{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Roløkke Carl [Tidl. hest] 1999

2.845 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

~>Louise Bach<~
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. maj 2008


New Forest Roløkke Carl

Fødselsår:
1999
Højde:
han er 145 cm med sko.
Temperament
Dejlig roligt, et rigtig nussetrold
Gangarter
Skridt - over middel
Trav - middel
Gallop - over middel
Stævner
Spring - LC
Dressur - LA
Stamtavle
mor: Roløkke Chablis
far: Champis
Køn
super køn vallak
Bemærkninger
Carl har det sødeste sind i verden, han er altid med på at nusse og snakke, eller hvis man har lyst til en god galop på marken, så er han frisk.
jeg kan huske første gang jeg var ude og prøve ham, han kunne lige præcis stå og kigge ud af hans vindue, da vi kom kørende i vores bil. jeg var helt forelsket i ham, han stod bare med sine søde øjne og kiggede på mig, der viste jeg det bare skulle være ham. Vi aftalte samme dag vi var nede og prøve ham, at han bare skulle i gennem handels undersøgelse også var han min. jeg var så glad.
Carl og jeg har haft 4 fantastiske år sammen, vi har været gennem så meget, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre pony end ham! men desværre blev han skadet, hvilket jeg var meget ked af det, og det gik bare ikke frem ad med ham... min talte med mig om at hvis han ikke snart blev god igen, måtte han aflives, jeg kunne ikke få tanken ud af mit hoved, jeg græd og græd... men efter 1/2 år måtte vi begynde igen, men jeg måtte ikke springe. det gjorde det ret svært for mig, da vi havde købt ham for at jeg kunne springe, men indtil vi ikke viste hvad vi skulle gøre, red jeg bare dressur på ham. vi gik meget og overvejet om vi skulle sælge ham. det var en meget svær beslutning, men det endte med at vi satte ham til salg, jeg måtte jo også komme videre med min springning. Efter lidt tid, kom der en pige, ved navn Ida, og prøvede ham, hun var helt forelsket og jeg kunne bare fornemme at det skulle være hende. Vi kørte ham op til hans nye hjem, hvor vi skulle sige farvel, det var noget af det hårdeste jeg nogensinde har prøvet, jeg græd og græd, tror til sidst ikke jeg havde flere tårer, men heldigvis ved jeg han har det godt og hun passer godt på ham. (:

- Jeg elsker dig Carl, du vil aldrig nogensinde blive glemt!
Kommentér på:
New Forest Roløkke Carl
Annonce