{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Prinsegaardens Cismo. 1999

1.278 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Prinsegaardens Cismo.

Fødselsår:
1999
Højde:
Cismo er/var 146-stang, men var meget lille, og spinkel så det lignede ikke han var så høj! *Men som sagt havde vi fået ham målt tre gange så jeg tror det passer*.
Temperament
Han var rolig og omgængelig, havde dog en hidsig fremaddrift så.. Men kunne man ride var han den Perfekte!
Gangarter
Cismo havde, som alle andre heste (Hvis vi udelukker de islanske) har, tre gangarter.
Cismos gangarter er følgende!
,-Skridten;Meget gyngende og rolig. Meget store skridt og fremgående.
,-Traven;Meget hoppende/gyngende mere end i skridten, han trådte meget ind under sig og havde en meget formem trav.
,-Galoppen;Den bedste af hans gangarter, den kan fremhæves bedst og den er meget flydende og perfekt!
Stævner
_..- Kommer!<3
Stamtavle
Cismo har ikke stamtavle men han var i mine øjne en af de fineste alligevel! xD
Køn
Prinsen er Vallak....
Bemærkninger
Haløjsa peobel.
Ja mit navn er Prinsegaardens Cismo, men bliver bare kaldt CisserxD Jeg er en lille fin rød/fuks vallak, som elsker min ejer! *pruust* Jeg er opvokset i Holland, men ankom her til Danmark for knap fire år siden. Jeg er hovedsaglig en af de fineste dressurponyer, men kan dog også springe. (en lille smule!:b) Dog er det ikke miin interersesse at springe! Jeg er knap 9 år, man kan dog heller ikke se at jeg er ved at blive gamle da jeg opfører mig som en lille babyføller!*Pruust* Mine forældre forlod mig da jeg var omkring 2 og dem har jeg heller ikke set siden, men min onkel har jeg lidt kontakt med. Altså jeg ved ikkke så meget mere til mit liv, da jeg har flyttet en del, men jeg kan da godt fortælle om dengang Sebrina, (Min nuværende ejer) købte mig..

Dengang jeg var tilsalg og Sebrina købte mig,-
:Laura og Cille stod på 'vandspiletovet' og striglede mig helt ren og skinende. De fniste lidt og sprøtede lidt med vandet så jeg nu også blev våd. Jeg lagde kort mine øre tilbage og knurede muntert af dem. De kiggede på mig. ''Så så lille skatmand, du får det sjovt i dag'' sagde cille og gav mig en gullerødsstup. Jeg rustede min manke rundt, så den blev lidt uelet. *Der stod vi i flere timer og jeg fattede ingenting. Det var godt nok lang tid siden at de havde stået i tre timer og striglet og hygget med mig. Men det kunne jeg jo lide så jeg brokkede mig ikk!* Pludselig kom der en pige gående ind i stalden, en jeg aldrig havde set før. jeg vrinkede glad og ventede på at pigen kom nærmere. ''Hej ven, jeg hedder Sebrina og jeg skal ud og ride dig idag'' hørte jeg hendes stemme hviske mig i øret. Jeg gjorde ikke noget men opførede mig bare fint. Derefter blev jeg sadlet op og de trak mig ind i ridehuset hvor sebrina stille og nervøst satte sig op på mig og jeg red stille frem............
(Håber i kan forestille jer resten haha)

*I paaskeferien 2009 døde Cismo af ukendt sygdom! Han var en tapper lille pony var det sidste dyrlægen sagde, da Cismo sagde forvel til verden, og red op på de evige græsmarker!*


»Jeg køber et "J"
»Jeg stjæler et "E"
»Jeg finder "G"
»Jeg stjal jo et "E"
»Jeg kæmper for et "L"
»Jeg har selv et "S"
»Jeg downloader et "K"
»Jeg kopier et "E"
»Jeg låner et "R"
»Jeg hopper for et "D"
»Jeg løber et maraton for et "I"
»Jeg finder endnu et "G"
»Alt dette bare for at sige :
JEG ELSKER DIG! <33

















Cismo dagen jeg fik dig, var dagen jeg aldrig, vil glemme. Vi havde kun kørt i flere dage (Timer) men i mit hjerte føltes det meget længere, det føltes som år, uendelige mange år. Dagen du blev taget fra mig, var dagen jeg mistede mit hjerte, dagen gav mig chok, og jeg fik så dårlig samvittighed. CISMO jeg elskede dig, som jeg aldrig havde kunnet elske nogen. Du betød alt.

Om torsdagen i påsken i 2008 tog mig og min familie ti frankring. Så jeg kyssede dig farvel cismo, bare farvel i en uge. Jeg havde redet tur på dig om dagen (TORSDAGEN) du var bare så dygtig, du elskede turerne med sarah og glen, bare os fire som spioner på flugt. Vi kunne alt cismo husker du det? - Vi havde kørt hele fredagen og lørdagen. Ingen telefon havde ringet. og alt var så godt. Sarah ville jo passe på dig cis, passe på miin prins. Tidlig formiddag lørdag ringer min fars mobil. Min far bliver nød til at give tlefonen videre til min mor, som ser meget skeptisk ud. Hun lægger på og vender hovedet imod mig, på bagsædet. "Cismo er syg, meget syg sebrina" Siger hun og jeg kan allerede mærke tårerne presse på. Cismo forfan allerede der, vidste jeg at det farvel ikke havde været fint nok, alting gik galt. Efter en time var du så selv lagt dig til døde, du havde stille sovet ind uden din mor ved din side,. CISMO JEG HADER MIG FOR AT JEG IKKE KUNNE LIGGE VED DIN SIDE TIL DET SIDSTE. DET VAR JO IKKE SÅDAN DET SKULLE GÅ. UNDSKYYLD SKAT. fORLAD ALDRIG MIT HJERTE.

din moar!
Kommentér på:
Anden særlig race Prinsegaardens Cismo.
Annonce