{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Scarlett solgt 2002

3.699 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Scarlett & Nadia  .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 3. maj 2009


Holstener Scarlett solgt

Fødselsår:
2002
Højde:
hun er ca. 1.64
Temperament
for det meste er det stille og roligt, men hvis der lige er noget der ikke passer hende kan man tydeligt se det på hende. både på marken og også nogle gange under ridning. Men ellers et stille og dejligt temperament
Gangarter
allesammen dejlige,
elsker hendes galop, så dejligt spring i den, min ridelære er helt vild med den.
Hun er blevet god at øge i trav, hun smider bare benene, sååå lækkert!
Stævner
Stamtavle
Far: Ramirado
Mor: Milona
Moromor:Clarissa V
Morfar: Leonid
Farfar:Ramiro
farmor:Dolce Vita
Køn
Super dejlig hoppe
Bemærkninger
Jeg har haft Scarlett i 6 år, og hun er den bedste hest jeg nogensinde kunne få. Når man har kendt hinanden så lang tid har man bare et specielt bånd til hinanden, og det er jo skønt.. Det er skønt at tænke tilbage på alle de ting vi har lavet sammen Scarlett og jeg, alle de hyggelige sommeraftner med pigerne og deres pony, og de tider hvor jeg bare har været super glad for hun er min hest. Hun har aldrig sagt stop med det samme hvis vi skulle prøve noget nyt, men har prøvet ind til det lykkes.
Vi har fået både undervisning i dressur og spring, og spring er helt klart det man skal satse på med hende, hun vil også rigtig godt dressur, og er faktisk begyndt at gå total flot i alle gangarter, men spring elsker hun nok mest. Sommeren 2009 sprang vi meget, og da kom vi let op på 1.30 og hun nyder det, aldrig har jeg redet sådan en hest der trækker så godt hen mod et spring, ikke voldsomt men det er da rart man ikke selv skal presse den over og drive helt vildt.
11 okt 2012 blev Scarlett klippet, hun havde ikke været klippet i over to år så jeg var lidt nervøs for hvordan hun ville tage det, men var det da slet ingen grund til, aldrig har hun stået så stille og bare slappet af på staldgangen, det var jeg noget imponeret over :)
Kommentér på:
Holstener Scarlett solgt
Annonce