{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chivas 2000

17.373 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MLC
Kvinde | 39 år | Oprettet: 10. apr 2005


Anden særlig race Chivas

Fødselsår:
2000
Højde:
156 cm, ja okay ikke så høj, men hellere lille og vågen end stor og doven, eller noget i den stil..
Temperament
Han har et utroligt dejligt tempermant.. Tror næsten ikke det fåes bedre.. Han kan både stå alene og være sammen med andre uden problemer.. Han er dog nogen gange lidt bange for underlige ting.. Fx et blad, ridebanen, hvor er han er næsten hver dag, eller bare noget andre ikke kan se.. Traktorer, lastbiler og tunede scootere, intet problem... Sært...
Gangarter
Ja.. Hvad kan man sige.. Når han først får jappet af i skridten, har lavet sin islænder trav halløjsa og har fået krudtet af i gallopen, så er de vel okay.. Han er lidt af en knallert når det kommer til at gå pænt, hurtigere er bedre! grandprix kandidater bliver vi næppe ;)
Stævner
Ja vi lægger jo godt ud med en første plads :) Var til et lille gårdstævne, og deltog i en babyjump, og en 80cm klasse, og tænk sig, at vi faktisk vandt 80cm klassen, eneste hest der kom igennem fejlfit :) hurra..

Så har vi dælme været til hele to stævner mere, et i Bramming og et i blåvandshuk..
I bramming blev det til an fjerdeplads og en 0 runde i BJ..
I Blåvandshuk blev det til en 2 plads i LX og en første plads i LD..
Plus nogle andre gårdstævner, klubstævner i spring, hvor det er gået ganske fint :)

Lc3 stald ok 11 - 54,6 var meget nervøs og havde det ikke særlig godt. Men nå undskyldninger er der altid nok af :)

Lc3 Stald OK 12 - 51,6 - Chivas var bange for traileren med dommerene i.. Men ellers synes jeg nu det gik meget godt taget i betragtning af, jeg kun havde øvet den 2 gange, siden sidste år :)

Lb1 - 51,1 - Ha ha ha Ja.. Øøøh red forkert, glemte at dreje af til schenkelvigning og lavede nok den største cirkel volte til sidst, fordi jeg også glemte den.. Fik dog nogle 7 taller for min galop øgninger og for min indridning!! Halløj mand! Sådan! Så det er jeg tilfreds med og når jeg tænker på, hvor lidt tid jeg har lagt i det, så er jeg MEGA tilfreds!!!! Super hest!!!
Stamtavle
Mor: fru. Nord Bagge
Far: Hr. Dansk Varmblood
(han er født uden for ægteskab, stakkels lille mand)
Køn
Vallak... Eller det var han sidst jeg tjekkede..
Bemærkninger
Købte den lille mand d 22/4-05..
Og han er hesten for mig uden tvivl!!!!
Han kommer når man kalder (arh han godt snyde lidt engang imellem)

Han er utrolig lærenem. Som både er dejligt og mega træls!
Han er utrolig venlig og elsker at blive snakket med, dette gør at han hurtig bliver venner med folk, da han overbevist om at alle gerne vil snakke lige med ham (Det er dog ikke altid tilfældet).

Og tja farven.. Nogen forslag? Orange måske...
Desuden har han en fantastisk man, som regel er den lang :) Men en gang imellem bliver den lige kortet lidt op..

Når jo da.. Han er vidst nok Yoda genfødt.. Vi er ikke helt sikre endnu, men vi tror på det!

Også sprang man lige selv med over de 120 cm igår 12/9-05.. Jo jo.. Han kan da hoppe lidt.. Men nu var det jo også kun en enkelt gang, men alligevel.. Godt klaret lillemand...
"Den lille ponyhest!!"

Elsker ham, den lille knallert, han er sgu noget specielt :)

Så var der dengang, Chivas gik på toilet.. Istedetfor at løbe ind i sin boks, løb han igennem rytterstuen og løb ud på toilettet istedetfor at løbe ud af den piv åbne dør!
Amen Chivas! For søren da! Det tog en krig at få kræet ud igen, da man jo ikke lige kan vende rundt og han gled på det glatte gulv, så han blev bange for at bakke.. Ikke lige den optimale situation ;) he he årh lille ponyhest...
Når man skal så skal man!!!!!

Den 18/1-10 flyttede vi ud på stald ok i Esbjerg, efter 2½ år hos Maria.. Vi kommer til at savne jer :)

Har nu fået ridehal, det er bare lækkert, og vi er begyndt at få undervisning i spring, og det går bare super, han forbedre sig for hver gang :)

Han er også bare faldet rigitg godt til derude, men der har han jo gjort alle gange han er blevet flyttet :)

Det er nu også blevet besluttet at Chivas helt klart må være efter Cavan, ellers ville han jo ikke hedde Chivas med C ;)

Ja Chivas er nu blevet bidløs :/ Han bider sig selv i kinderne når han har bid i munden, da der ikke er plads til bidet, så nu er det uden bid fremover, ja ja sådan er det jo bare...
Har altid fået at vide at det var fordi han havde skarpe kanter, på sine tænder, men denne her gang, mærkede jeg selv tænderne, og de var virkelig ikke skarpe, og hun mente bestemt ikke dette kunne være årsagen til hans sår i munden, hun mente det kunne være bidet, så på med en hackamore, og se så tiden an, og minsandten om sårene ikke helede..
Så et par nye øjne kan virkelig gøre meget engang imellem :)

Er også rimelig sikker på at have fundet hans søster herinde.. Rosa hedder hun :)
Hun ligner ham meget...

Osteopaten var på besøg og hun mente som jeg selv at Chivas har haft Borelia...
Jeg fortalte hende at hesten havde været syg sidste år, men ikke hvad mistanken var og hun kom selv til konklusionen, da Chivas ikke reagerede som en normal hest, efter hendes test af hans ryg..
Men sådan er det jo - Det er jo ikke noget der betyder noget i daglige som sådan :)

Er glad for at vi nået så lang som vi er og kan nu bedre forstå jeg har haft så svært, ved at få muskler på dyret trods alle mine anstrengelser - Da det stod på og lige efter..
Men så er jeg bare blevet så meget klogere ;)
Nogen gange har jeg godt nok, følt mig som en dårlig heste ejer, fordi intet synes at virke ordentlig, men nu ved jeg hvorfor..
Dette beviser også at dyrlæger kan fejle, vi er alle kun mennesker :)

Sad lige og kiggede på billeder af Chivas fra dengang han var syg og så nu.. Nøj hvor er det bare en forandret hest - Kun til det bedre heldigvis ;) he he
Kommentér på:
Anden særlig race Chivas
Annonce