{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Freddy af liseborg 2001

3.894 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Janne Sloth Hansen
Kvinde | 46 år | Oprettet: 7. mar 2009


Knabstrupper Freddy af liseborg

Fødselsår:
2001
Højde:
165 høj, men virker meget højre, da han er så bred
Temperament
Han har et super temp. Han er stille og rolig både i stalden, på marken og på banen.
Gangarter
Har en super gang i alle 3 arter. Faktisk også noget bedre, end jeg havde regnet med
Stævner
Ingen
Stamtavle
Far : Sanders Bounty
Mor : Fanny, men desværre ingen oplysniner
Farfar : Chrevi´s Calvallo
Farmor : Blance Af Gram
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en utrolig dejilg og medgørlig hest. Købte ham da han var 2 uger gammel af en veninde.
Han blev født med abort virus. Det så meget sort ud de første 5 dage, men heldigvis vendte det til den gode side. Det var ikke til at stå for den lille basse, når han løb rundt på marken. Ham måtte jeg bare eje, og heldigvis blev han min.
Han var meget skæv på forbenene, med rigtig god hjælp fra en ekspert, fik jeg rettet helt op på det. Da han var til bedømmelse som 1 årige, fik han 8 i lemmer.
Det er meget specielt at have en hest som ham, som man har oplevet så meget med. Det giver et helt andet fantastisk bånd imellem os.
Han passer godt til mig, da han har et så roligt temp.

1/9-09
Så har freddy sprunget for første gang. Han var bare så dygtig. Glæder mig til pernille sidder på ham i spring, men han skal lige lære det i løsspringning først. Han nød det SÅ meget, og tror bestemt han bliver en kanon springer :-)

3/9-09
Så har Torben Andersen været og træne både freddy og jeg i trailertræning. Freddy har i mange år ikke ville gå i trailer, men den tid er slut nu. Efter Torben´s besøg torsdag, holdte freddy fri fredag (4/9-09) pga vejret. Meget regn og blæst. Men lørdag (5/9-09) skulle jeg selv få ham op. Vi kæmpede ca 2 timer, for freddy viste ikke helt om han ville lade mig vinde. Men til sidst gik han lige op - mange gange. Søndag (6/9-09) skulle vi så på den igen. Vi "sloges" i max 2 min, og så gik han lige op 10 gange. Så nu skal det bare holdes ved lige :-)

24/4-10 Så har freddy og jeg fået undervisning for første gang, og han gik bare så fint. Han er og bliver bare så dygtig :D

1 maj 2010. Så har vi været på ridetur i skoven, sammen med en veninde og hendes hest. Freddy var bare så super sød. Rare hest skal man virkelig lede længe efter. Har er så hjælpsom, og lydhør overfor mig. Kanon hest :)

Sidste nyt omkring bassemanden er, at han stadig er en dejlig, rolig og hjælpsom hest. Han er blevet så super til dressur, at selv jeg er overrasket og har også fået godt gang i springning, hvilket viser sig at han er af super talent til. Så ja han er og bliver bare en fantastisk hest :)
Kommentér på:
Knabstrupper Freddy af liseborg
Annonce