{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ardenner Pallas Athene - Solgt 2000

6.243 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura S
Kvinde | 39 år | Oprettet: 20. jul 2006


Ardenner Pallas Athene - Solgt

Fødselsår:
2000
Højde:
167cm
Temperament
Rooooolig. Der skal meget til for at hidse den lille dame op ;)
Gangarter
Skridt: Dejlig energisk, når man lige har vænnet sig til hendes store gyngehestebevægelser - og med masser af lstøn og suk når hun synes vi har arbejdet nok for i dag (som regel efter 5 min ;)
Trav: Energisk med semihøje knæløft - cob-agtig måske?
Galop: Kraftfuld! Man er ikke i tvivl om at her kommer en stor og tung hest løbende ;) Det går hurtigt, men føles som slowmotion p.g.a. hendes store bevægelser :)
Stævner
Spring 2010:
50 cm sløjfespringning - nedrivning - eller nærmere pulverisering af springet ;)
60 cm sløjfespringning - fejlfri, og en fiiiin sløjfe med hjem :)
Stamtavle
Har den desværre ikke.
Køn
Hoppe
Bemærkninger

Meget rolig og kærlig. Altid med på lidt hygge- og nussetid ;) Hun gik oppe i de store svenske skove og trak tømmer, men så kom hun til DK :D Hun er ikke redet til, men har ikke sagt noget til at få sadel og rytter på ryggen. Nu skal jeg bare lige have hende til at forstå signalet "frem", og så skal vi ellers ud og ride en masse ture i skoven :D

Hun er opkaldt efter den græske krigsgudinde Athene (fulde navn Pallas Athene) fordi hun er lidt af en krigerhest ;)

Hun kom hjem i går, d. 27. Maj 2009, og var noget køresyg efter den lange tur fra Århus ;) Så hun hostede og spruttede en del. Men efter lidt frisk luft og lidt at spise, fik hun det meget bedre.

Det gik stille og roligt med at lukke hende ind til hende nye "mand" Avalon, lidt for stille og roligt næsten ;)

Mere tekst, og flere billeder kommer når jeg har haft hende lidt længere ;)

31.05.09 - Så har Athene og jeg været ude på vores første tur, og det gik bare super fint =) Hun tager alt med ophøjet ro ;) Hun er faldet super godt til, og hygger sig med sin mand, Avalon, ude på folden ;)

August '09: Athene er faldet rigtig godt til og jeg er blevet rigtig glad for hende. Det var det helt rigtige match for mig.

Jeg tager alting stille og roligt, og vi når det vi når. Det vigtigste er at jeg hygger mig med hende, og det gør jeg ;o) Så kan vi blive stjerner en anden dag ;o)

03-08-2010: Update!!

Athene har desværre pådraget sig en slem skade. Hun faldt og slog sig meget uheldigt, og har formentligt brækket sit hovben. Skal ind og have taget røntgenbilleder i morgen, og så skulle vi gerne have et endegyldigt svar på, om Tante Thene kan fixes igen eller ej :(

Update: Heldigvis viste røntgenbillederne at intet var brækket - men at der derimod var nogle slemme hovbylder som var skyld i ophobning af gas i hoven, og dermed gav store smerter - nu er der efterhånden styr på det, så vi starter forsigtigt op igen og håber det holder :)
Kommentér på:
Ardenner Pallas Athene - Solgt
Annonce