{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Schamir von C 2001

5.778 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trakehner Schamir von C

Fødselsår:
2001
Højde:
ca. 162 cm.

(Perfekt højde) :)
Temperament
Han tror han bestemmer over hele verden :)

Alt i alt et dejligt temperament, han er rolig men også opmærksom - varm , men han tager stortset alt helt cool også til stævner. såvel udenbys som hjemme. Han har den der såkaldte "tænd og sluk knap" :)

selvom han opfører sig helt cool, skal man ikke sidde og sove når man rider ham :)
Gangarter
skridt over middel
trav over middel, dejligt rygsving og god bæring, træder godt ind under sig.
galop over middel
Stævner
Schamir går pt. la4 og 5 på distriktsplan (med sin ejer)
Stamtavle
Far: Michelangelo
Mor: Schalmei Xi
Morfar: Arogno
Køn
vallak
Bemærkninger
Jeg passer en dejlig vallak om hedder Schamir. Han er meget lærenem, og elsker at abejde, og tager stortset alting meget roligt, dog er køer lidt farlige, når brøler på marken, men han har så småt vænnet sig til dem. han er også sød at ride tur på.
hans kælenavn er "Basse"

opdateret d. 19 juni 2009
idag red jeg på Schamir, han var lidt fræk, men til sidst var han super god

Opdateret d. 20 juni 2009
Idag red jeg en lille tur og lidt løsgørende øvelser, på schamir, han var rigtig sød.

Opdateret d. 21 juni 2009
Idag red jeg Shamir på den store udendørs bane, han var virkelig fin, efter at have set de første videooptagelser af Schamir og mig til træning og til idag, er der virkelig sket noget, jeg kan se at jeg sidder meget pænere på ham.
jeg håber at jeg snart kan få lagt mine videoer ind, men det er ikke let, da de skal ændres i filerne.

opdateret d. 11juli 2009
så har schamir været til trakehner stævne i Næstved, han var meldt til i en la2, han var rigtig god, han har fået en fin plakette med hjem.
det var en lidt lang køretur men det tog han superflot, han var let at læsse både ud og hjem. han var vist også lidt træt efter en lang dag (det er jo hårdt at være stjerne) : )

opdateret d. 23 juli 2009
idag skal jeg passe schamir, det skal eg også de 2 næste dage, så det bliver rigtig hyggeligt.

D. 24 juli 2009
Idag skal jeg ud og ride schamir når jeg er kommet hjem fra arbejde.
Schamir var super sød idag vi red en lang skridttur inden vi startede med at ride, vi red lidt løsgørende øvelser eftersom schamir fik undervisning igår. imorgen tror jeg at vi rider lidt hyggedressur og strigling og græsning : )

opdateret d.25 juli 2009
idag kom jeg tidligt ud til schmir, fordi han skulle på fold inden jeg skulle ride, om eftermiddagen red vi lidt hyggedressur, det var en god tur med mange gode momenter men han synes til tider lige at han skulle spille lidt smart og være lidt fræk.

opdateret d. 7 august 2009
Idag red schamir og jeg tur, vi var i skoven, han var supersød og der var ngen problemer med hverken køer eller får,der var en msse ting og steder vi aldrig havde set før, men han var totalt cool over for det. det var super rart.

D. 13/8 2009
idag var jeg ude på rideskolen allerede kl 07.30, da jeg havde planlagt at schamirs boks skulle vaskes ned, så schamir kom på fold og boksen blev tømt og så skulle der skrubbes vægge med vand og sæbe. det blev rigtig pænt, det tog også ca. 3 timer da det var med håndkraft og en striglebørste. boksdøren blev også rigtig flot.

D.22/8 2009
Idag var schamir på fold inden jeg skulle ride, og han havde selvfølgelig rullet sig på folden, såhan blev striglet pæn og ren og blank til vi skulle ride, vi red en lille skridttur og lidt løsgørende øvelser, efter ridningen kom han på fold igen dt nyder han meget.

opdateret d. 9 januar 2010
idag red jeg schamir,han var rigtig frisk, der lå et træktov på barrieren som han blev bange for, og så hoppede han ind mod midten, og senere så var det springstøtterne bag barrieren som var farlige, dem er han ikke så glad for at ride forbi, da de er skjult bag barrieren, jeg troede på et tidspunkt at jeg ville falde af, og da var jeg helt alene i ridehuset, for når han bliver bange for noget eller utryg, så bakker han eller hopper og det er ikke rart. men det endte med at han begyndte at slappe mere af og vi fik derved en god tur, men eftersom at han elsker at lave noget er han svær at køre træt,
efter at vi havde reddet fik han et stykke appelsin, det kunne han åbenbart godt lide for han blev helt glad bagefter sa måske man skulle købe lidt appelsiner og have liggendde.

Opdateret .tirsdag. 18 jan. 2010
Idag blev Schamir longeret, han er fuld af energi og altid glad når han kommer i longe, han skal altid lige lave et par hop, bagefter var det strigletid og han fik en appelsin, han er blevet helt tosset med appelsiner, han elsker dem.
imorgen skal han til undervisning.

opdateret onsdag d. 19 januar 2010
skridtede og travede jeg lidt på Schamir, derefter skulle han til undervisning, og han var rigtig dygtig, han har lært at lave changementer og synes at det er en fest, hehe, han skulle på et tidspunkt changerer og vupti så kom der et bukspring med det så sjovt ud, godt det ikke var mig men min underviser som sad på ham. vi grinede også begge to :0).
Schamir har fået ny saddel, en passier optimum, dejligt

Opdateret d. 5 feb. 2010
idag skulle schamir til undervisning, vi kunne heldigvis skridte en tur selvom der var meget sne, han var super fin til undervisning, den nye saddel er fantastisk, den giver ham mere frihed tror jeg, han er ihvertfald i "hopla", dejligt.
imorgen skal vi ride lidt løsgørende øvelser, og skridte en tur

opdateret d. 17/9
Sikken at tiden den flyver, ja årsagen til at der ikke har været så meget at skrive, er at dagligdagen har sin gang og schamir bliver ved med at overraske, han bliver bedre og bedre for hver dag, der trænes traverser, lidt pirouetter og changementer, og det går super fint, Schamir har skudt stævnesæsonnen igang med la 4 klasserne og er nu udklasset og er klar til at prøve kræfter med la5. Schamir har været til flere udenbysstævner, og han synes det er en fest. ydermere er han blevet lidt mere stabil på vores skovture, han synes at de små lam er rigtig søde. :0) Schamir har i år været til Trakehnerstævne, det gik rigtig godt, Han var for nylig til stævne på SIV, og skal imorgen starte VESTEGNSMESTERSKAB for hold, det bliver spændende.

opdt. d.18 september 2010
Schamir har idag været på glostrup rideklub og starte VM for hold, vejrforholdene og banerne var desværre imod os, men Schamir kom godt igennem programmet og det stormede gennem hele programmet, men han var rigtig flink og upåvirket af vejret,

Opdatering d. 28/5 2011
nu er det efterhånden længe siden der har været en opdatering så her kommer lidt news: hverdagen og træningen går sin gang, Schamir har nu prøvet kræfter med la5 og et par gange la6, og det tager han rigtig fint, til daglig trænes der changementer og det synes han jo er mægtig sjovt, så der byttes til den ene og den anden side :) og det er selvfølgelig sjovest sys han ihvertfald at changere når man IKKE lige er blevet bedt om det :), lidt galloppirrouetter er han også blevet præsenteret for, så alt kommer stille og roligt og han har fået endnu mere styrke i sin bæring så det er jo herligt.

han er også blevet en del bedre at ride i skoven på, og jeg har for første gang prøvet at ride i skoven alene, og han var rigtig flink, og nu hvor det bliver sommer kommer vi i skoven en gang om ugen ,

opdatering d. 28/5 2011
Schamir er meldt til stævne i la4, Vestegnsmesterskab for hold på SIV i pinsen. det bliver spændende.
mere info samt træningsvideoer kommer senere

Dec. 2011
Schamir var tilmeldt klubmesterskabet på Vestegnens rideklub, svær for hest, og han gik en la5, et rigtig fint program, han var super fin og godt gående - hvilket resulterede og gav ham tittelen :
KLUBMESTER DRESSUR SVÆR - for hest

mere video er på vej : )
Kommentér på:
Trakehner Schamir von C
Annonce