{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Dublin 2000

1.687 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karoline R
Kvinde | 39 år | Oprettet: 20. apr 2009


Hollandsk Varmblod Dublin

Fødselsår:
2000
Højde:
164cm
Temperament
Varm enmands hest som knytter sig meget til sin rytter og derfor gør alt hvad han kan for at gøre sin rytter tilfreds.
Gangarter
Skridt: frisk og energisk
Trav: Taktfast
Gallop: Rimelig rummelig
Stævner
Ikke endnu, målet er at starte noget LC dressur eller LC spring henover sommeren 2009. Hvis vi bliver gode nok.
Stamtavle
Mor: Merna
Far: Disconto
Morfar: Apollonios xx
Køn
Vallak
Bemærkninger
Dublin er købt for halvandet år siden, hos Per Thybo, med henblik på springning, jeg havde lidt startproblemer så jeg havde Shane Mosele på ryggen af ham, det hjalp meget. Han havde tendens til at stejle og bukke til man bed i græsset. Som om han blev overgearet og selv ville bestemme.
Nu træner vi på livet løs for at blive bedre til at komme over springene. Han er meget menneske glad og kommer når man kalder. Jeg bor i København og det er fantastisk at kunne tage ud på landet når der står sådan en dejlig hest og venter på en, han elsker virkelig at blive rørt, både spring, dressur og lange skovture, alt bliver taget med glæde og villighed. Dublin kræver en rolig, tålmodig rytter men så er han også hengivende og opmærksom, alt i alt en skøn hest. Jeg red en araber før og satte meget pris på loyale og unikke forhold man kan få til dem og synes jeg finder det samme i Dublin. Når man føler de stoler på en selvom deres temperament og sind be'r dem om at stikke af, så bliver de sammen med en, eller forsøger at udføre de opgaver man beder dem om. Så synes jeg virkelig man kan snakke om et SAM-arbejde. Han elsker at lege med andre heste og er aldrig sur.

Jeg har fået Dublin af min skønne kæreste da han blev færdiguddannet. Der lå en kuvert med mit navn på da jeg kom hjem fra skole en dag, og vi var sammen ude og finde ham. Jeg er ham evig taknemmelig, det er jo alt hvad en hestepige ønsker sig.
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Dublin
  •   4. maj 2013 Nej, køberen til Charmetrold sprang fra, så han blev solgt til Nordsjælland i stedet smiley

  •   12. mar 2013 Ej hvor er det skægt at du har fundet hende! Hun ligner ham nu også lidt! Det er altid sjovt at se hans afkom! Der er i øvrigt lige en kvinde,der har fortalt mig at hendes hoppe skal ifoles med noget af Boleros frostsæd, her til påske, så det bliver superspændende!

  •   11. mar 2013 iIIhhh Jamen det er min venindes hest, jeg er lige kommet hjem fra gåtur med ham, han er ved at blive genoptrænet efter en operation;-) Hvor sjovt du har et afkom efter ham. Skøn hest, godt temperament.

  •   13. jan 2013 Nå okay smiley Hmm. Navnet siger mig ikke lige noget smiley Jeg har altid brugt dyrlæge gruppen Laugø smiley Jeg har boet 17 år i Annisse Nord, så jeg har ofte kørt den vej til hillerød med bussen, så kender godt området, hvor bussen kører smiley

  •   13. jan 2013 Der er ikke billeder derude fra på min profil smiley Der er ikke så mange der kender det område men der er en del der kender min chef Kiwa, hun har været dyrlæge i området længe smiley ( Det hed Dyrlægegården før i tiden )

  •   13. jan 2013 Okay, kan ikke lige kende det på billederne, men har sikkert kørt forbi mange gange smiley
    Okay, jeg tror det ikke, men er ikke sikker. De fleste rider akademisk derude.
    Da han var i Mårum? Har godt hørt han forlod stalden (kan ikke huske om han blev smidt ud eller hvad), men vidste ikke, at han var flyttet et nyt sted hen. Men de fleste får undervisning af en der hedder Pernille, og så kommer der nogle og holder kurser engang i mellem smiley


  •   12. jan 2013 Det ligger i Bendstrup lige udenfor Hillerød på vej mod Alsønderup. Jeg havde bare hørt at han var flyttet til et sted i Hillerød og jeg tænkte at der måske var mange der rider klassisk dressur ude ved jer smiley Min svigermor red hos ham før han flyttede.

  •   12. jan 2013 Skægt. Jo,m der er ridehus, men det er meget småt, og med en fårlig bund smiley
    Okay, er det der ved skolen og kursus centeret?
    Nej det tror jeg ikke han gør, hvorfor?


  •   12. jan 2013 Underviser Lars Poppel ude hos jer ?

  •   12. jan 2013 Nej hvor sjovt, jeg var faktisk også ude og kigge efter boks hos greg, men der var jo ikke ridehus og det kunne jeg ikke undvære. Jeg står på mit arbejde hos Hillerød Hestedyrlæger.

  •   12. jan 2013 Jo tak smiley Han har nu stået i Hillerød over 2 år smiley Før stod han på Flower Farm smiley
    Hvor har du din i Hillerød?


  •   12. jan 2013 Flot hest, og flot ridning smiley Kig gerne forbi Merlin smiley

  •   2. feb 2012 Tusinde tak
    Hvor er det sødt af dig (har først set dine beskeder idag...
    men du behøver ikke alle billeder det var bare lige et enkelt eller 2 men ingen hast smiley
    Ja hun er strid i højregalloppen, har desværre ikke fået undervisning på hende længe og har fået 2 børn de sidste 2½ år så har ikke fået redet regltmæssigt desværre, men glæder mig HELT vildt til det bliver forår så jeg rigtig kan komme igang igen smiley


  •   1. feb 2012 Moni
    Nåh jeg har fået lidt mere info, så vidt jeg kan se købte GBR hende i 1995-6 og omdøbte hende ved lejligheden. De købte hende af den hestehandler som hedder Jens Eliasen (Slangerup). Jeg ved ikke om de har noget data hvor du kan få fortalt hvad hun hed før, det er ikke sikkert. Så tror jeg nok hun blev købt af Louise i omkring 2000-2002 eller der omkring..


  •   31. jan 2012 Moni
    Hi hi jeg kan se på din beskrivelse at højregaloppen stadig er den hun bryder sig mindst om. Det trænede vi også på dengang jeg red hende, og når jeg startede stævner på hende lykkedes det mig aldrig at få hende i den gallop smiley


  •   31. jan 2012 Moni
    Jeg vil meget gerne scanne nogle billeder til dig, jeg skal bare lige finde en scanner smiley Jeg har desværre ikke en, hvis jeg finder en kan jeg scanne alle de billeder jeg har smiley Jeg er i tvivl om hvornår hun fik navnet det må jeg lige undersøge og vende tilbage smiley


  •   30. jan 2012 Karoline
    okay så er jeg med og helt iorden med overskriften
    Hvis du gider vil du så ikke bare scanne et par billeder?? (1-2 stykker) vil meget gerne se hende som ung...
    Ja havde godt hørt det skule være en country sanger hun var opkaldt efter men kender ikke hvem hun er.... (men vil da kigge på dit link tak)
    Dejligt at få det helt på plads hvordan det var med det navn og sådan... for jeg havde forstået sådan at hun havde fået det navn som føl men kan du huske årstallet hun fik navnet Tamra (for så vil jeg skrive det i hendes profil *SS*)
    Jeg vil gerne sige Tusinde tak for du gider og bruge din tid til at svare og uddybe alle mine spørgsmål... men må sige det er noget spændene at få ens hest fortid afvide smiley


  •   28. jan 2012 Moni
    Overskriften var bare fordi der skulle være en overskrift, ellers ville den ikke sende beskeden smiley
    Tamra Rosannes er country sangerinde
    : http://www.tamrarosanes.dk/
    Og hun var med til at åbne Gribskov rideskole i sin tid.
    Og ja rideskolen havde hende fra hun var ung, jeg ved ikke hvad hun hed før det. Det fik jeg i hvert fald fortalt da jeg begyndte der som barn, hun var den første pony jeg fik halvpart på, jeg var vel 11-12 år på det tidspunkt.
    Jeg har en masse gode billeder af hende, men de er ikke digitale så jeg ville skulle scanne dem ind, dengang havde vi jo ikke digitalkamera smiley Jeg hjalp Camilla, Louise(som du købte hende af)'s lille søster dengang hun startede til ridning i sin tid inden de købte hende. Men der havde hun været rideskole hest en del år inden. Og gjort det godt, jeg har startet hende til flere dressur og springstævner på klubplan. Og det er der også billeder af smiley -Jeg bliver bare så glad for at høre hun har det godt!!!!


  •   27. jan 2012 Hej Karoline
    Hi hi blev lige lidt forviret over din besked da det er så længe siden vi har snakket sammen men rigtig dejlig oplysning (med rideskolen) men hvad mener du med din overskrift (altås: Rideskole?)
    Har du nogle billeder fra dengang?? dem kunne jeg rigtig godt tænke mig at se hvis jeg må...
    Kender desværre ikke hende Tamra Rosanne men havde godt hørt om at hun var opkaldt efter en eller anden... men der er noget jeg ikke forstår havde rideskolen hende fra helt ung og det var dengang hun blev døbt Tamra eller har hun fået navneforandring på et tidspunkt??
    Ja jeg elsker hende også over alt på jorden og glæder mig sådanne til at min yngste søn skal begynde i Dagpleje for så kan jeg komme igang med at ride rigtig igen... det er desværre gået lidt i stå....
    Knuz Monica


  •   9. dec 2011 Høj
    Til den skønne Dublin smiley Vi fik da et par flyveture igennem ridehuset i dag hehe smiley


  •   13. apr 2011 smiley
    Hejsa,
    Jeg har oprettet et lille fotoalbum med springbillederne fra sidste onsdag og der er et enkelt billede af dig, hvis du vil se det? - Det blev desværre ikke til så mange billeder af jer, da Dublin jo ikke var helt vild med Katrine og kameraet.. smiley


  •   15. mar 2011 Takker smiley
    Det får du da også så, vi ses onsdag smiley


  •   5. mar 2011 *
    Hvor er han bare (S)køn smiley

    - Kig gerne forbi smiley


  •   7. okt 2010 Tak
    Din hyp ser også rigtig fin ud smiley


  •   20. aug 2010 nyt job?
    Arbejder du for to dyrlæger nu..? Eller er det Kiwa der er hård ved dig..? smiley
    Godt der stadig er tid til hypper og andre firbenede væsner(vel også dem der ikke bruger de to af dem, til at gå på).. Øv med dubber, håber han snart er fit igen. Jeg er også lige gået i gang igen. Skulle ud på min vilde unghest for første gang i 3 måneder.. den var så vild at jeg måtte knække en gren af et træ, og hjælpe den lidt med driften bagfra. Men så var grenen med blade jo spiselig, så jeg måtte sætte i trav for at vække hende lidt op. Det hjalp...
    og så er der jo lige bak og møgkologi.... øv øv. det ødelægger lige lidt af feststemningen.. smiley


  •   10. aug 2010 FERIE???
    Ferie ?? Hvad er det, har fået nyt job hos en dyrlæge så jeg arbejder på livet løs, men tid til den firbenede er det naturligvis altid!! Den har dog lige været halt så vi starter stille op igen, hvis den altså gad skridte smiley
    Hvad med dig??


  •   9. aug 2010 smiley
    Tak skal du ha:) Nydes ferien??


  •   25. jul 2010 hmm..
    hvad så..? strejker fotografen??
    vi har snart fortjent nogle nye billeder af dig og dit dejlige ridedyr smiley


  •   9. maj 2009 wauw
    vild smuk hest og rigtig flot navn høj herfra


  •   3. maj 2009 Den seje springer
    det kan du tro jeg kan - hvem kan glemme den equipage?? smiley


  •   1. maj 2009 ..
    årrr yir self. en høj til Dublin - har ikk flere ekstra høje smiley ..
    .. ved ik om du kan huske mig, men det er mig med Purple fra Dyrhavegaard :*


  •   1. maj 2009 ..
    mange tak (: smiley


  •   30. apr 2009 tamra
    Ja det er sjovt som historien ændrer sig over årene smiley
    Men jeg kan godt se at mit årstal er lidt galt på den, det er jo mange år siden, det var nok snarere 1996 jeg red på hende, jeg vil tro de købte hende i ca 2000 eller senere.
    Men før da gjorde hun alle os små rideskole piger glade.
    Jeg lover jeg prøver at finde den scanner, men jeg kender ikke lige nogen som har den, ellers må jeg jo bare tage kopier og sende dem til dig smiley


  •   30. apr 2009 hej igen
    jeg forstod bare på dem at de havde haft hende hele tiden og så var hun udlånt til rideskolen og at de havde navngivet hende...
    men dejligt at høre at i syntes at hun ser godt ud efter alle de år smiley
    og dejligt at høre hendes fortid...


  •   29. apr 2009 Tamra
    Hun var skam helt rideskolehest, de købte hende da hun var 4, rideskolen altså, Tamra Roseanne, hvis du kender hende, var selv ude og navngive hende ved en fest smiley
    Det var fra ca 1994 og frem jeg red på hende. Og hun var bare den bedste, jeg har sagt til flere som kender hende fra dengang, at jeg havde set du havde købt hende og at hun ser super ud og de synes også det er sjovt at hun stadig findes og har det så godt. Jeg kendte godt familien som købte hende af rideskolen ( Camilla, Louise og deres mor ) jeg red sammen med hende dengang. Jeg skal se havd jeg kan gøre med de billeder!!!
    Kh Karoline


  •   29. apr 2009 hej Karoline
    det var da også lidt sjovt at skulle finde hende efter langt tid og ja hun er bare så dejlig og hun er også skyld i at jeg idag kan ride på hyggeplan... :o)
    jeg vidste godt at hun var blevet lånt ud på en rideskole da de boede på sjælland men vidste ikke at der var nogle der havde part på hende... dem der ejet hende måtte desværre af med hende og en anden, da det ikke kunne løbe rundt... (de var flyttet på jylland i nærheden af videbæk. familien måtte flytte hver til sidst, de var 3 genrationer der boede sammen)
    Jeg vil MEGET gerne se billederne af tamra fra dengang... men hvor langt tilbage snakker vi om??
    jeg har lige givet dig en høj med på vejen
    mange hilsner fra Monica


  •   28. apr 2009 ..
    iiiiiiiiiih altså- mange tak!:D Der kommer selvfølgelig også en af slagsen til Dublin, når jeg en gang får flere;)


  •   28. apr 2009 +
    Dejlig hest! (:
    - En høøj er selvfølgelig givet! (:


  •   28. apr 2009 velkommen-
    til dig og Dublin!
    Han tager sig rigtig godt ud på billederne- det kan vist ikke vare så længe før man får lov at opleve ham "live"????;)


  •   27. apr 2009 høøj
    smuk hyb - dejligt springteknik smiley
    kig forbi mine?


  •   27. apr 2009 Billeder
    Ang. mine fine billeder smiley
    Det er min dygtige fotograf-veninde som har taget dem alle sammen.
    Tjek hendes billeder under Pernica Foto herinde hvis i vil !


  •   27. apr 2009 Tak
    Hej jer der skriver smiley
    Jeg er nu her på Hestegalleri, blev overtalt af min veninde, hvor er det skønt med sådan en velkomst smiley
    Jeg skal nok skrive lidt mere tekst!!


  •   27. apr 2009 ..
    Ellers sikke en dejlig hest ! (:


  •   27. apr 2009 ..
    Velkommen ! og hvor er det dejligt at se en med mange billeder fra start af ! ;D
    Gerne lidt mere tekst smiley


  •   27. apr 2009 Velkommen!
    sød og køn hest. Min første hest hed også Dublin. (Det er mange år siden nu!)


Annonce