{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Amazing Amy [Tidl. hest] 2009

3.491 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Amazing Amy

Fødselsår:
2009
Højde:
144 cm
Temperament
Kærlig og godmodig som dagen er lang. Hun er viljestærk og en bestemt lille dame, men fantastisk kærlig og tillidsfuld. Dog er hun en rigtig lille ung dame, med selvtilliden og det gode humør i orden :-D
Gangarter
Tre super gangarter.

Stor rummelig skridt
Særdeles god, svævende og rummelig trav
God galop
Stævner
Klubstævner i lc dressur for hest med optil 65 %
Stamtavle
Mor: Amanda (se min profil)

Far: Firfod Jens Lyn
Farfar: Bakkegards Pinpoint
Farmor: Firfod Jaloux
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Dejlig lille hoppe som kom til verden onsdag d. 13 maj 2009 tidligt om morgenen. Amanda som var gået mere end 5 uger over tid, klarede fødslen helt selv og både mor og føl har det skønt :D

Fra dag ét har hun været super dejlig at omgås, er på ingen måde sky og elsker bare at blive nusset! Jeg sad i boksen hos dem og nussede hende mens hun lå ned og hun var bare helt kold. SKØNT!

20.04.13

Så er der en længe ventet update. Påbegyndte tilridning af prinsessen i december 2012 og hun har gennem hele forløbet været super cool og lærenem. Derfor holder vi også jævnligt lange pauser, for ikke at komme til at presse hende, for hun gør virkelig en super indsats og en meget ridelig og flink allerede. Glæder mig rigtig meget til at arbejde videre med hende :-)

August 2014

Amy er nu solgt til Thilde i Jylland, en dejlig pige på 10 år, som bare passer fantastisk godt sammen med Amy! Jeg er slet ikke i tvivl om at de to er som skabt for hinanden :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Amazing Amy
Annonce