{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Arnice Z 1995

2.753 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadja M
Kvinde | 34 år | Oprettet: 29. okt 2005


Dansk Varmblod Arnice Z

Fødselsår:
1995
Højde:

174 cm i stang - Perfekt til mig (:
Temperament

Utrolig rolig, og tillidsfuld. Hun elsker at blive nusset, og især at blive striglet i hovedet. Hvis man børster hende på panden, tager hun hovedet helt ned til gulvet, så mankan nå den store hest. (:
Hun elsker at springe, og gør det rigtig godt. Hun kan dog godt være lidt hidsig, men det er kun godt (:
Gangarter

Hun har en dejlig ernergisk skridt, rummelig og takfast. Man kunne dog ønske mere overtrædning. Men hun er jo ikke dressur hest (;
Hendes trav er som en drøm at sidde på. Hun kan også trampe lid passage (:
Hun har en okay gallop. Der kunne ønskes en noget bedre hase og knæ aktion. Hun kommer dog langt i sine spring alligevel.
Stævner

Har gået LA spring
og LA4 i dressur.
Stamtavle

F. Royal z II

M. Ariane

MF. Weltstar
Køn
Hoppe
Bemærkninger

Det hele startede egentlig helt forkert. Jeg havde fundet den perfekte hest, og havde gjort boksen klar til han skulle komme hjem. desværre blev den solgt for næsen af mig og jeg stod bare der og kunne gøre ingenting. Jeg ringede til en bekendt, og bad ham hjælpe mig med at finde en hest omgående. Jeg hentede Nice samme eftermiddag (: Hun var på prøve hos mig i næsten en måned, før det hele faldt på plads. Nu er hun min <3 Vi har allerede været til to stævner sammen, og hun er fantasisk. Hun slår ikke helt Kirano endnu, men det er tæt på.
Jeg håber Nice Bliver min stævne kammerat i nogle år frem, og senere hen kan blive mor til min kommende ridehest.

Hvorfor kalder jeg hende Nice? Hendes gamle ejer kaldte hende Dullen eller Trunte. Det sys jeg måske ikke var det pæneste, og Arnice sys jeg heller ikke så godt om. de første to timer hed hun røde, men da min kæreste så hestepasset læste han navnet op som A eR Nice. på den måde kom hun til at hede Nice (:

Nice er idag sat ud af sporten pga en skade. Hun er ifolet med Cosmeo. Jeg glæder mig sindsygt meget til føllet kommer, og Nice virker som om hun nyder sin pension fra ridningen.



Kommentér på:
Dansk Varmblod Arnice Z
Annonce