rid
Klasse: 70cm
Fejl: 8
Placering: ?

Torsø Ring og rid
Klasse: 80cm
Fejl: 4

Torsø
Klasse: LD
Fejl: Ikke gennemført
Placering: ?

Torsø
Klasse: LC
Fejl: Ikke gennemført
Placering: Sidst

Hammel
Klasse: LE
Fejl: 8
Placering: 5 Plads

Hammel
Klasse: LD
Fejl: 4
Placering: 4

Hammel
Klasse: LE
Fejl: Glemt bane
Placering: ?

Hammel
Klasse: LE
Fejl: 4
Placering: 3 Plads

Hammel
Klasse: LE
Fejl: 0
Placering: 2 Plads
(Vores første rosætte!)

Hammel
Klasse: LE
Fejl: 0
Placering: B0

Hammel
Klasse: LD
Fejl: 16
Placering: 5 plads

Langå
Klasse: LE
Fejl: 4
Placering: 3 hurtigste

Jeg er rigtig stolt af ham!!! :)
Stamtavle
Far:Fiskor
Mor: Damascena
Morfar: Mad Max
Skulle være en fin stamtavle i Polen:P
Køn
Difon er en smuk vallak.
Bemærkninger
Difon er rød-brun og rigtig ung hest. Han elsker og være på fold med sin legekammerat. Difon er en hest der brænder meget for spring, og har et stort potensiale for spring! Han elsker guleroder, han elsker faktisk alt slags mad:p Det er lige meget om det er almedeligt mad eller nogle ting som han bare finder, som en gang i mellem kan være noget træls.
Difon har også en anden rigtig god engskab. Jeg har desvære astma og derfor til stævner får jeg mindre anfald på banen mens vi rider, det er der Difon træder ind og reder dagen. Anden halvdel af banen er det han der klare springene og mig som bare skal styre ham der hen. Jeg tror ikke jeg ville kunne finde nogen anden hest der ville kunne hjælpe mig sådan som Difon kan. Jeg vil derfor gøre alt hvad der står i min magt for ikke at miste ham!! <3 Difon gør det muligt for mig at deltage i stævner og at jeg kan blive ved med at spring :)
Difon høre også til de kloge heste, i vintes fandt han ud af hvordan man åbnede døren fra folden til stalden. Han gad jo ikke stå ude i det kolde vejr så han lukkede sig selv ind og tog så også lige tag slev bord af alt fodret. Der var han ikke lige så populær hos dem der ejede stedet :)
Vi elsker også og løbe ude på folden og lege, når der ikke lige er andre heste der vil med på fold ;)
Da Difon jo er polark og fra polen, snakker jeg polsk til ham, og man kan se at han forstår det :) Så andre kigger lidt underligt på os når jeg jo ikke lige siger de nomale komandoer, men det har vel også en vis chame:)
Men tros det er han en rigtig dejlig Polark:P
Kommentér på:
Polsk Varmblod Difon
Annonce