{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Blanka fra Kærup 2006

2.669 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Chelina L
Kvinde | 38 år | Oprettet: 25. mar 2008


Islænder Blanka fra Kærup

Fødselsår:
2006
Højde:
Jeg har målt hende til at være ca. 132 så hun er ikke så stor endnu. Men hun vokser jo nogen år endnu :)
Tror efterhånden hun er ca. 134/135 høj nu. Hun bliver jo aldrig en kæmpe men det gør nu heller ikke noget.
Temperament
Blanka er af den rolige og forsigtige type. Hun tager det meste med ophøjet ro, men går ikke frygtløs til tingene. Har dog endnu ikke oplevet at der var noget jeg ikke kunne få hende til. Hun er meget tillidsfuld til mennesker på trods af at hun ikke har haft meget menneske kontakt de første år af hendes liv.
Blanka er blevet en bestemt dame og hun finder sig ikke i hvad som helst når det kommer til hendes foldkammerater.Men overfor mig er hun stadig bare en lille putte hest :)
Gangarter
Hvad jeg lige kan se ser det ud til at hun har fine gangarter. God overtrædning i skridt og en fin takt ren trav. Galloppen ser lidt vakkelvorn ud endnu. Det lader til at tölten er hendes foretrukne gangart. Har endnu ikke set hende passe.
Stævner
Ikke endnu da hun ikke er tilredet. Men regner med og håber da at det kommer!
Stamtavle
Ja det har hun da!
F: Kjarni fra Tyrevoldsdal
FF: Orri fra pùfu
FM: Hunka fra Tóftum

M: Blesa fra Lillelund
MF: Kriki fra Hellulandi
MM: Perla fra Fanø

Køn
En meget smuk hoppe
Bemærkninger
Blanka er en smuk islandsk hoppe som jeg lige har købt.(d.1/5-09) Hun er rød med lys man og hale. Manen er faktisk næsten guldfarvet når solen skinner på den.
Jo længere tid der går og jo bedre jeg lærer Blanka at kende, jo mere vild bliver jeg med hende. Hun har simpelthen et fantastisk temperement og så er hun samtidig en rigtig kærlig hest der elsker at blive nusset og kløet. Hun tager det meste i stiv arm og selvom hun kan blive utryg så virker det som om at hun altid har tillid til at der ikke sker noget. På den måde synes jeg at hende og jeg har fået et rigtig godt kammerat skab. Jeg har helt sikkert valgt rigtig da jeg købte hende :)

Opdatering d. 4/5-11:
Blanka har haft rytter på for første gang. Hun tog det med ophøjet ro og var ikke spor umulig. Virkede lidt som om hun tænkte "hvad i alverden er det du laver deroppe, og får jeg iøvrigt snart noget mad?!" Min søde dejlige ismule skal nok blive en god ridehest!

Jeg har nu haft Blanka i to år. Og selvom jeg har redet på og arbejdet med rigtig mange heste, er der ingen der kommer op på siden af Blanka. Hun er så fantastisk og stærk i sin persnlighed og smuk bare pokker. Der er intet bedre end at være sammen med hende!

Opdatering d. 15/11-11
Tölt træningen blev sat ind for halvanden måneds tid siden og i skrivende stund er jeg simpelthen bare verdens lykkeligeste heste ejer. Blanka gør rigtig store fremskridt. Hun viser allerede taktfast tölt og en rigtig fin vilje. Hun er simpelthen bare SÅ dejlig :)
Kommentér på:
Islænder Blanka fra Kærup
Annonce