{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Canel V [Tidl. part] 2002

3.797 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Canel V

Fødselsår:
2002
Højde:
Målt til 169 cm
Temperament
Canel er en super sød hest, men har dog også sine egne meninger om tingene. Men langt det meste af tiden er han en dejlig rolig hest, som også kan tændes ; )
Gangarter
Skridt: Canel har en fin skridt i fri og middel, men skal lære at være mere afspændt i samlet skridt.

Trav: Canel arbejder med et godt sving og god bæring, og hans trav bliver bedre og bedre.. ; ) Han skal dog lige lære
at øge i traven, da det ikke er vores stærke side endnu.. hehe

Galop: Stor og rummelig galop, han springer rigtig godt igennem...
Stævner
Han har startet to klubstævner med nuværende ejer, med fine resultater.

Vi startede vores første stævne sammen på Midtsjællands rideklub ved distriktsstævnet d. 22-23-24/5-09 hvor vi red: LB3 fredag: Vi startede egenlig mest LB3én for at komme ud og mærke hvordan han var når han skulle på banen; ville han glo, spænde op eller gå helt i stå?! Men han gjorde heldigvis ingen af delene. ( havde måske øjnene rettet lidt mod dommertårnet), men Canel var bare super sød og dejlig at ide rundt på på banen. Han havde også været super i opvarmningen. Jeg er meget tilfreds med ham! Han gik 70% og vandt klassen.

LA2 lørdag: Canel var rigtig sød, gloede lidt mere og sådan, og så red jeg måske ikke ligefrem fantastisk godt selv.. ; ) Men er tilfreds med resultatet, blev nr. 5 ud af ca. 30, og red til 65,5%.

LA3 søndag: Jaah, altså hvis vi ser bort fra opvarmningens første halvdel hvor jeg ikke red så godt, så var han bare rigtig rigtig sød. Lidt mere stiv i det ( klart når han ikke er vant til at gå stævner) og gloede også lidt, men han gik et fint fint program og gik 69,66% og blev nr. 2...

Holbæk rideklub c-stævne 27/6-09

LA3: Canel gik rigtig rigtig fiiint!!!! Han var super travende og super galopperende!! Vi havde godt nok nogle ret store kiks, da han hele tiden vrinskede, hvor han bl.a. sprang an i galop i en middeltrav osv. men der var nogle super gode ting som bl.a. kontra galop.. Han gik til 67,25% og vandt!!! ; ) 8/16 i gang.

LA1: Vi havde en vildt mærkelig opvarmning, han lavede ikke andet end at hoppe i vejret og være spændt som en flitsbue, det blev bedre da vi kom ind, men jeg turde ikke gå til ham fordi han taktede lidt mærkeligt, men et fint nok program ( lidt spændt i travdelen,) Han gik til 69,6% og blev nr.2, tre point op til nr. 1. ; )

Hvalsø c-stævne med aktiv fritid cup finale.

LA1: Canel var bare super fin i opvarmningen og forblev rigtig god inde på banen, godt sving og bæring og super galop! LIdt små fejl, men intet stort. Vi red til 68,46 %, og fik en 3. plads med 2 point op til vinderen, så det var meget tæt!

LA3-Aktiv fritid cup finale
Canel vr lidt mere stiv i opvarmningen, og va så småt ved at være godt træt! Det havde hele dagen været sindssyg varmt, så dommeren havde givet lov til at ride uden jakke! Canel travede desværre ikke lige så godt om i klassen før og der måtte kæmpes mere for at vi kunne komme ordentligt igennem, galoppen var rigtig fin, og han lavede nogle super gode øvelser, så er meget meget tilfreds med ham, havde heller ikke forestillet mig at han kunne holde energien på en så varm dag! Men vi red til 68,66% og vandt aktiv fritid cup 2009! ; )

Efter en laaang stævnepause, var vi igen klar.
Vi har lige været med til DRIF cup finalen 2009, til Danish Christmas Show!

Torsdag; Opvarmningsklasse La4: Canel var dejlig afslappet i opvarmningen, og selv da han kom ind på banen var han meget lydig, og lavede nogle rigtig fine ting. Syntes selv det var et godt program. Vi red til 65,3%. Det var ok, ville gerne have haft en procent mere, men meget tilfreds, det var trods alt vores første LA4 ; )

Fredag: LA2 Drif. Mn opvarmning gik helt i kage, jeg syntes ikke jeg red så godt, og Canel spændte lidt. Men de sidste par omgange inden jeg skulle ind gik fint. Heldigvis reddede Canel mig lidt inde på banen og var super sød. Det var ikke et wow program, men et godt stabilt program. Vi red til 67,6% wee, og endte på klassens 3.plads, MEGET tilfreds!

Vi lå nr. 1 efter første dag, men desværre kom der lidt fejl på anden dagen, men alligevel nogle fine programmer! Vi enddte på en samlet 3.plads! Jeg er super tilfreds, og vi havde en kanon oplevelse! Canel var bare en stjerne at have med!! ; )

20/3-10 Slagelse LA2
Canel skulle lige ud og kigge lidt i dag inden Kbh. mesterskab. i næste uge.
Han var noget vild i opvarmningen, hvor jeg knap kunne røre ham før han begyndte at hoppe rundt.
På banen var han rigtig sød, der kom dog nogle småfejl ind, men er meget tilfreds.
Vi red 76,21% og vandt ; )
Stamtavle
Canel er efter Comeback II og har Lobster til morfar.
( Har ikke resten af stamtavlen her.. )
Køn
En dejlig vallak.. ; )
Bemærkninger
OBS!!! fLERE BILLEDER KOMMER SNAREST MULIGT ; )

Canel er en super sød og kærlig hest. Han elsker at nusse og er i det hele taget bare en rigtig nussegøj. ( Canelus )
Han er dejlig at ride på og udvikler sig rigtig godt! Han bliver har bestemt også sine egne meninger og gør nogen gange som han selv syntes, men det er jo bare en ekstra udfordring til mig. Vi skal snart mere i gang med traverser versader osv.
Det er en hest jeg er super glad for, både ridemæssigt og i stalden og jeg glæder mig meget til de kommende stævner... ; )

Smid meget gerne en kommentar af til Canel...

Desværre stoppet med at ride Canel sommer 2010, hvilket jeg er meget ked af, da det er en super dejlig hest.
Efterfølgende har han været i ridning hos 2 super dygtige ryttere og har gået de sværeste klasser. I 2015 blev han, så vidt vides, solgt til USA.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Canel V
Annonce