{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Hannibal [Tidl. hest] 2000

7.521 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katja M *ANE 12/13*
Kvinde | 27 år | Oprettet: 25. feb 2009


DSP Hannibal

Fødselsår:
2000
Højde:
Han er 148 cm med sko, dejlig højde!
Temperament
Han har et utroligt unikt temperament, han kan tænde på nul komma fem, men alligevel er han 100 % til at styre. Han kan også bare tøffe stille og roligt rundt med små børn på ryggen uden at gøre det mindste! det fantastisk.

Tur : Når han er sammen med andre syntes han selvfølgelig det er meget sjovt, + han er altid den der kommer først fra den ene ende af stubmarken til den anden.
Men han elsker også en stille og rolig skridt tur :-)

Ponygames : Han er rigtig god til ponygames, da han bliver let tændt hver gang han ser banen og derfor når han meget hurtigt i mål ;-)

Dressur: Det variere meget! Han har sine gode dage, og sine dårlige, Som så mange andre heste. Men det er tydeligt at han er klart spring pony :-)!

Spring : Hvis han stoler på rytteren springer han alt!
Gangarter
Skridt : God og behagelig, middel.
Trav : Måske lidt over middel. Han laver nogle super øgninger!
Gallop : Han er dejlig og behaglig at sidde på i galloppen!

Hannibal er ikke lige frem en gang maskine, men han prøver at gøre sit bedste. Så kan ikke forlange mere :-)
Stævner
Han har startet til og med LA1 på C-plan i dressur og LC i spring til stævner.
Han har dog sprunget M højder til træning.
Stamtavle
Mor : Mille
Far : broadway
Køn
En skøn Vallak!
Han er alle damernes ven ;o)
Bemærkninger
hannibal er en meget følsom pony som knytter et utrolig tæt bånd til sin ejer! Han vil gå igennem ild og vand for altid at kunne følge mig lige i hælene. Jeg har lært utrolig meget af ham igennem de sidste 3 år, og jeg havde aldrig været så klog og stærk på alt det jeg gør hvis jeg ikke havde haft hanni som jeg virkelig har været mange opture og nedture igennem med. Og det har heller ikke været uden blod, sved og tåre at vi står hvor vi gør i dag.
Jeg fik desværre en helt forkert forklaring på hvordan man skulle ride da jeg startet på ham, og det gjorde selvfølgelig at både ham og jeg troede at det var sådan man fik succes, men fandt heldigvis ud af at det var det ikke, tværtimod, men desværre også først efter 2 år... Men selv om ponyen der havde dårlige vaner når vi red og gjorde egentlig bare hvad der passede ham, så fik vi ham alligevel på plads, på kun 4 måneder! Jeg var imponeret. I alt den tid havde vi været springhest og springerytter, men ændrede sig efter de fire måneder med dressur kun. Vi arbejder videre, og håber på det bedste i fremtiden, men da jeg ikke selv skal have ham længere håber jeg på en sød pige eller dreng der vil arbejde videre med ham og lære dem op som han har lært mig op! Tak fordi du er den du er hannibal, du vil altid være min bedste ven lige gyldig hvad der sker. Elsker dig <3


.. Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . .
.Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
.glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
. .gemme, i et hemmeligt sted vil du. . .
. . altid findes for d er et menneske. .
. . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . . .
. . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . .
. . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig . . . . . . . . . . . . . .

Jeg vil følge dig til det sidste!

.··..··.
`·. I Love You<'33


H - urtig
A - nderledes
N - ydelig
N - usse trold
I - ntiligent
B - ølle
A - ltid i mine tanker.
L - alleglad :b


Another day whitout your smile, another day passes by…. And now i know how much it means, for you to stay right here whit me. The time spent apart will make our love grow stronger, but hurts so bad i can’t tak it any longer. I wanna grow old whit you, i wanna die lying in your arms, i wanna grow old whit you, i wanna be looking in your eyes. I wanna be there for you, sharing in everything you do, i wanna grow old whit you… A thousand miles between us now, it causes me to wonder how, our love tonight remains so strong, it makes our risk right all along. The time we spent apart will make our love grow stronger, but it hurt so bad i can’t take it any longer! I wanna grow old whit you, i wanna die lying in your arms, i wanna grow old whit you, i wanna be looking in your eyes. I wanna be there for you, sharing in everything you do… i wanna grow old whit you,. Things can come and go, i know but, baby i believe, something’s burning strong between us, makes it clear to me… i wanna grow old whit you, i wanna die lying in your arms., i wanna grow old whit you, i wanna be looking in your eyes. I wanna be there for you, sharing in everything you do. I wanna grow old whit you, i wanna die lying in your arms. I wanna grow old whit you, i wanna be looking in your eyes. I wanna be there for you, sharing in everything you do…… I WANNA GROW OLD WHIT YOU!<3


20/5 09... Emma, Berti, Mig og Hannibal var ude at græse og så fik Hannibal hovedet op i et lille hegn.... han blev utrolig bange og så hev han så hårdt at hans grime faldt af... han løb ud på vejen og trafiken standset heldigvis han løb et godt stykke hen og så kaldte jeg på ham og så kom han... men hold da op en oplevelse... men der er ikke sket noget :)


dine øjne, din personlighed... tror aldrig jeg vil kunne skille mig af med dig og bryde det stærke bånd vi har sammen! ALDRIG MIN SKAT, aldrig! du er så pisse unik! lige gyldig hvad der sker vil du altid ha den største plads i mit hjerte du betyder mere end noget andet! du en éner, mit alting, min hverdag og den der altid er der når jeg er ked af det! du er der altid for mig ! jeg vil altid være der for dig i modgang og i medgang!!<3 Selv om du måske ik lige er drømme ponyen og ride altid så vil jeg alligevel altid være stolt af dig! det kan godt være du ik går altid så høje klasser, men du gør dit bedste ved jeg! Jeg elsker dig<3


http://www.youtube.com/watch?v=JJQ4D8OA51Y
http://www.youtube.com/watch?v=qvhW1Kyxpfw
http://www.youtube.com/watch?v=J8vZUqxlW88

ELSKER DIG !
KYLLEDYRET aka HANNIBAL :-D


jeg råber dit navn 2 gange, ingen reaktion, jeg råber igen 2 gange, du kigger op men du kan ikke genkende mig... jeg tænker for mig selv at du nok bare er ligeglad. så tænker jeg at jeg vil gå hen til dig jeg begynder at gå, imens jeg råber dit navn! lige pludselig tager du hovedet op og jeg ser bare den gladeste pony i verden komme i fuld galop med ørene fremme og et kæmpe buk! <3 du stopper lige ved skoven og kigger, du kan ikke se mig. jeg siger stille dit navn og så kommer der bare det sødeste vrinsk fra dig og du kommer hen til mig... JEG FUCKING ELSKER DIG PONY!! kan du fatte det? bare det at tænke på dig, gør mig til den gladeste person i verden! (': kan ikke undvære dig min allerbedste ven, du vil aldrig blive droppet!!<3

Det går frem ad efterhånden her i år 2011 :-) Lige nu rider vi LB i dressur. Og springer dog ikke højere end LE til stævner men regner med at komme højere, da vi også kun har startet 3 klasser i dette år. Så tager det stille og roligt, vi tager nok til ude stævner om ikke så længe hvis han bare klør på med det mod han har for tiden! :-)

Så flyttede mig og Hannibal til Skårupgaard, i starten begyndte vi på springningen det var ikke lige frem en succes. desværre. Så vi gav dressuren en chancen, hvilket var det bedste for både ham og jeg. Nu er vi næsten i marts og hannibal har bare lavet KÆMPE fremskridt siden vi kom! Jeg er så glad for min nye underviser Mette Riisager!! Hun er sindsygt dygtig og super ærlig. Hun tror på os og det er virkelig det vi manglede! Håber på et sidste godt år på efterskolen med ham :')

3 ÅR MED DIG I DAG!!!!

Håber du nød Hans profil?? :-) vi ses måske igen..? ;-)


29/11 2013
Så kom verdens hårdeste dag! Jeg skulle overgive min aller bedste ven til en ny ejer, efter næsten 6 år. Men jeg ved at han lever i luksus ved Jane og Julie! Og han kunne ikke have kommet et bedre sted hen :')
Tak til verdens dejligste pony for at have lært mig så meget og givet mig et hav af oplevelser jeg aldrig vil glemme!
Jeg elsker dig over alt på jorden og vil aldrig glemme dig pony <3 Hannibal <3
Kommentér på:
DSP Hannibal
Annonce