{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Tatyana "Hoppe" 2002

1.414 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ChristinaFogde .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 23. nov 2006


Dansk Varmblod Tatyana "Hoppe"

Fødselsår:
2002
Højde:
ca. 164 :)
Temperament
Meget rolig og kærlig, dog skal hun gerne kende de mennesker der er omkring hende, ellers er hun ret reservet og emsig :)
Gangarter
3 super fine gangarter, jeg glæder mig til at arbejde videre med :)
Stævner
D-stævner
.:HORI d. 7-10. juli 2011:. (første stævne)
LC3 - 54,58%.
LC,met. A - 4 fejl i tiden 73,5.
LD kostume,met. A - 8 fejl i tiden 46,30 og vinder af bedste udklædning(punker)
LC,met B4 - 10 fejl i tiden 66,60.
Stamtavle
F: Midt-West Dacapo
FF: Davignon

M: Lanimay
MF: Lando

mm.
Køn
hun er en dejlig lille hoppe :)
Bemærkninger
Tatyana er en meget kærlig hest når man kommer ind på livet af hende. hun har ikke rigtig været redet, hun blevet tilredet for 3 år siden, og har ikke været redet siden. Så der er lige nogle ting der skal bygges op igen :D. hun er gået hen og er blevet meget tyk, men med træning kan dette jo hurtigt ændre sig :)
lørdag d. 16/5 09
var jeg ude og prøve tatyana, for at finde ud af om det var en jeg ville låne, og det var hun helt bestemt, så vi læssede hende i en trailer og fik hende hjem.
søndag 17/5 09
var vi ude at gå tur, i regnvejret, og vi var plask våde begge 2 :P . men hun tog det rigtig pænt hun var ikke bange for noget eller nogen, så det var bare dejlligt..
Søndag 24/5 09
Nu har Tatyana Været her i en uge, og vi kommer rigtig godt ud af det :), hun er ved at have tabt noget af mave, og kondien kommer langsomt. Idag har vi været på en lang skidt tur, og det var bare helt fantastisk, intet kunne skræmme hende :b
Det går meget fremad med ridningen, hun udviser stort mod og kap. ... hun er helt vild med spring, og dressur vis hun meget samarbejde med rytter, og stoler meget på sin rytter, så det er bare super, vi er påbegyndt schenkelvinger og det klarer hun som smurt :D ...
alt i alt, den perfecte hest med lidt temprament...
Hun har nu stået stille i et halvt år med skade, men fra imorgen 24.april 2010 må vi nu begynde at træne igen, men dette blev der så også sat en stopper for da hun lige synes hun skulle til at blive syg igen igen :(
Det er så synd for dig min yndlings hest!

Torsdag d. 5/8-10
Endelig endelig efter alt hvad vi har været igennem med sygdom, skader og problemer, er vi nu endelig begyndt at kunne træne på normal vis, det er bare for skønt at kunne ride hende igen, har savnet det!

Hoppe, selvom der har været skader og sygdom henover os det sidste år, så har du ikke givet op og heller ikke jeg, vi er det perfekte par, du med dit temprament og dit mod, og mig med mine ideer.. tandlæge, fys, sadelmager og dyrlæge har været her rigtig tit, men nu efter et års kamp mod den onde cirkel ser det ud som om det lykkes for os, håber snart vi kan komme ud at vise dig frem på stævnepladser, for du er for lækker min pige!!!

Hoppe har d- 7. og 10. juli 2011, været til sit første stævne, hun var eksemplarisk at have med, og det var bare skønt. Hun fandt sig i at blive klædt ud, og var meget fokuseret i forhold til frygtede. Måske red vi ikke til høje procenter eller fejlfrit, men vi havde en god tur, og hun fik en god oplevelse, og det er det vigtigste :D
Kommentér på:
Dansk Varmblod Tatyana "Hoppe"
Annonce