{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Vestergaards Mischa 1994

3.892 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

CAMILLAKJELDSEN .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 1. mar 2009


Dansk Varmblod Vestergaards Mischa

Fødselsår:
1994
Højde:
165
Temperament
rolig og godt hoved og er ikke bange for noget og kan omgåes af meget højrystet børn og er fuldstændig ligeglad med hunde og katte.
Gangarter
tre skønne og rummelige gangarter.
hun har en meget stor skridt.
hendes trav er meget rummelig men med gode løftninger.
hendes galop er meget flydende og er som at sidde i en sofa.
hun har den flotteste fri trav, den burde ses (; haha.
Stævner
Mischa har startet op til LA5 med tidliger ejer.

vi har startet 3 stævner nu og fået 3 rosetter med hjem (;

vi nåede at starte til og med LB1, inden hun blev halt..
Stamtavle
far: Manstein DVE 381 DK DV
Farmor: Matrose
Farfar: Heike
Mor: Vestergaards Ibina DH 3008 DK DV
Morfar: Ibi-bell DH 296 DK DV
Mormor: Chanett RLR 330 DK DV
Køn
JA, kan du ikke se det d; haha ej en skøn hoppe.
Bemærkninger
Min søster købte hende da mischa var ni, men da vi søster så fik rygproblemer måtte hun indse at hun ikke kunne behole mischa. så hun solgte hende til en dame på als, som ville bruge hende til turhest og selskabs hest. men efter tre år fik jeg interasse i hest igen og så fandt vi ud af at mischa faktisk var til salg og så fik jeg endelig overtalt mine forældre om at få mischa. så dagen før vi skulle hente mischa, var ejeren kommet i tvivl og vidste ikke om hun ville sælge alligevel men så fik vi hende alligevel og så da vi skulle hente hende gik alt godt, bortset fra at misha startede med at løbe af med hendes gamle ejer, men så fik hende op i traileren efter 4 forsøg (hun kan ikke så godt lide at stå i trailer og har ikke balancen i den og hun havde ingen muskler på det tidspunkt), men det gik okay, men efter 2 timer i trailer og næsten hjemme, gik det galt i rundkørslen, mig og min mor kørte bag ved traileren og vi kunne bare se hende så og kæmpe, og ligepludselig var hun bare væk, men vi kunne ikke stoppe midt på hovedvejen så vi kørte de sidste 20 meter og jeg løbe ned og hentede hjælp på rideskolen og så åbnede de traileren og der hang mischa og var ved at blive kvalt i den stang som ellers skulle være udløst, men der hang hun med hovedet over og forbenet ud af den lille sidedør. men en der hed camille hfik mischa løftet nok og fik hende op og stå og hende står jeg i evig gæld til. vi fik hende ud af trailer. med få skader, kun en flænge i benet og lidt halt. men det kunne været gået meget værrer.
men nu er vi kun bange for trailer og kan komme og snuse til rampen, store fremskridt.

Hun går rigtigt godt dressur og har gået LA klasser med min gamle ridelære.. Hun springer alt, men er en kegle til at rive bomme ned, hun er dog lige begyndt i træning, så vi starter i det små, men hun springer da det meste, det er bare mig der lige skal lærer det og så er hun som en 3-års på en springbane, men det arbejder vi med. Hun er en rigtig hygge hest med verdens bedste temperament og hun er ikke bange for noget, på tur kigger hun kanp nok på tingen som de andre heste er bange for. kun lidt, hvis de andre hopper og danser gør hun det også nogle gang, selvom hun er den gamle hest. vi ville rigtig gerne have føl i hende, da jeg synes hendes gode hoved og gode gangarter skal leve videre. men nu må man se om man kan finde den rigtige hingst.

Mischa er desværre gået hen og blevet halt, så vi går og venter på at se om der er nogle af behandlingerne der virker.
Hun har været halt i over 4 mdr. nu og vi er ved at få en lang dyrlæge regning, men røngent viser at hun har svage knogler i kronranden, hvilket man kun måske kan gøre noget ved /; -men jeg krydser finger!

Juli 2010:
Mischa er nu blevet pensioneret og skal ikke bruges mere end et par skridt ture. Har opgivet og få hende haltfri, men hun har også gjort det godt i alle de år som dressurhest. Uanset hvad vil hun i hvert fald altid være min stjerne!

November 2010:
Mischa er blevet haltfri igen!:D Er super glad, men hun får nu lov til at blive genoptrænet til at kunne gå nogle ture med lidt trav og galop (:

Marts 2011:
Mischa er nu ved at blive genoptrænet i ridehuset.
Det går rigtig fint, dog vil hun meget gerne bevise at hun kan præstere mere end bare trave på langsiderne og vil gerne arbejde meget mere, men dette går dog ikke.
Hun er i øvrigt blevet meget anderledes efter kiropraktoren har haft fat i hende og er blevet gladere og mere frisk og er igen som en 7 års :)

Maj 2011:
Efter Mischa har stået halt siden oktober 2009, har jeg valgt at sælge hende.
Jeg har så heldig at finde det perfekte sted til hende!
Line kom og kiggede på Mischa den 30. maj, og hun faldt pladask for hende! Så den 1. juni flytter Mischa til Jejsing, ud til Line, som skal bruge hende til turhest en gang imellem og så ellers bare gå og hygge sig resten af sine dage!
Jeg er rigtig glad for at hun skal ud til Line og stå og de er allerede rigtig glade for hinanden og har ingen tvivl om at Mischa får det som blommen i et æg derude :)
Har også fået at vide at jeg må komme ude ved Mischa så ofte jeg vil og også må tage en tur på hende, da hun kun står et par km fra mig.
Så dette kunne ikke være bedre, selvom det er den hårdeste beslutning i mit liv og derfor har det også taget mig to år, får jeg tog mig sammen til at sælge hende!
Hun er og bliver altid min guldklump!<3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Vestergaards Mischa
Annonce